به گزارش گروه اقتصادی زندگی; قطع ارتباط با برخی پیام رسان های داخلی تجربه کاربران فضای مجازی بود که در هفته های اخیر خبرساز شد. قطع ارتباط، متصل ماندن و عدم دسترسی به فایل های شخصی چالش هایی بود که مورد بحث قرار گرفت.
پایداری و اتصال مستمر مهمترین مؤلفه و نبض حیاتی یک پیام رسان است. اطمینان از اینکه کاربران می توانند بدون وقفه و در هر زمان به فایل ها و مکالمات شخصی خود دسترسی داشته باشند اولین مسئولیت یک پیام رسان است. به همین دلیل تیم سروش پلاس مدت هاست به دنبال راهی برای تضمین پایداری خود بوده است.
پس از مهاجرت زیرساخت های پیام رسان، Sorushplus توانست با تغییر اساسی در فناوری پیام رسانی و پروتکل ارتباطی خود، از قطعی های متناوب جلوگیری کند و اتصال کاربران به سرورهای خود را تثبیت کند. این دستاورد حاصل یک تجربه پنج ساله برای پیاده سازی نسخه جدید این پیام رسان بود.
در نسل پنجم سروش پلاس، با ایجاد تغییرات زیرساختی و برنامه ریزی بلندمدت برای پایداری پیام رسان، مصمم شدیم که فرآیند ارسال پیام و آپلود و دانلود فایل ها را حتی در مواقعی که سرورها از کار افتاده اند، بدون مشکل کنیم. پایداری 24 ساعته پیام رسان و سرعت بالای دریافت و ارسال فایل در نسل ششم سروش پلاس حاصل این برنامه ریزی بلند مدت است که با تلاش مستمر متخصصان این پیام رسان امکان پذیر شد. اجرای پروتکل های امنیتی چندلایه و رمزگذاری تمامی پیام های رد و بدل شده در پلتفرم سروش پلاس گواه دیگری بر کیفیت و امنیت محصول نهایی ما بود. در واقع این فناوری و معماری جدید سروش پلاس است که با جلب رضایت کاربران و کسب امتیاز 4.2 در کافه بازار توانسته روزانه بیش از 5 میلیون کاربر فعال را به خود جذب کند.
ما همیشه به حضور کاربران در کنار خود می بالیم و از حمایت همیشگی آنها در این مسیر قدردانی می کنیم.