افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 27 November , 2024
2

کدام استان بیشترین تراکنش بانکی را داشته است؟ + جزئیات

  • کد خبر : 275139
کدام استان بیشترین تراکنش بانکی را داشته است؟  + جزئیات

بر اساس گزارش فروردین ماه شاپرک، در دوره یک ماهه فروردین ماه 1403 ارزش واقعی تراکنش های شبکه شاپرک نسبت به فروردین ماه سال گذشته 9.4 درصد کاهش داشته است. گزارش کردن آکنگاربه گزارش دنیای اقتصاد، شاخص نفوذ منطقه ای نیز نشان می دهد که به ازای هر 10 هزار بزرگسال بالای 18 سال در […]



بر اساس گزارش فروردین ماه شاپرک، در دوره یک ماهه فروردین ماه 1403 ارزش واقعی تراکنش های شبکه شاپرک نسبت به فروردین ماه سال گذشته 9.4 درصد کاهش داشته است.





گزارش کردن آکنگاربه گزارش دنیای اقتصاد، شاخص نفوذ منطقه ای نیز نشان می دهد که به ازای هر 10 هزار بزرگسال بالای 18 سال در کشور، حدود 1900 دستگاه پذیرایی با سیستم فعال در کشور وجود دارد. بیشترین ضریب نفوذ این ابزارها متعلق به کارتخوان های فروشگاهی با 1710 دستگاه به ازای هر 10 هزار نفر است و کمترین آن به ابزارهای پذیرش موبایلی اختصاص دارد که در کشور به ازای هر 10 هزار نفر تنها 1.04 ابزار پذیرش موبایلی دارند. به ازای هر 10000 نفر بالای 18 سال در کشور، 189.7 ابزار دسترسی به اینترنت در کشور وجود دارد. لازم به ذکر است که برخلاف کارتخوان های فروشگاهی، امکان دسترسی به ابزارهای پرداخت آنلاین و موبایلی از نقاط مختلف کشور وجود دارد. در این میان ماهیت پرداخت وجه از طریق اینترنت و ابزار پذیرش موبایلی در مقایسه با ابزار پذیرش کارتخوان درون فروشگاهی که نیاز به حضور فیزیکی کارت در محل دارد، متفاوت است. داده های این گزارش نشان می دهد که پنج استان تهران، خراسان رضوی، فارس، اصفهان و خوزستان به ترتیب بیشترین تعداد دستگاه کارتخوان را در کشور دارند. این توافق تقریباً در بحث دستگاه های دریافت سیار وجود دارد با این تفاوت که تفاوت استان تهران با سایر استان ها بسیار زیاد است.

رهبر بازار در معاملات کارت الکترونیکی

بررسی عملکرد ارائه دهندگان خدمات پرداخت

بر اساس اطلاعات شبکه شاپرک، شرکت پرداخت الکترونیک سامان بیشترین سهم بازار را در معاملات با ابزارهای پرداخت به خود اختصاص داد. این شرکت 21.5 درصد سهام داشت. پس از این شرکت، پی ملت با سهم بازار 19.6 درصد در رتبه دوم و تجارت الکترونیک پارسیان با سهم 10.8 درصد در رتبه سوم قرار دارند. این در حالی است که پرداخت ملت در اسفندماه سال گذشته مقام اول را کسب کرده بود، اما بهار امسال، پرداخت الکترونیک سامان توانست سهم بازار خود را نسبت به سایر رقبا افزایش دهد و به رتبه اول دست یابد. در بحث خطاهای سیستمی، شرکت فرپردازان اروند امید کمترین ضریب خطا را در پرداخت های بهاره داشته است، به طوری که تنها 0.007 درصد از تراکنش های این شرکت دارای خطا بوده است، در حالی که بیشترین میزان خطا با حدود 0.129 درصد تراکنش ها متعلق به شرکت آسان است. پرداخت فارسی بود. پرداخت ملت نیز با کاهش تعداد خطاها بیشترین بهبود را داشته است. در مجموع در فروردین ماه میزان خطای پذیرش حدود 0.69 درصد از تراکنش ها را به خود اختصاص داده است و بیشترین میزان خطای پرداخت مربوط به خطای کاربر با سهم 92 درصدی بوده است.

مشارکت بانک ها در بازار پذیرش.

بر اساس سهم بانک ها از تعداد و مبلغ کل تراکنش ها در شبکه بانکی، عملکرد آنها در کیفیت ارائه خدمات و بازاریابی کارتی قابل سنجش است. بنابراین هر بانکی که سهم بیشتری در این شاخص کسب کرده باشد نشان می دهد که در این حوزه عملکرد بهتری داشته است. در این بررسی شاخص، سه حوزه کارتخوان فروشگاهی، ابزار پذیرش اینترنتی و ابزار پذیرش موبایلی بررسی می شود. به طور کلی بانک سپه با سهم 18.37 درصدی تعداد عملیات و سهم 9.09 درصدی از مبلغ عملیات، بیش از سایر بانک ها عملیات پذیرفته است. پس از این بانک از مجموع تراکنش های بانکی، بانک ملت 16.6 درصد سهم دارد. اما از نظر سهم بانک ها از میزان تراکنش ها، بانک ملت جایگاه قبلی خود را حفظ کرده و با سهم 15.8 درصدی جایگاه اول را به خود اختصاص داده است.

بر اساس آمار گزارش شاپرک، بانک‌های سپه، ملت و ملی ایران به ترتیب بیشترین سهم را در تعداد تراکنش‌های کارت‌خوان در کشور داشتند. در زمینه ابزارهای پذیرش اینترنتی مانند بانک های اینترنتی، سه بانک ملت، ملی ایران و سامان پیشتاز بوده و نسبت بیشتری را در تعداد تراکنش ها به خود اختصاص داده اند. در تراکنش‌های تلفن همراه سه بانک ملت، قرض‌الحسنه رسالت و قرض‌الحسنه مهر بیشترین نسبت تراکنش‌ها را داشتند. در خصوص سهم بانک ها از ارزش معاملاتی شبکه شاپرک، در حوزه کارتخوان ها، سه بانک ملت، ملی ایران و صادرات موفق تر از سایرین بوده اند. سه بانک ملت، سامان و آینده از نظر تعداد ابزار پذیرش آنلاین پیشتاز هستند و در زمینه ابزارهای پذیرش موبایلی نیز سه بانک ملت، قرض الحسنه رسالت و قرض الحسنه مهر از ایران کسب رتبه بهتری داشتند. نتایج نسبت به دیگران

تعداد کارت های فعال در سامانه شاپرک.

در سامانه شاپرک به طور کلی سه دسته کارت بانکی وجود دارد. دسته اول کارت بانکی، دسته دوم کارت اعتباری و دسته سوم کارت های پیش پرداخت مانند کارت های بانکی و کارت های هدیه هستند. در فروردین ماه سال جاری حدود 155 میلیون کارت بانکی فعال بوده که نسبت به اسفندماه سال گذشته 4.2 درصد کاهش داشته است. از این تعداد، تقریباً 155 میلیون کارت فعال، 145 میلیون کارت نقدی، 1.5 میلیون کارت اعتباری و تقریباً 8.8 میلیون کارت اعتباری. بر اساس آمار فروردین ماه امسال تعداد کارت های نقدی 4.5 درصد کاهش و تعداد کارت های اعتباری 20 درصد کاهش داشته اما تعداد کارت های اعتباری 6 درصد افزایش داشته است. همچنین آمارهای گزارش اقتصادی شاپرک نشان می دهد که بیشترین تعداد کارت تراکنش مربوط به بانک ملی ایران با سهم 20.5 درصدی بوده است.

پس از این بانک، بانک سپه با سهم 11.16 درصد و بانک ملت با سهم 10.61 درصد قرار دارند. بر اساس این آمار بیشترین تعداد کارت های نقدی تراکنش مربوط به بانک ملی ایران با سهم حدود 21 درصد بوده است. پس از آن بانک سپه با 11.3 درصد و بانک ملت با 10.5 درصد. در زمینه کارت های اعتباری فعال، بانک ملت ایران با 18.3 درصد رتبه نخست را به خود اختصاص داد. پس از این بانک بانک ملی با 15.56 درصد سهام قرار دارد. در بحث عرضه کارت های اعتباری بانک ملی با انتشار 13.6 درصد از این کارت ها رتبه اول را به خود اختصاص داده است. پس از بانک ملی، بانک شهر و ملت هر کدام با سهم 11.9 و 10.4 درصد در جایگاه های بعدی قرار دارند.

مرکز خرید





لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=275139

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.