به گزارش رکنا، علی صالحی با اعلام این خبر افزود: با توجه به حساسیت موضوع و در راستای حفظ اموال عمومی و انفال دستور رسیدگی به علل خشک کردن درختان حوزه چیتگر آدرس فوری به دادسرای ناحیه 37 (به ویژه انفال) ارسال شد و پس از بازدید معاون دادستان و سرپرست دادسرا، در جلسه ای با دستگاه های مسئول تصمیمات لازم اتخاذ و تصمیمات لازم اتخاذ شد. دستورات صادر شد. آنها برای محافظت از درختان صادر شده اند.
دادستان تهران افزود: در جلسه دادستانی تهران با مسئولان منابع طبیعی و آبخیزداری تهران، سازمان پارک ها و فضای سبز شهر تهران، شرکت آب و فاضلاب تهران، شهردار منطقه 22 به عنوان رئیس اداره محیط زیست شهر تهران گفت: راهکارهایی برای جلوگیری از خشک شدن درختان تعیین شده و احیای آنها باید با تشکیل کارگروهی ویژه بررسی و برنامه عملیاتی ویژه از نظر مکان و اقدامات مورد نیاز تهیه شود. و نتایج اقدامات انجام شده باید به دادسرا گزارش شود.
وی افزود: اعضای این کارگروه ماهانه و با حضور سرپرست دادسرای ناحیه 37 در بازدید از پارک چیتگر روند اقدامات را رصد می کنند.
دادستان تهران تصریح کرد: با توجه به بی توجهی های چندین ساله و آسیب جدی به درختان، مقرر شد هیاتی از کارشناسان مجرب قضایی علت خشک شدن درختان و نحوه احیای باغ مذکور را بررسی کنند. اقدامات قانونی در مورد
وی یادآور شد: همچنین مقرر شد برای جلوگیری از سوء استفاده و سوء استفاده احتمالی مردم در اراضی بستان چیتگر، اداره منابع طبیعی اقدامات و نتایج را در خصوص رسیدگی و اخذ سند کاداستر به اطلاع این دادسرا برساند. در خصوص اراضی مذکور
به گفته دادستان تهران، با توجه به وظایف قانونی سازمان پارکها و فضای سبز شهر تهران در خصوص تهیه شناسنامه و پلاک تمامی درختان مقرر شد این سازمان در رابطه با پلاک درختان سریعاً اقدام کند. در پارک چیتگر و آمار درختان پوشیده از پلاک و همچنین درختان خشک و سالم و قابلیت بهبود هفتگی را به دادستانی تهران می رساند.