برند تجاری – افزایش تقاضا برای درمان های زیبایی نشان می دهد که امروزه این درمان ها دیگر جنبه درمانی ندارند و برخی افراد در سنین مختلف تحت تاثیر فضا و تبلیغات بیشتر به دنبال زیبایی هستند و یکی از این درمان ها تغییر رنگ چشم و کاشت نگین در چشم است. چشم ها.
دکتر محمدرضا فلاح تفتی، فوق تخصص قرنیه و خارج چشم و چشم در گفت و گو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: آنچه به عنوان رنگ در ساختار چشم می بینیم مربوط به عنبیه است که از پشت قرنیه شفاف می بینیم. . ، و در هر فردی رنگ آن متفاوت است.
وی با بیان اینکه امکان تغییر رنگ چشم ها وجود دارد، درباره یکی از متداول ترین روش های سال های اخیر گفت: در سال های اخیر عنبیه مصنوعی از پلاستیک به رنگ انتخابی خود در چشم قرار داده شد. اما پس از مدتی مشخص شد که این روش دارای عوارضی است، عواقب زیادی دارد که افراد زیادی را درگیر خود کرده است و به همین دلیل این روش منسوخ شده است، اما یکی از رایج ترین روش های سال های اخیر این است که گاهی اوقات فرد. قسمتی یا تمام قرنیه اش مشکل داشت و برای اینکه زیبایی چشمانش را به طور کامل داشته باشد، مرکبات را با رنگ های مختلف روی قرنیه ریخته و با سوراخ کردن یا تزریق رنگ به قرنیه، رنگ را به قرنیه منتقل می کرد. قرنیه چشم این تغییر رنگ اعمال شد که روشی دائمی است، نسبی بود و مدتی آن رنگ وجود داشت و اگر بعد از مدتی جذب یا حذف می شد، تکرار می شد. .
این بورسیه قرنیه ادامه داد: طی 5 تا 10 سال گذشته روشی ابداع شده است تا به اندازه ای که می خواهیم چشم رنگی شود در قرنیه شفاف چشم تونلی ایجاد کرده و سپس کریستال های رنگی را از فرد تزریق می کنیم. . انتخاب در این تونل، این کریستال ها می توانند در چشم فرد رنگ ایجاد کنند و قرنیه به رنگ کریستال های تزریق شده دیده می شود.
عوارض جراحی تغییر رنگ
وی درباره عوارض این روش گفت: در سال های اخیر رنگ های تزریقی ناخالصی های زیادی داشتند اما اخیرا این ناخالصی ها کاهش یافته و واکنش بدن افراد به این رنگ ها به حداقل رسیده است اما به هر حال این ماده خارجی است که وارد می شود. این رنگ ها علاوه بر اینکه می توانند خواص خود را از دست داده و به مرور زمان محو شوند، به داخل چشم نیز سرازیر شده و عوارضی مانند التهاب چشم را ایجاد می کنند. کوری نیز با این روش ممکن است، اما یک عارضه جانبی بسیار نادر است.
فلاح تفتی با تاکید بر اینکه این عمل نه تنها زیبایی، بلکه برای برخی افراد جنبه درمانی نیز دارد، اظهار کرد: برخی از افراد در بدو تولد عنبیه ندارند و به دلیل باز شدن زیاد نور وارد شده به چشم، چشمانشان بسیار زیاد است. یکی از راه حل ها ایجاد تونل در قرنیه این افراد و روشن شدن رنگ آن است که انگار عنبیه درست کرده ایم یا با گذاشتن عنبیه مصنوعی، آن را کم می کنیم. شدت نور وارد شده به چشم
و افزود: برخی از افراد با بخشی از مردمک یا عنبیه تشکیل نشده به دنیا می آیند. به همین دلیل می توانیم رنگی شبیه به رنگ عنبیه خود را به قرنیه تزریق کنیم، در این روش با استفاده از فمتولیزیک تونلی در چشم ایجاد می شود و در این حالت بیشتر ساختار چشم فرد دیده می شود. به طور طبیعی
هزینه تغییر رنگ چشم بالغ بر 300 میلیون است
این چشم پزشک با تاکید بر اینکه عمل تغییر رنگ چشم یک عمل ظریف و میکروسکوپی است و باید زیر نظر فوق تخصص قرنیه انجام شود، درباره هزینه های آن گفت: در مشاوره های زیبایی وقتی روش جدیدی رایج می شود چون وزارت بهداشت آن را تایید می کند. درمان محسوب نمی شود و وارد بحث هزینه و نرخ نمی شود.
در اسپانیا که این روش های تحقیقاتی آغاز شد، هزینه هر عمل چشم حدود 2500 و 3000 یورو است. در ایران این رویه برای متقاضی بین 200 تا 300 میلیون تومان هزینه دارد.
جراحی سرپایی و دوره پیگیری کوتاه مدت.
وی درباره روند این عمل نیز اظهار داشت: عمل تغییر رنگ چشم مانند لیزیک که تنها فضایی به اندازه چند میلی متر در چشم ایجاد می کند، یک عمل سرپایی بوده و دوره پیگیری نیز کوتاه است. در این روش یک تونل در عمق قرنیه ایجاد می شود تا رنگ وارد ناحیه مردمک نشود در غیر این صورت بینایی تغییر می کند.
فلاح تفتی با تاکید بر اینکه تبلیغات مبنی بر تغییر رنگ چشم هیچ مبنای علمی ندارد، درباره گروه سنی و جنسیت متقاضیان این روش گفت: طبق مشاهدات، هم خانم ها و هم آقایان در سنین مختلف برای این روش اقدام می کنند و به موضوعات خاصی مربوط نمی شود. . سن و جنسیت
نگینی در چشم بکارید؛ جسم خارجی که حامل عفونت است.
وی همچنین با اشاره به عمل کاشت نگین در چشم، با بیان اینکه این عمل امروزه مراجعین زیادی ندارد، تصریح کرد: در این عمل جسم خارجی از تیتانیوم در چشم قرار می گیرد که بدن نسبت به آن واکنش نشان نمی دهد. این عمل فقط یک جنبه از زیبایی دارد که با تغییر جهت نگاه در چشم قابل مشاهده است. اما این جسم خارجی برجستگی هایی روی لبه آن دارد که اشک به خوبی پخش نمی شود و باعث ایجاد زخم و عفونت می شود.
این بورسیه قرنیه تاکید کرد: هر عمل زیبایی که انجام می شود باید ابتدا توسط پزشک مربوطه معاینه شود تا عمل کمترین عارضه را برای فرد داشته باشد زیرا به هر حال جراحی ها با عوارض همراه است. همانطور که در حین رانندگی با وجود رعایت قوانین به دلیل تاثیر عوامل دیگر ممکن است تصادف رخ دهد، در جراحی نیز عوارضی رخ می دهد، اما باید با انجام تست های قبل از عمل تعداد عوارض را به حداقل برسانیم.
وی با ذکر مثالی توضیح داد: یکی از مهم ترین اقدامات، ریختن قطره ای در چشم است که مردمک را باز می کند تا محیط شبکیه را بررسی کند. در برخی موارد ممکن است سوراخی در شبکیه وجود داشته باشد که می تواند باعث لیز خوردن شبکیه شود. فرد نابینا، یا اگر فردی دارای چشم های خشک باشد، این روش عوارض شدیدی را به همراه دارد. بنابراین قبل از عمل، فرد باید توسط چشم پزشک به دقت معاینه شود.
پزشکان را از پزشکان متمایز کنید.
فلاح تفتی در پایان با تاکید بر اینکه امروزه بسیاری از پروفایل های پزشک در فضای مجازی افراد را با تبلیغات جذب می کند، تاکید کرد: بسیاری از کسانی که به جراحی می روند حتی نام و مشخصات پزشک خود را نمی دانند! اما قبل از راه اندازی سیستم پزشکی باید مشخصات پزشک، نوع معاینه و …، عملکرد پزشک و نظرات سایر مشتریان را بررسی کنند تا گرفتار ترفندهای پزشک نشوند و با مشکل مواجه نشوند.