افزونه پارسی دیت را نصب کنید Thursday, 28 November , 2024
0

چرا کودکان چاق کمتر یاد می گیرند؟

  • کد خبر : 447515
چرا کودکان چاق کمتر یاد می گیرند؟

آفتاب نیوز: بررسی چاقی دوران کودکی از منظر روان‌شناختی به آن‌ها و خانواده‌هایشان کمک می‌کند تا افکار و رفتارهای ناسالم مرتبط با غذا خوردن و حرکت را شناسایی و اصلاح کنند و الگوهای غذایی سالم‌تری داشته باشند. نکته ای که آسیه خالقی، روانشناس کودک نیز تایید و تایید می کند: به طور کلی مغز فرمانده […]

آفتاب نیوز:

بررسی چاقی دوران کودکی از منظر روان‌شناختی به آن‌ها و خانواده‌هایشان کمک می‌کند تا افکار و رفتارهای ناسالم مرتبط با غذا خوردن و حرکت را شناسایی و اصلاح کنند و الگوهای غذایی سالم‌تری داشته باشند.

نکته ای که آسیه خالقی، روانشناس کودک نیز تایید و تایید می کند: به طور کلی مغز فرمانده بدن است و زمانی که فرد چاق می شود نه تنها مغز، بلکه کل سیستم بدن تحت تاثیر قرار می گیرد.

خالقی در گفتگو با همشهری درباره اینکه چرا هوش کودکان با چاقی تهدید می شود به نکته جالبی اشاره می کند و بیشتر درباره وضعیت این افراد توضیح می دهد.

زمان طولانی برای دریافت سیگنال های سیری.

به گفته این روانشناس، هوش دارای دو بخش ارثی و ژنتیکی (هوش سیال) و قسمت آموزشی (هوش متبلور) است. در قسمت دوم ضریب هوشی تخت تاثیر آموزش محیطی، آنچه والدین به کودک می آموزند و … می باشد. IQ هر دو را شامل می شود و هم کلامی و هم غیرکلامی است. هوش ژنتیکی ارثی افراد نیز در لیست غیرکلامی قرار دارد.

وی در ادامه توضیح می دهد: وقتی کودک اضافه وزن یا چاق است، سیستم بدن او نیز مانند سایر افراد دستخوش تغییراتی می شود. حجم معده این کودکان بزرگتر است و سیگنال های سیری متعاقباً به مغز آنها ارسال می شود تا غذا نخورند. البته بدن سلول های هوشمندی دارد و این شرایط را کنترل می کند، اما در هر صورت اختلالاتی در بدن ایجاد می شود.

اولویت اول غذا است.

خالقی با بیان اینکه توجه اصلی کودکان چاق به غذا و تنقلات معطوف است، می گوید: آنها عمدتاً غذاهای پرکالری راحت مصرف می کنند. ما در محیط های آموزشی با کودکان زیادی مواجه می شویم که نگران غذاهای مورد علاقه مادرانشان هستند که برایشان تهیه کرده است. این نگرانی باعث می شود توجه محیطی کودک کم شود.

به گفته این روانشناس توجه یک امر انتخابی است و قبل از توجه به آموزش، انتخاب این کودکان غذا است. به همین دلیل ممکن است نسبت به همسالان خود که از هیچ اختلالی رنج نمی برند از یادگیری عقب بیفتند و حتی یادگیری جدول ضرب برایشان سخت و طاقت فرسا است.

تغییر در تعداد هوش متبلور.

و ادامه می دهد: وقتی کودک از تحصیل عقب می ماند، هوش کلامی او کاهش می یابد و این مشکل تعداد هوش متبلور او را تغییر می دهد.

به گفته خالقی، وابستگی این کودکان به غذا به حدی است که اگر غذای مورد علاقه خود یا غذای مورد نظر خود را نداشته باشند، ممکن است رفتار پرخاشگرانه داشته باشند یا عمداً اطراف خود را نادیده بگیرند. در محیط های آموزشی، این کودکان تمرکز لازم برای کسب مهارت و یادگیری را ندارند و توجه چندانی به این آموزش ها ندارند.

این روانشناس تاکید می کند: والدین باید این وضعیت را در نظر بگیرند و با کمک متخصصان برای اصلاح عادات بد غذایی فرزندان خود اقدامات جدی انجام دهند.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=447515

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.