البته هیچکس دوست ندارد آیفون گران قیمت خود با مشکل و نقص مواجه شود، بنابراین اگر یکی از این نوع گوشی های هوشمند دارید، بهتر است از تایپ چهار کاراکتر خاص که می تواند عملکرد دستگاه را با مشکل مواجه کند، به شدت خودداری کنید.
به گفته یک محقق امنیت وب، این چهار کاراکتر به طور خاص دو نقل قول به دنبال یک جفت دونقطه (::“) هستند و اگر این ترکیب در نوار جستجوی برنامه تنظیمات گوشی تایپ شود، طبق Techcrunch، که به طور مستقل تأیید کرده است. مشکل، ممکن است باعث شود که اسپرینگ برد آیفون از کار بیفتد و دستگاه را آجر کند.
در آیفون ها، Springboard به سیستم مدیریت رابط کاربری اصلی دستگاه اطلاق می شود که وظیفه نمایش صفحه اصلی، سازماندهی و مدیریت آیکون های برنامه ها و انجام وظایف مربوط به جابجایی بین برنامه ها و مشاهده ویجت ها را بر عهده دارد. به عبارت ساده تر، Springboard محیطی است که کاربران بیشتر وقت خود را در آن می گذرانند، یعنی صفحه اصلی و تمام صفحات برنامه.
وقتی مشکلی در Springboard پیش میآید، میتواند باعث شود آیفون شما با مشکلات عملکردی مانند تنظیم مجدد صفحه اصلی، بازگشت به صفحه قفل یا حتی بریک کردن دستگاه مواجه شود. به همین دلیل، هر گونه اختلال در Springboard می تواند تأثیر جدی بر تجربه کاربر داشته باشد.
وب سایت PCMag یکی از معتبرترین وب سایت ها در زمینه فناوری این موضوع را بررسی کرده و آزمایشی روی آن انجام داده است. نتیجه این تست نشان داد که پس از ورود به این ترکیب خاص از کاراکترها، صفحه نمایش آیفون کاملا سیاه می شود. سپس دستگاه برای چند ثانیه روی صفحه بارگیری یخ می زند، گویی در حال راه اندازی مجدد است و سپس بدون اینکه کاربر بتواند کاری انجام دهد به صفحه اصلی قفل شده باز می گردد.
همچنین وقتی روی صفحه اصلی آیفون به سمت راست میکشید و نوار جستجوی App Library ظاهر میشود، اصلاً توصیه نمیشود که این ترکیب از کاراکترها را تایپ کنید. در واقع، تایپ کاراکترهای ذکر شده در نوار جستجوی کتابخانه اپلیکیشن نیز می تواند باعث بروز مشکلات مشابه عملکرد آیفون شود.
در عین حال، برخی از کاربران و سایر کارشناسان نیز به این نکته اشاره کرده اند که استفاده از ترکیب «» در کنار هر کاراکتر دیگری می تواند به طور مشابه منجر به خرابی و اختلال در عملکرد دستگاه آیفون شود و این مشکل تنها به چند کاراکتر خاص محدود نمی شود. . ، اما در ترکیب های دیگر نیز می تواند مشکل ساز باشد.
البته لازم به ذکر است که این نوع اختلالات به عنوان یک موضوع امنیتی شناخته نمی شوند و نباید نگران امنیت دستگاه خود باشید. رایان استورتز، یکی از محققان برجسته در زمینه امنیت iOS که به دقت این باگ نرم افزاری را مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار داده است، به وضوح تأیید کرده است که این مشکل به امنیت مربوط نمی شود و به تنهایی نمی تواند منجر به نفوذ یا آسیب به داده های کاربر شود.
این اولین بار نیست که ترکیب تصادفی حروف و نمادها باعث ایجاد این نوع مشکلات در آیفون می شود. به عنوان مثال، در سال 2015، ترکیب خاصی از علائم و حروف عربی باعث شد تا آیفون ها به طور ناگهانی خاموش شوند و برای کاربران مشکل ایجاد کنند. همچنین در سال 2018 مورد مشابهی با یک هجا از زبان هندی تلوگو وجود داشت که باعث ایجاد مشکل در دستگاه های اپل شد.
علاوه بر این، در سال 2020 مشاهده شد که تایپ کاراکترهای سندی با پرچم ایتالیا روی صفحه کلید باعث از کار افتادن آیفون ها و توقف موقت کار می شود. این مثال ها نشان می دهد که این مشکلات در گذشته وجود داشته و به صورت دوره ای در سیستم عامل iOS مشاهده می شود.