گاهی کودکان به فکر جمع آوری برخی از اشیاء مغایر با دین نیستند.
فرزاد جهان بین، رئیس فرهنگی و دانشجویی دانشگاه گفت: در خصوص مهاجرت حدود 52 درصد دانشجویان اعلام کرده اند که به هیچ وجه از کشور خارج نمی شوند. اما حدود 48 درصد اعلام کرده اند که در صورت لزوم با تغییراتی خارج می شوند و می مانند یا مایل به مهاجرت هستند.
فرزاد جهانبین، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد به روزنامه فرهیختگان گفت: در مورد ازدواج اکثریت قاطع اعلام کرده اند که می خواهند ازدواجشان قانونی و ثبت شود. اما درصد قابل توجهی نیز اظهار داشتند که دوستانی از جنس مخالف دارند. سوال اینجاست که آیا او در این وضعیت مقصر است یا ما مقصریم؟ نمی خواهم بگویم او مقصر نیست، اما بیشتر تقصیرها متوجه مسئولان است. «وانخوا الایامی منکم ولیتمی» دستور صریح خداوند است. همچنین از آیات مدنی است. خداوند به پیامبر به عنوان حاکم می گوید که زمینه ازدواج آنها را فراهم کند. اگر اکثریت قریب به اتفاق کسانی که شهادت داده اند موافق ازدواج با ثبت رسمی و شرعی هستند – اگر نمی توانیم فضای ازدواج را به آنها ارائه دهیم – باید به نحوی نیازهای عاطفی و جنسی آنها را برطرف کند.
وی بیان کرد: اعتقادات دینی دانش آموزان بالاست، اما مثل ما وقتی پای عمل می آید بین اعتقاد و عمل فاصله می افتد. در مورد نماز و روزه هم درصد بالایی اعلام کرده اند که همیشه یا گاهی انجام می دهند. اما تغییری که پیدا کرده این است که برخی از دانش آموزان دینداری را با رفتارهای دیگر ترکیب کرده اند! یعنی هم مناسک و امور دینی را انجام می دهند و هم کارهای دیگری می کنند. این خودش یک نکته است. گاهی کودکان جمع آوری برخی از اقلام را خلاف دین نمی دانند; نماز و روزه اش را دارد و کارهای دیگری انجام می دهد. اما در کل بدنه دانشگاه متدین است و دانشجویان خوبی داریم.