افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 1 November , 2024
2

کلیه دستیاران رئیس جمهور در معاونت علمی

  • کد خبر : 326183
کلیه دستیاران رئیس جمهور در معاونت علمی

تینا مزدکی: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری که در دولت نهم با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد، فعالیت خود را با هدف حمایت و تقویت فعالیت های علمی و پژوهشی نخبگان کشور و همزمان با سراسر کشور آغاز کرد. دوره دوم ریاست جمهوری احمدی نژاد در سال ۱۳۸۴. معاون اول منتخب احمدی […]

تینا مزدکی: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری که در دولت نهم با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد، فعالیت خود را با هدف حمایت و تقویت فعالیت های علمی و پژوهشی نخبگان کشور و همزمان با سراسر کشور آغاز کرد. دوره دوم ریاست جمهوری احمدی نژاد در سال ۱۳۸۴.

معاون اول منتخب احمدی نژاد

معاون اول علمی و فناوری رئیس جمهور صادق واعظ زاده بود. وی استاد ارشد گروه انرژی دانشکده مهندسی برق دانشگاه تهران و دانشگاه علم و فرهنگ است. واعظ زاده که از سال 2005 عضو ارشد انجمن بین المللی مهندسین برق و الکترونیک IEEE بوده است، همچنین یکی از اعضای شورای تشخیص تخصص و یکی از اولین روسای بنیاد ملی نخبگان است. واعظ زاده تاکنون بیش از 130 مقاله پژوهشی در مجلات و کنفرانس های داخلی و خارجی و همچنین مقالاتی در زمینه مدیریت فناوری منتشر و ارائه کرده است.

وی به عضویت جهاد دانشگاهی در شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس شورای مرکزی جهاد دانشگاهی، عضویت در شورای عالی برنامه ریزی وزارت فرهنگ و آموزش عالی در آن زمان و معاون دانشجویی این وزارتخانه انتخاب شد. از سال 1378 تا 1381 مشاور برنامه ریزی و توسعه وزیر فرهنگ و آموزش عالی و از سال 1378 تا 1384 عضو هیأت امنای جهاد دانشگاهی بود.

واعظ زاده در سال 1387 از سمت خود استعفا داد. وی البته دلیل استعفای خود را اعلام نکرد، اما احمدی نژاد با درخواست وی موافقت کرد و نسرین سلطان خواه را به عنوان معاون علمی و فناوری خود منصوب کرد.

تنها زنی که معاون رئیس جمهور شد

نسرین سلطان خواه که لیسانس، فوق لیسانس و دکتری خود را در رشته ریاضیات از دانشگاه صنعتی شریف گرفته است، از سال 1387 تا پایان دولت دهم معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و همچنین رئیس بنیاد ملی نخبگان و قبل از معاون رئیس جمهور، رئیس مرکز امور زنان و خانواده.

سلطان خواه عضو شورای اسلامی شهر تهران، عضویت در هیئت علمی و هیئت مدیره دانشگاه الزهرا، استاد دانشگاه صنعتی شریف، مدیر گروه ریاضی دانشگاه الزهرا، عضو کمیسیون برنامه و بودجه و رئیس کمیته درآمد زایی دوره دوم شورای اسلامی شهر تهران، همچنین عضویت در شورای سازمان برنامه ریزی و پژوهش آموزشی وزارت آموزش و پرورش، عضویت بسیج را داشته است. از اساتید، مشاور رئیس و عضو کمیته داوری طرح‌های پژوهشی ملی دانشگاه شریف.

وی در دوران مدیریت خود در گزارشی به کمیسیون آموزش شورای اسلامی به فعالیت بیش از 60 مرکز دانش و صنعت اشاره کرد و گفت: ایران دستاوردهای بسیاری در حوزه های مختلف نانو و بیوتکنولوژی داشته است. وی همچنین بر تبدیل ارتباط دانشگاه و صنعت به ارتباط دانش و صنعت به عنوان محور اصلی این ریاست تاکید کرد.

سورنا ستاری جوانترین عضو کابینه دولت

با روی کار آمدن دولت یازدهم، پس از انتخابات سال ۱۳۹۱، حسن روحانی سورنا ستاری را به سمت معاونت علمی و فناوری خود منصوب کرد. سورنا ستاری که عنوان جوانترین عضو کابینه دولت یازدهم را به خود اختصاص داد. وی تا به امروز موفق به ثبت دو اختراع داخلی و خارجی، چاپ بیش از 50 مقاله علمی و پژوهشی در مجلات داخلی و خارجی و مولف 14 جلد کتاب است. وی در دولت دوازدهم نیز معاون فناوری بود و تا آن زمان مدیرعامل بنیاد ملی نخبگان بود.

ستاری در کارنامه خود سابقه ریاست هیات امنای پارک فناوری پردیس، ریاست هیات امنای صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور و عضویت در هیات امنای آموزش و پرورش و فناوران کشور را دارد. صندوق تحقیقات. موسسه صنایع دفاعی. وی همچنین ریاست پژوهشگاه صنعت نفت، مدیرعامل سازمان بهینه سازی مصرف سوخت کشور، رئیس پژوهشکده فناوری نانو و پژوهشگاه صنعت نفت و رئیس گروه انرژی پژوهشگاه بین المللی مطالعات انرژی را نیز بر عهده داشت.

سورنا ستاری تا دوران ریاست جمهوری ابراهیم رئیسی به کار خود ادامه داد اما پس از یک سال استعفا داد. اکو ایران در آن زمان نوشت: «مسئله استعفای ستاری از ریاست جمهوری یا جایگزینی وی در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بارها مطرح شده بود و آخرین بار در خرداد ماه امسال نام کومو محمدرضا بود. حسنی آهنگر، فرمانده دانشگاه امام حسین الف، گزینه جایگزین در نظر گرفته شد.

با وجود این گمانه زنی ها، در پی استعفای سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، ابراهیم رئیسی طی حکمی روح الله دهقانی فیروزآبادی را به عنوان سرپرست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منصوب کرد.

فیروزآبادی، استاد نمونه دانشگاه شریف

روح الله دهقانی فیروزآبادی مدرک کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری خود را از دانشگاه صنعتی شریف دریافت کرده است. با بیش از 100 مقاله در مجلات معتبر علمی؛ وی استاد مدل آموزشی و استاد مدل پژوهشی دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی شریف است. وی در کارنامه خود، مرکز تحقیقات و پردیس نوآوری شهید مقدم را در کنار مدیریت مرکز رشد آن در حوزه علم و فناوری، تأسیس و مدیریت کرده است.

افشین به معاونت فناوری رفت.

پس از انتخابات ریاست جمهوری امسال، با حکم رئیس جمهور، حسین افشین به این سمت منصوب شد. معاون علمی منصوب شد. در بخشی از حکم رئیس جمهور خطاب به حسین افشین آمده است: انتظار می رود با اتکال به خداوند متعال و در چارچوب قانون اساسی، اهداف سند چشم انداز و سیاست های کلی مصوب مقام معظم رهبری (مدظله العالی). – عالی) با رعایت منشور اخلاقی مسئولان دولت چهاردهم و تعامل «با هیئت محترم وزرا برای تحقق اهداف دولت و رفع مشکلات کشور مجدانه تلاش کنید».

پیرو این حکم امروز سه شنبه 2 مرداد 1403 با حضور محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور مراسم تودیع و معارفه افشین در ساختمان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد.

حسین افشین، متولد 1359، فوق تخصص مهندسی مکانیک: تبدیل انرژی. وی یکی از اساتید دانشگاه صنعتی شریف و رئیس پژوهشکده علوم و فناوری های انرژی، آب و محیط زیست بود. وی عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی مکانیک و سابقه حضور در پژوهشگاه مجلس است.

حسین افشین از اساتید دانشگاه شریف است. او مقالات متعددی در سطح ملی و بین المللی در زمینه های زیر منتشر کرده است:

مهندسی: 39 درصد (77 واحد)

فیزیک و نجوم: 18% (35 مورد)

مهندسی شیمی: 9 درصد (18 واحد)

علوم محیطی: 9 درصد (18 مقاله)

علم مواد: 7% (14 مقاله)

زمین و علوم سیاره ای: 6 درصد (11 مقاله)

انرژی: 6% (11 مورد)

شیمی: 4% (8 مورد)

علوم کامپیوتر: 2% (4 مقاله)

ریاضیات: 2% (3 مورد)

لازم به ذکر است که اکثر مقالات بین المللی حسین افشین با همکاری دانشگاه های آمریکا نوشته شده است.

58322

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=326183

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.