به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیمفصیحی رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر به مهم ترین چشم انداز پارک علم و فناوری این دانشگاه تا سال 1414 اشاره کرد و گفت: برنامه ما ایجاد پارک علم در افق 1414 است. با استفاده از توانمندی های ویژه مادر دانشگاه های فناور کشور و تبدیل فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر به مرکز نوآورانه دانشگاه.
فصیحی با بیان این مطلب مهم ترین هدف از ایجاد این پارک را برشمرد و گفت: هدف این مجموعه تبدیل نوآوری ها و دستاوردهای علمی به فناوری ها و محصولات ضروری کشور و تشکیل شرکت های دانش بنیان است.
به گفته وی، این مدیریت متشکل از سه معاونت کانون های کارآفرینی، رشد و هدایت شرکت های دانش بنیان است و ضمن ترویج فرهنگ کارآفرینی در سطح دانشگاه، سعی در شناسایی نخبگان و گرفتن ایده های ناب و حمایت مادی و معنوی دارد. مقدمات لازم را برای تحول آن فراهم کرده و به شرکت دانش بنیان کمک می کند تا محصولات و خدمات خود را با موفقیت تجاری سازی کند.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز گزارشی از اهم فعالیت های پارک علم و فناوری این دانشگاه ارائه کرد و اظهار داشت: تأثیرگذاری بر توسعه فناوری و به تبع آن توسعه دانش بنیان. اقتصاد، فراهم کردن بسترهای لازم برای دستیابی به اهداف راهبرد دانشگاه برای انجام زنجیره نوآوری و تولید ثروت از دستاوردهای علمی و پژوهشی، کمک به ایجاد مشاغل تخصصی (با تکیه بر سرمایه انسانی دانشگاه)، تاسیس و فعالیت حرفه ای شرکت های کوچک و متوسط فناور و واحدهای تحقیق و توسعه صنعتی در سطح ملی و بین المللی، بسترسازی برای شبکه سازی و تعامل سازنده واحدهای عضو با دانشگاه صنعتی امیرکبیر و سایر فعالان اکوسیستم نوآوری، تسهیل رشد فناوری. و شرکت های نوآور و ارائه خدمات با ارزش از جمله فراهم کردن زیرساخت های لازم برای ایجاد و توسعه بازار محصولات فناورانه یکی از این ماموریت هاست.
فصیحی در ادامه با تشریح اهم فعالیت های صندوق پژوهش و فناوری امیر کبیر بیان کرد: صدور انواع ضمانت نامه ها از جمله شرکت در مناقصات و مزایده، پیش پرداخت، حسن انجام کار و تعهدات و …، اعطای وام و تسهیلات به اشخاص حقیقی و … اشخاص حقوقی فعال در حوزه فناوری و دانش مبتنی بر قراردادهای مبادله ای (ایجاد نمونه اولیه، تولید پیش صنعتی، تولید صنعتی، سرمایه در گردش، فروش اقساطی، لیزینگ، استصناء و …)، واسطه گری مالی موسسات و اجرایی. بدن ها کشور، سرمایه ریسک امکان ایجاد منابع مشترک طرفین و استفاده از اهرم منابع برای ارائه تسهیلات از مهمترین فعالیت های این صندوق است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر به چشم انداز پارک علم و فناوری در افق 1414 اشاره کرد و گفت: پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر دانشگاه امیرکبیر در افق 1414 خورشیدی با بهره گیری از توانمندی های ویژه دانشگاه های صنعتی مادر کشور از جمله اولین انتخاب واحدهای ملی بیوتکنولوژی مبتکر، فعال، پیشرو و اثربخش برای تسهیل در حل مشکلات و مسائل فناورانه اولویت ها و … مدل موفق تعامل و شبکه سازی در زنجیره ارزش نوآوری برای ایجاد ثروت و ارزش افزوده اقتصادی در سطوح. این یک سازمان ملی، منطقه ای و بین المللی است و سرمد به عنوان مرکز منطقه نوآوری امیرکبیر تعریف شده است.
انتهای پیام/