بهنام اریک در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: رویکرد پژوهشی در سازمان بستر مدیریت را بر اساس دانش، پویایی و نشاط فراهم می کند و برای حل مشکلات و رفع موانع این اقدام عقلانی است.
وی تصریح کرد: در سازمان انقلابی کمیته امداد با تشکیل دفتر مطالعات و تحقیقات تلاش شده است تا به تحقیق و تفحص و نظام پیشنهادات متناسب با آسیب ها و دغدغه های استان ها رسیدگی شود تا که مسئولیت ها و مأموریت ها از طریق تولید مقالات علمی و پژوهشی قابل انجام است.
مدیر آمار و برنامه ریزی کمیته امداد استان اردبیل گفت: همزمان با هفته پژوهش با دعوت از اساتید دانشگاه سعی داریم با حرکت جهادی علمی به امر پژوهش پرداخته و گزارشی از اقدامات انجام شده ارائه کنیم. شورای پژوهشی
اریک با ارائه گزارشی از فعالیت های پژوهشی و روند اجرای طرح پژوهشی بررسی آسیب های اجتماعی مددجویان و ارائه مدل نتایج، افزود: بر نتایج ارزیابی ملی فناوری اطلاعات و اقدامات سایر کمیته های علمی در این زمینه نظارت و رصد می کنیم. رشته.
وی موضوع عارضه یابی و تعیین اولویت های پژوهشی را با هدف رفع موانع و بهبود وضعیت و ارتقای کارایی کمیته امداد در ارائه خدمات موثر برشمرد و خاطرنشان کرد: فعالیت کمیته های علمی در قالب پژوهشی است. مشاوره بسیار مهم و حیاتی است.
اریک در بخشی دیگر از سخنان خود افزود: گروه نظام پیشنهادات به همراه گروه کارشناسی، کارگروه های زیرمجموعه و حوزه مددکاری هوشمند، شرایط مناسبی را برای اقدامات پژوهشی با نقطه نظر عملی که به اجرا می رسند، فراهم کردند. و نقطه عملیاتی
وی گفت: اعضای کمیته تحقیق و تفحص با هدف اجرای طرح تفحص و بررسی آسیب های اجتماعی مددجویان و ارائه الگوی نتایج نظرات خود را ارائه کرده اند تا بتوانیم در این زمینه هدف مشخصی داشته باشیم.
اریک در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: پنج عنوان پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد تجلیل و تجلیل شده است که شامل موضوعات مرتبط با کمک و خدمت رسانی به جامعه هدف بوده است.
مدیر آمار و برنامه ریزی کمیته امداد استان اردبیل رتبه اول کشوری کمیته امداد استان اردبیل در حوزه فناوری اطلاعات را برشمرد و گفت: همزمان با هفته پژوهش شاهد تجلیل از برترین همکاران پژوهشی بودیم. در استان و برگزاری نشست علمی پژوهشی با حضور اساتید.