افزونه پارسی دیت را نصب کنید Thursday, 5 December , 2024
0

گام های بلند ذوب آهن اصفهان در بخش فولاد برای افزایش بهره وری

  • کد خبر : 454920
گام های بلند ذوب آهن اصفهان در بخش فولاد برای افزایش بهره وری

به گزارش بازار، تلاش های ذوب آهن اصفهان در معاونت فولادسازی این مجتمع عظیم صنعتی، اقدامات متعددی را برای افزایش بهره وری انجام داده است که بومی سازی فناوری پودرسازی سرباره در ذوب آهن اصفهان از جمله آنهاست. مهدی کوهی مدیرعامل ذوب آهن اصفهان گفت: برای اولین بار فناوری غربالگری سرباره با رویکرد زیست محیطی […]

به گزارش بازار، تلاش های ذوب آهن اصفهان در معاونت فولادسازی این مجتمع عظیم صنعتی، اقدامات متعددی را برای افزایش بهره وری انجام داده است که بومی سازی فناوری پودرسازی سرباره در ذوب آهن اصفهان از جمله آنهاست.

مهدی کوهی مدیرعامل ذوب آهن اصفهان گفت: برای اولین بار فناوری غربالگری سرباره با رویکرد زیست محیطی و دانش بنیان در ذوب آهن اصفهان اجرا شد.

وی با بیان اینکه با تلاش کارخانجات آهن اصفهان موفق به بومی سازی و پیاده سازی این فناوری در بخش فولاد این مجتمع عظیم صنعتی شد، افزود: از مزایای این طرح می توان به کاهش آلاینده های زیست محیطی، افزایش عمر مفید آجرهای نسوز و پیشگیری از آن اشاره کرد. از خروج ارز خارجی کشور و کاهش هزینه است.

خسرو شمس مدیر اداره ذوب آهن اصفهان نیز گفت: یکی از روش هایی که در دنیا برای افزایش طول عمر آجر نسوز استفاده می شود، فناوری پاشش سرباره است. دیوارهای اطراف پاشیده می شود و این کار با استفاده از همان لنج اکسیژن و نصب تفنگ اکسیژن انجام می شود. سری تجهیزات سرباره پاشیده شده روی آجرهای دیوار مبدل لایه ای ایجاد می کند که عمر مفید نسوز را چندین برابر می کند و به معنای صرفه جویی قابل توجه در مصرف آجر نسوز خواهد بود. از طرفی با کاهش توقف مبدل برای بنایی، تولید نیز افزایش می یابد.

شمس تصریح کرد: این پروژه برای اولین بار در کشور با همکاری واحدهای مختلف مجتمع ریخته گری آهن اصفهان از جمله مدیریت نسوز، امور فنی و برنامه ریزی تولید، مدیریت اتوماسیون، مدیریت انرژی، آگلومراسیون، آزمایشگاه مرکزی و با پشتیبانی جانمایی شده است. . از سوی معاونت بهره برداری مبدل شماره 2 و طرح اجرای آن در دو مبدل دیگر در دستور کار قرار دارد و امیدواریم در آینده نزدیک شاهد نتایج موثر راه اندازی این پروژه باشیم.

علی بریمانی مدیرعامل سازمان آتش نشانی نیز درباره نصب و راه اندازی این تجهیزات گفت: در دهه 80 اقداماتی برای اجرای چنین پروژه ای انجام شد که نتیجه مطلوبی نداشت. از آنجایی که طراحی خارجی این پروژه مستلزم هزینه های زیادی است، تصمیم بر این شد که این پروژه توسط کارشناسان و متخصصین ریخته گری آهن اجرا شود و خرید تجهیزات لازم و نصب آن از سال گذشته آغاز شد و هم اکنون انجام شده است. به بهره برداری رساند.

مزایای شروع یک پروژه

بریمانی با اشاره به مزایای راه اندازی این پروژه برشمرد: در حال حاضر میانگین عمر آجرهای نسوز مبدل دو هزار قطعه ریخته گری است که انتظار داریم با اجرای این پروژه این تعداد به حداقل چهار هزار ریخته گری برسد، اما هدف این است که به 6 هزار ذوب شده با هر یک میله سنگ تراشی است.

مدیر نسوز از دیگر مزیت های این طرح را لزوم داشتن مواد اولیه ملی و جلوگیری از خروج ارز از کشور، گاز نیتروژن و دولومیت کلسینه تولید شده در کارگاه های خود ذوب آهن برشمرد.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=454920

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.