افزونه پارسی دیت را نصب کنید Monday, 25 November , 2024
2

کمیاب ترین گورخر جهان به GPS مجهز شد!

  • کد خبر : 158380
کمیاب ترین گورخر جهان به GPS مجهز شد!

غزل زیاری: کارشناسان مرکز حیات وحش مارول در وینچستر، همپشایر، انگلستان، از فناوری برای نظارت بر 20 گورخر Grévy که در شمال کنیا زندگی می کنند استفاده خواهند کرد. در این پروژه که با همکاری سرویس حیات وحش کنیا و مرکز اعتماد Gruy Zebra انجام می شود، این حیوانات به مدت یک سال ردیابی می […]

غزل زیاری: کارشناسان مرکز حیات وحش مارول در وینچستر، همپشایر، انگلستان، از فناوری برای نظارت بر 20 گورخر Grévy که در شمال کنیا زندگی می کنند استفاده خواهند کرد.

در این پروژه که با همکاری سرویس حیات وحش کنیا و مرکز اعتماد Gruy Zebra انجام می شود، این حیوانات به مدت یک سال ردیابی می شوند و اطلاعات به دست آمده از این روش برای تصمیم گیری، برنامه ریزی و حفاظت استفاده می شود.

بیشتر بخوانید:

خطرات انسانی برای این گونه در معرض خطر

گورخر گیر یکی از نادرترین گونه های اسب در جهان است و فقط در شمال کنیا و مناطق دورافتاده اتیوپی یافت می شود.

پروژه گردن جی پی اس این در حالی است که برنامه‌هایی برای توسعه بلندپروازانه‌ترین پروژه زیرساختی آفریقای شرقی، که بخشی از برنامه رشد و توسعه کنیا را تشکیل می‌دهد، اجرا می‌شود.

برنامه کریدور LAPSSET (Lamo-South Sudan and Ethiopia Port Transport) نام دارد و این برنامه کنیا، اتیوپی و سودان جنوبی را با هدف توسعه گرد هم می آورد و زیرساخت های مهمی مانند خطوط لوله، جاده ها و راه آهن را شامل می شود که دقیقاً از زیستگاه عبور می کند. گورخر گیر در شمال کنیا.

به گفته مرکز حیات وحش مارول، این پروژه های زیرساختی یکی از بزرگترین تهدیدات نوظهور برای جمعیت گورخر کنیا هستند.

تلاش برای محافظت از گورخرهای کمیاب

پروفسور فیلیپ ریوردان، مدیر حفاظت از حیات وحش در مارول، گفت: گورخر خاکستری یکی از در معرض خطرترین پستانداران جهان است و کنیا آخرین پناهگاه این گونه جانوری است. کمتر از 3000 عدد از این گورخرها در جهان باقی مانده است.. ما در حال کار با همکاران خود هستیم تا اطمینان حاصل کنیم که اطلاعات کافی در مورد Grevy Zebra داریم. به ویژه با توجه به زیرساخت ها و روند توسعه در سراسر منطقه که بر زندگی حیوانات تأثیر می گذارد.»

وی ادامه داد: با نصب قلاده بر روی گردن این گورخرها، امیدواریم بتوانیم اطلاعات بیشتری در مورد آنها به دست آوریم که نه تنها به ما در امور حفاظتی کمک می کند، بلکه ما را از کاهش جمعیت آنها آگاه می کند. در نتیجه، “ما قادر خواهیم بود توصیه های عملی برای اطمینان از حفاظت از این گونه ارائه دهیم.

بیشتر بخوانید:

آبنما: بی بی سی

۵۸۵۸

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=158380

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.