ساختار مبل با تخت خواب بسیار متفاوت است. به گفته متخصصان، خوابیدن روی کاناپه و روی کاناپه برای بدن مطلوب نیست، زیرا در درازمدت حمایت کافی از ستون فقرات ایجاد نمی کند.
اطلاع رسانی کند اتناخوابیدن روی مبل به دلیل حرکات مداوم، عدم پشتیبانی و صدای پس زمینه تلویزیون، کیفیت پایین تری نسبت به خوابیدن در رختخواب دارد و باعث اختلال و بد خوابی می شود و بر خلق و خو، تمرکز و عملکرد تأثیر می گذارد.
مضرات خوابیدن روی کاناپه
به گفته فیزیوتراپیست ها، خوابیدن روی کاناپه می تواند باعث درد کمر و گردن شود.
این به این دلیل است که نشستن در حالت نیمه خمیده مانع از تنظیم صحیح ستون فقرات می شود. و می تواند باعث تنش در عضلات گردن، شانه ها و پشت شود و در نهایت منجر به درد مزمن شود.
افرادی که از اسکولیوز یا آرتریت رنج می برند نیز ممکن است با خوابیدن روی مبل این مشکلات را تشدید کنند.
اهمیت چرخه خواب شما
متخصصان بهداشت اهمیت خواب را به عنوان یک ضرورت حیاتی برای جوان سازی بدن و ذهن برجسته می کنند. آنها هشدار می دهند که خوابیدن روی کاناپه می تواند کیفیت خواب را تهدید کند، زیرا کاناپه ها و صندلی های راحتی موقعیت های خواب ایده آل را ارائه نمی دهند.
اگر روی کاناپه بخوابید در محیطی پر از صداهای آزاردهنده قرار خواهید گرفت که به دلیل نورهای اطراف شما را سریعتر از خواب بیدار می کند. در واقع، خواب کافی نخواهید داشت که بر توانایی تمرکز، خلق و خو و حتی سیستم ایمنی شما تأثیر می گذارد.
چرا ترجیح می دهیم روی کاناپه بخوابیم؟
دلایل زیادی وجود دارد که ترجیح می دهید روی کاناپه بخوابید. شاید قبلاً به آن عادت کرده اید، یا به این دلیل که روی کاناپه به دلیل نزدیکی بیش از حد به تلویزیون به خواب می روید، یا صرفاً به این دلیل که آنقدر خسته هستید که ترجیح می دهید آنجا بخوابید.
اما به یاد داشته باشید که طبق توصیه متخصصان سلامت، بهتر است تخت خواب شما پناهگاه شما برای خواب سالمتر باشد.