به طور معمول، اولین حاشیه ای که پروژه های بزرگ سینمایی و تلویزیونی با آن مواجه هستند، مربوط به هزینه های تولید و دستمزد نمایندگان است. سریال یوسف «پیامبر یوم الله» نیز از این اتفاق در امان نماند و همزمان با پخش این سریال، یکی از شایعاتی که درباره آن منتشر شد، هزینه 12 میلیارد تومبی مربوط به این سریال بود. امروز شاید این رقم شما را شگفت زده نکند، اما 15 سال پیش اوضاع فرق می کرد!

سلحشور در عین حال در واکنش به این خبر، بودجه این سریال را یک چهارم سریال ها خواند و حتی رقم تولید را اینگونه اعلام کرد: 6 میلیارد و 400 میلیون تومب از بودجه ساخت این سریال از محل تامین شده است. سداواسیما و 600 میلیون از منابع دیگر کمک های مردمی در ونیز ارائه شد. یعنی به گفته فرج الله سلحشور بودجه ساخت این سریال 7 میلیارد تومان بوده که رقم قابل توجهی برای آن زمان است.

نکته جالب اینجاست که توضیحات کارگردان «یوسف پیامبر» پا را فراتر گذاشته و برخلاف روال معمول آن سال های تلویزیون، برخی از اعداد و ارقام مربوط به دستمزد بازیگران را نیز فاش کرد و گفت: برخی اصرار دارم که بگویم در این سریال دستمزدهای کلانی پرداخت کرده است، مثلاً جهانبخش سلطانی (آمنهوتپ سوم) در مدت 5 ماه کار 8 میلیون تومبا گرفت و رضا رضوی (سردار حرمهاب) ماهانه یک میلیون دریافت کرد. تنها بازیگر گران قیمت در این سریال محمود پاک نیت و کتایون ریاحی آنها ماهانه 3.5 میلیون دریافت می کردند. این ارقام مربوط به سریال های دیگر است در حالی که دستمزد بازیگران بین 18 تا 20 میلیون تومان است.




آیا این خبر برای شما مفید بود؟