به جای غذاهای فرآوری شده، به کودک خود غذاهایی بدهید که انرژی و مواد مغذی مورد نیاز او را تامین می کند. اگر به دنبال یک میان وعده سالم، خوشمزه و مقوی هستید، چند دقیقه از وقت خود را صرف مطالعه این مقاله کنید.
از بین تمام گروه های اصلی غذایی انتخاب کنید
۱.پیش غذا از میان پنج گروه اصلی غذایی: محصولات لبنی، نان و غلات، گوشت، حبوبات و تخم مرغ و مغزها، دانه ها، میوه ها و سبزیجات را انتخاب کنید تا تنوع و تعادل در رژیم غذایی کودک خود ایجاد کنید و برخی از مواد مغذی لازم را از طریق غذاها تامین کنید.
2. انتخاب مواد غذایی مانند میوه های خشک مانند برگ هلو، آلو، میوه های خشک، کشمش، نخود، خرما و مغزها مانند پسته و بادام به همراه میوه ها مقداری از ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز کودک از جمله آهن را تامین می کند.
3. اگر کودک بین وعده اصلی و میان وعده احساس تشنگی کرد، به او آب بدهید نه آب میوه، زیرا کودک شما از مصرف آب میوه احساس سیری می کند و غذای اصلی خود را نمی خورد.
تنقلات شور و شیرین را محدود کنید
تنقلات نمکی علاوه بر کاهش اشتها، ذائقه کودک را به طعم شور عادت می دهد و احتمال بروز عوارض جسمی در بزرگسالی مانند بیماری های قلبی عروقی، سرطان، پوکی استخوان و به ویژه فشار خون را افزایش می دهد. تنقلات شیرین را محدود کنید. اگرچه خوردن غذاهای بسیار کم و گهگاهی شیرین مانند آب نبات، شکلات برای کودکان مجاز است، اما مصرف روزانه و زیاد این غذاها بدون ارزش غذایی توصیه نمی شود، زیرا ذائقه کودک را به خوردن غذاهای شیرین عادت داده و باعث اضافه وزن و چاقی می شود. و بدتر از همه حفره ها.
سیب زمینی سرخ کرده و شیرینی پف دار میان وعده نیستند
غذاهایی مانند شکلات، آب نبات، شیرینی و چیپس، شیرینی پف دار حاوی مقدار زیادی شکر، نمک و چربی هستند. از دادن تنقلات مضر به کودک خودداری کنید. زیرا در کودکی و بزرگسالی باعث بروز بیماری های مختلفی می شود.
تنقلات نمکی احتمال ابتلا به بیماری ها را در بزرگسالی افزایش می دهد.
مصرف غذاهای چرب و سرخ کردنی باعث اضافه وزن و چاقی در دوران کودکی می شود.
مصرف نوشابه ها علاوه بر اضافه وزن، از جذب مواد مغذی مانند کلسیم که برای رشد و استحکام استخوان ها و دندان ها ضروری است، جلوگیری می کند.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.