افزونه پارسی دیت را نصب کنید Thursday, 31 October , 2024
5

«کالبد شکافی عهد» منتشر می شود

  • کد خبر : 27267
«کالبد شکافی عهد» منتشر می شود

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی مؤسسه بوستان کتاب، کتاب «تشریح وصیت» اثر محمدصادق حیدری در 296 صفحه به همت مؤسسه بوستان کتاب منتشر شد. اثر بعدی با تبیین مکانیسم رفتار ارادی انسان، راهکارهای علمی برای تقویت اراده پیشنهاد می کند. موضوعاتی چون شناخت ماهیت اراده، عوامل ایجاد نوسان در اراده، […]


به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی مؤسسه بوستان کتاب، کتاب «تشریح وصیت» اثر محمدصادق حیدری در 296 صفحه به همت مؤسسه بوستان کتاب منتشر شد.


اثر بعدی با تبیین مکانیسم رفتار ارادی انسان، راهکارهای علمی برای تقویت اراده پیشنهاد می کند. موضوعاتی چون شناخت ماهیت اراده، عوامل ایجاد نوسان در اراده، شناخت ترفندهای مغز، راهکارهای علمی رفع ضعف اراده و نقش محیط زندگی در تقویت اراده، به زبان روان. و البته قابل درک، با اشاره به آخرین یافته های دنیای علم، این کتاب گنجانده شده است.


این کتاب در شش فصل نوشته شده است. نویسنده در منظر کتاب گفت: در فصل اول با ماهیت اراده آشنا می شوید; اراده چیست، چگونه کار می کند و چه رابطه ای با مغز دارد.


در فصل دوم با عواملی که باعث ایجاد نوسان در اراده ما می شوند آشنا می شوید. عواملی که به کمک آنها اراده قوی تر یا ضعیف تر عمل می کند.


در فصل سوم با نبرد دائمی بین اعضای مختلف انسان برای انجام یا عدم انجام کاری روبرو می شوید و یاد می گیرید که چگونه از این نبرد پیروز بیرون بیایید.


فصل 4 مدل کاملاً متفاوتی از پیش فرض های ما در مورد اراده ارائه می کند. مدل عضلانی مشتاق!


فصل پنجم به اهمیت هدف در اراده انسان می پردازد و اشاره می کند که چقدر راحت خود را فریب می دهیم و از اراده فرار می کنیم.


پنج فصل در مورد وصیت نامه تا فصل ششم شمرده شده است. فصلی که به شما می گوید: “اراده کار نمی کند!” در این فصل یاد خواهید گرفت که اراده به تنهایی برای موفقیت کافی نیست، بلکه اراده زمانی موثر است که در محیط مناسب قرار گیرد.


بخشی از کار:


* می کند!


یکی از بزرگترین تهدیدها برای اراده مفهومی به نام “اثر آنچه انجام می شود” است. بسیاری از ما رژیم های غذایی را امتحان کرده ایم و شکست خورده ایم. این استراحت رژیم با یک کار کوچک آغاز شد. به عنوان مثال، هنگام خوردن یک شکلات یا آب نبات.


با این گاز اندک فکر می کنیم کل رژیم از بین رفته است. در این شرایط به جای اینکه به حداقل خسارت بسنده کنیم، جلو می رویم و خسارت بیشتری وارد می کنیم. یعنی به جای اینکه شکلات دوم را نخوریم، می گوییم همین، همین الان رژیم را شکستم.


در یک مطالعه، افرادی که رژیم گرفته بودند به آزمایشگاه آورده شدند و به این نتیجه رسیدند که وزن بیشتری اضافه کرده اند. این باعث می شد آنها احساس گناه و ناراحتی کنند، اما پس از این احساس، به جای اینکه تصمیم بگیرند بیشتر تلاش کنند و وزن کم کنند، شروع به پرخوری کردند.


این موضوع می تواند برای هر چالشی رخ دهد. به عنوان مثال، سیگاری هایی که می خواهند سیگار را ترک کنند یا افرادی که می خواهند مخارج خود را مدیریت کنند.


تسلیم شدن حال ما را بد می کند و مغزمان ساده ترین گزینه را برای رسیدن به آرامش پیشنهاد می کند و این پیشنهاد در همان مبحثی است که در آن اشتباه کردیم. به عنوان مثال، اگر رژیم را زیر پا بگذاریم، مغز ما را به خوردن غذای بیشتر دعوت می کند، یا اگر دوباره سیگار کشیدن را شروع کنیم، مغز ما را به کشیدن سیگار بیشتر دعوت می کند.


بنابراین پس از شکست، امید خود را از دست می دهیم و برای ادامه دادن تلاش نمی کنیم و کاری که برای فراموش کردن احساس گناه انجام می دهیم نیز باعث می شود احساس گناه بیشتری کنیم.


علاقه مندان برای خرید این کتاب می توانند به سایت موسسه بوستان کتاب به نشانی www. بوستانکتاب. مراجعه به مراجعه


انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=27267

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.