افزونه پارسی دیت را نصب کنید Saturday, 16 November , 2024
0

کارگردان ایرانی کلیه اش را فروخت! / وحید وکیلی فر از بی پولی به همه چیز فروخت!

  • کد خبر : 430211
کارگردان ایرانی کلیه اش را فروخت! / وحید وکیلی فر از بی پولی به همه چیز فروخت!

به گزارش رکنا، فروش کلیه آقای مدیر خبر تکان دهنده است. وحید وکیلی فر این فیلمساز مستقل سینمای ایران با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: وحید وکیلی هستم، فیلمساز مستقل، چهل و سه ساله، گروه خونی B منفی، به دلیل امرار معاش تصمیم دارم یکی از کلیه هایم را بفروشم. . لطفا پیشنهاد […]

به گزارش رکنا، فروش کلیه آقای مدیر خبر تکان دهنده است. وحید وکیلی فر این فیلمساز مستقل سینمای ایران با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: وحید وکیلی هستم، فیلمساز مستقل، چهل و سه ساله، گروه خونی B منفی، به دلیل امرار معاش تصمیم دارم یکی از کلیه هایم را بفروشم. . لطفا پیشنهاد قیمت خود را به آدرس ایمیل زیر ارسال کنید.

به گزارش عصر ایران؛ وحید وکیلی فر یکی از متفاوت ترین فیلمسازان مستقل سینمای ایران است که از اولین فیلمش بیش از 15 سال می گذرد، او چهار فیلم بلند سینمایی «گشر»، «تابور»، «ک9» و «فتح کرگدن» را در کارنامه خود دارد. خاورمیانه”. آنها این کار را کردند.

مجله معتبر سینمایی هالیوود ریپورتر در مورد فیلم «گشر» اولین فیلم بلند وحید وکیلی فر نوشت: «گشر» در واقع یک پرتره انسانی بی تکلف است که نشان دهنده افتخار در ساده ترین شکل آن و اولین فیلم بسیار امیدوارکننده است ایرانی. وحید وکیلی فر، فیلمساز، وکیل دادگستری است.

سایت تیوال در مقدمه خود به درستی می نویسد: «وحید وکیلی فر یکی از دست کم گرفته شده ترین فیلمسازان سینمای مستقل ایران است، سینمای طرد شده از مناسبات جریان اصلی سینمای ایران، او چهار فیلم بلند ساخته که هر دو فیلم اولی قبلا داشته اند. اکران محدودی در سینمای هنر و تجربه اگرچه هرگز به آن چیزی که لایق آن بود، نرسیدند، اما دو فیلم آخر وکیلیف هرگز اکران نشدند علمی تخیلی از تاریخ سینمای ایران.

وکیلی فر فیلم های خاصی ساخته است که هر کدام درباره تنهایی و انزوای انسان معاصر است، درست است که او هرگز به گیشه توجه نکرده و برای عموم مردم فیلم نساخته است، اما از طرفی آثارش. تا حد زیادی در وضعیت انسان نشان داده شود. فضای فیلم ها و داستان های منتخب او واقعا مهر و امضای خاص او را فارغ از هر سلیقه و ارزشی دارد.

فیلم‌های او در جشنواره‌های بین‌المللی متعددی به نمایش درآمده و جوایزی نیز کسب کرده است. اتفاقاً در میان هیاهوی جشنواره‌هایی که به دیدن نوعی سینمای اجتماعی ایران عادت کرده‌اند، فیلم‌های وحید وکیلی همیشه شگفتی بزرگی را به همراه داشت. مثلاً فیلم تابور که داستان مردی تنها را در زندگی آخرالزمانی روایت می‌کند که هیچ انسان دیگری در اطراف او زندگی نمی‌کند، در واقع نسخه‌ای ساده از سینمای ایران بود.

حالا این تنهایی و انزوای شخصیت وحید وکیلی فر انگار به زندگی شخصی و شخصی او راه پیدا کرده و او را مجبور به چنین تصمیمی کرده است، این واقعا ناراحت کننده است.

وقتی به سینمای کنونی ایران و وضعیت آن نگاه می‌کنیم، شبکه‌های تلویزیونی و سینمای خانگی را می‌بینیم، اولین چیزی که به ذهن متبادر می‌شود این است که حلقه محدودی از هنرمندان در هر یک از این حوزه‌ها، چه به‌عنوان خالق و چه به‌عنوان خالق، فعال هستند. بازیگران و … طبیعی است با توجه به محصولاتی که خلق می شود تنهایی و استیصال افراد با ظاهری خاص مانند وحید وکیلی فر بیش از پیش نمایان می شود.

باید به مسئولین و مدیران مربوطه هشدار داد که وضعیت این فیلمساز و بسیاری از هنرمندانی مانند او را جدی بگیرند. قطعا این نوع تصمیم گیری و اعلام آن هیچکس را خوشایند نمی کند و در واقع زنگ خطر، وضعیت قرمز، هشدار و… است که باید به آن توجه شود.

متأسفانه به نظر می رسد در وزارت ارشاد، سازمان سینمایی، حوزه هنری، تلویزیون، سکوهای پروجکشن داخلی هیچ اداره یا امکانی برای ساخت فیلم برای سینماهای دیگر و … وجود ندارد که بخواهد کلیه خود را بفروشد تا زنده بماند.

در نگاه اول وقتی شاهد تولید این همه فیلم، سریال و برنامه های مختلف در انواع سازمان ها و نهادهای تولید کننده محصولات هنری هستیم، واقعا جای تاسف دارد که وحید وکیلی فر امکانی برای ادامه فعالیت خود پیدا نمی کند.

در هر کشور توسعه یافته و در حال توسعه دنیا یارانه و حمایت از هنرمندانی مانند وحید وکیلی فر که خارج از ضوابط بازار کار می کنند وجود دارد.

اگر کسی بحث می‌کند و می‌گوید وکیلی فیلم‌ساز خاصی است و فیلم‌هایش مخاطب خاص و غیره است، به او توصیه می‌کنم اتفاقات سال‌های اخیر در سینما، تلویزیون، سینمای خانگی و… را مرور کند. ایرانیان. محصولاتی تولید شده است که نه بیننده داشته، نه کسی آنها را دیده، نه کسی آنها را به یاد می آورد، نه ارزشی داشته است، اما سازندگان آنها امرار معاش کرده اند.

فقط یادت باشه چندتا فیلم و سریال و برنامه و … میلیاردها و میلیاردها تومان تولید و خرج شد اما به قول معروف نه دنیا دارند و نه آخرت.

وحید وکیلی فر به عنوان شاهد آثار ارزشمند و ویژه ای که خلق کرده واقعا حق ندارد به چنین گلوگاهی برسد. هرکسی که در عرصه فرهنگ و هنر فعالیت کند با یک بررسی ساده به صحت این پیشنهاد گواهی می دهد.

همه مدیران و مسئولان نهادهای مختلف مرتبط با حوزه فرهنگ و هنر در قبال وضعیت هولناک و ناخوشایند این فیلمساز و دیگر هنرمندانی چون او مسئول هستند. لطفا چشم و گوش خود را نبندید و در کوچه علی نمانید و این هشدار را جدی بگیرید.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=430211

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.