افزونه پارسی دیت را نصب کنید Tuesday, 26 November , 2024
3

کمبود برق و گاز چالش اصلی صنایع فلزی در آذربایجان شرقی زمینگیر شد.

  • کد خبر : 325670
کمبود برق و گاز چالش اصلی صنایع فلزی در آذربایجان شرقی زمینگیر شد.

به گزارش خبرنگار بازار، جلسه کمیسیون معادن و فلزات اتاق بازرگانی تبریز بعدازظهر سه شنبه با حضور مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت، مدیرکل صمت شرق استان برگزار شد. استان آذربایجان، کل مدیرکل تعزیرات حکومتی استان آذربایجان شرقی، معاون امور معادن اداره کل صمت استان، هیئت مدیره و اعضای انجمن فولاد آذربایجان، هیئت مدیره و […]

به گزارش خبرنگار بازار، جلسه کمیسیون معادن و فلزات اتاق بازرگانی تبریز بعدازظهر سه شنبه با حضور مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت، مدیرکل صمت شرق استان برگزار شد. استان آذربایجان، کل مدیرکل تعزیرات حکومتی استان آذربایجان شرقی، معاون امور معادن اداره کل صمت استان، هیئت مدیره و اعضای انجمن فولاد آذربایجان، هیئت مدیره و اعضای خانه معدن آذربایجان شرقی استان و یک گروه. نشست فعالان حوزه فولاد و معادن در اتاق بازرگانی تبریز برگزار شد.

امید اسماعیل ظفر رئیس کمیسیون معادن و فلزات اتاق بازرگانی تبریز در ابتدای این نشست به تشریح مشکلات این حوزه در استان آذربایجان شرقی پرداخت.

صنعت فولاد آذربایجان فلج شده است

ظفر با اشاره به محدودیت های انرژی در استان گفت: این عدم تعادل انرژی صنعت فولاد استان را فلج کرده است.

وی با تاکید بر اینکه صنعت فولاد باارزش ترین صنعت استان محسوب می شود، گفت: این بخش نیازمند حمایت های بیشتری است و در صورت تداوم این وضعیت صادرات استان با چالش های زیادی مواجه خواهد شد.

ظفر با تاکید بر لزوم تبیین سیاست های کلی وزارت صنعت، معدن و تجارت در زمینه سرمایه گذاری در حوزه معادن و فولاد گفت: خواستار پاسخ قاطع مسئولان در خصوص اجرای اقدامات حمایتی از این صنایع هستیم. . . وی گفت: در استان آذربایجان شرقی 84 واحد صنعتی با مصرف بیش از 2 مگاوات برق وجود دارد که از این تعداد حدود 22 واحد در حوزه فولاد فعالیت می کنند. اما در صورت عدم تعادل برق فقط برق این واحدها قطع می شود.

رئیس کمیسیون معادن و فلزات اتاق تبریز: در سال های اخیر شرایط برای فعالان صنعت فولاد، معادن و فلزات سخت شده است.

رئیس کمیسیون معادن و فلزات اتاق تبریز ادامه داد: در سال های اخیر شرایط برای فعالان صنعت فولاد، معادن و فلزات سخت شده است.

وی همچنین به مشکلات مربوط به بازگشت ارز حاصل از صادرات و تخصیص ارز برای واردات مواد اولیه و ماشین آلات مدرن اشاره کرد و تاکید کرد: در روند ثبت امور و فرآیندها در سامانه نیما موانع زیادی وجود دارد. تخصیص ارز

کمبود برق و گاز چالش اصلی صنایع فلزی در آذربایجان شرقی زمینگیر شد.

محدودیت های انرژی و الکتریکی به صنعت فولاد ضربه سختی زده است

در این نشست امیر علیقلی زاده مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صلح با اشاره به چالش های جدی در حوزه انرژی و پیامدهای منفی آن برای صنعت فولاد کشور، اعلام کرد: محدودیت های انرژی بردار به ویژه برق، خسارات زیادی به این صنعت وارد کرده است.

وی افزود: صنعت استان آذربایجان شرقی قابل مقایسه با سایر مناطق کشور نیست و این استان به عنوان یک منطقه صنعتی از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

علیقلی زاده با اشاره به قانون عالی معادن و مصوبات هیات وزیران گفت: حمایت های لازم از صنعت عموما توسط وزارت بهداشت انجام می شود، البته در برخی بخش ها کمبودهایی داریم.

وی با تاکید بر افزایش صدور جواز تاسیس در زنجیره فولاد در گذشته، از تلاش برای ابطال جوازهای زیر 20 درصد خبر داد.

مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت: مشکل تامین خوراک و مواد اولیه یکی دیگر از چالش های حوزه معادن و فلزات است.

مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت حراست نیز مشکل تامین خوراک و مواد اولیه را از دیگر چالش های حوزه معادن و فلزات دانست و افزود: برای رفع مشکلات ابتدا باید نظارت کنیم. زنجیره های موجود، زیرا در برخی مناطق کمبود داریم و در برخی دیگر مازاد تولید داریم و برای این منظور باید تولید را تعدیل کنیم.

علیقلی زاده به عدم تعادل انرژی در بخش برق اشاره کرد و پیشنهاد کرد فعالان این بخش با پایان یافتن پیک مصرف برق در تابستان، حجم تولید خود را افزایش دهند تا تعطیلی های ناشی از کمبود گاز در فصل زمستان را جبران کنند.

وی تاکید کرد: امسال زمستان سختی از نظر گازرسانی برای صنایع پیش بینی می شود و واحدهای صنعتی باید به هر نحو ممکن به فکر گازرسانی خود در زمستان باشند.

کمبود برق و گاز چالش اصلی صنایع فلزی در آذربایجان شرقی زمینگیر شد.

علیقلی زاده گفت: در 6 ماه گذشته اداره کل صنایع معدنی وزارت صلح بخشنامه جدیدی صادر نکرده است که این امر فضای فعالیت را برای فعالان این حوزه مساعد کرده است.

وی با اشاره به اهمیت ساخت داخل، از وزارت امنیت خواست برای جلوگیری از واردات مشابه خارجی، محصولات سطح بالا توسط انجمن های مربوطه معرفی شود.

علیقلی زاده در پایان بر ضرورت حذف واسطه ها در فرآیند خرید و فروش مواد اولیه در حوزه معادن و فلزات تاکید کرد و گفت: سعی می کنیم اکثر امور را از طریق سامانه ها انجام دهیم تا از ایجاد رانت و امضاهای طلایی جلوگیری شود.

طی دو ماه گذشته بسیاری از واحدهای تولیدی با مشکل جدی تامین برق مواجه شده اند

سرتیپ عبدالحمید; در این جلسه مدیرکل صامت استان آذربایجان شرقی با اشاره به کمبود انرژی در کشور گفت: طی دو ماه گذشته بسیاری از واحدهای تولیدی با مشکل جدی تامین انرژی مواجه شده اند.

وی به مشکلات صنعت فولاد و معدن اشاره کرد و افزود: فعالان این حوزه با چالش های زیادی روبرو هستند و باید چاره ای اساسی اندیشید در غیر این صورت شاهد کاهش تولید و صادرات در این بخش خواهیم بود.

سلیمان نوروزی; رئیس خانه معدن استان آذربایجان شرقی نیز در این جلسه به ادغام سه وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت اشاره کرد و گفت: پس از این ادغام این بخش ها بدون متولی یا حامی دولتی ماندند.

موضوع مخالفان بومی معدن با چالش‌های جدی مواجه بوده است، در حالی که اگر وزارتخانه سهم پرداختی از معادن را در مناطق مربوطه معکوس کند، موضوع مخالفان محلی تا حد زیادی حل خواهد شد.

وی با بیان اینکه بحث مخالفان محلی معدن با چالش های جدی مواجه شده است، تصریح کرد: در صورتی که این وزارتخانه سهمی از عوارض دولتی پرداختی معادن را در حوزه های مربوطه سرمایه گذاری کند، مشکل مخالفان محلی تا حد زیادی حل می شود.

در این دیدار صمد حضرتی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان نیر آذربایجان شرقی از تلاش این اداره کل برای کاهش چالش های فعالان اقتصادی خبر داد.

وی با بیان این مطلب گفت: تمام توان خود را برای حل پرونده های این مجموعه به کار می گیریم اما بهتر است واحدهای تولیدی با استخدام نیروهای آشنا به قوانین و مسائل حقوقی از بروز مشکلات مرتبط جلوگیری کنند.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=325670

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.