خطیب گفته “غیر از آنهایی که فردی را به قتل رساندند و یا مسلحانه اقداماتی انجام دادند، کسی اعدام نشده”
سیداسماعیل خطیب در این برنامه شبکه سه صدا و سیما افزود: این در حالی است که ما از نظر فناوری چه سخت افزار و چه نرم افزار و چه در شگردهای اطلاعاتی و عملیاتی موفقیتهایی را به دست آوردیم که شبیه پهپادهای جمهوری اسلامی در دنیا مشتریهای زیادی دارد و میتوانیم با این آشوبهای شبکههای ماهوارهای مقابله کنیم. همچنین جوانان و نخبگان جامعه ما اقداماتی را از نظر فنی شکل دادند که با ارائه آن به مقاومت و کشورهای دوست و کشورهایی که با سلطه طلبی آمریکا مقابله کردند، پیروزیهای بزرگی را به دست آوردند. امروزه، فناوری برای هر اقدامی در دنیا حرف اول را میزند؛ بنابراین علم و فناوری یکی از ماموریتهای تمام جامعههای اطلاعاتی و امنیتی است.
خطیب در ادامه در پاسخ به این سوال که چرا مجازات معترضان سریعتر از مفسدان اقتصادی صورت گرفته است، گفت: در آشوبهای سال گذشته و جنگ تحمیلی و ترکیبی دشمن، غیر از آنهایی که فردی را به قتل رساندند و یا مسلحانه اقداماتی را انجام دادند، کسی اعدام نشده است. با مشاهده وسعت دستگیریها میبینید که اکثر آنها محاکمه نشدند و یا اینکه بعد از بازداشت موقت آزاد شدند، آنهایی هم که کارشان به دادسرا رسید، حجم وسیعی از آنان آزاد شدند؛ بنابراین نگاه رهبر و حاکمیت این است که با مردم با سلایق مختلف در عین اقتدار با مدارا و همراهی برخورد کند. ما خدمت به آنها را برای خودمان هم لازم میدانیم و این افراد را هم فرزندان ملت میدانیم. اما در رابطه با کسانی که اختلاس مالی و فساد اقتصادی دارند باید گفت که دستگاه قضا نسبت به هیچکس ملاحظه ندارد؛ حتی اگر فرزندان شخصیتها باشد، چراکه سرمایههای ملی به دست این افراد به تاراج رفته است که باید هر جه زودتر به کشور برگردد. همچنین مسائل مالی به دلیل پیچیدگیهای خاص و نوع شگردهای شیطنت آمیز مفسدین نیاز به حسابرسی دقیق دارد تا بتوان سرمایهها را برگرداند، به همین خاطر نحوه رسیدگی به جرم اختلاسگران با معترضان متفاوت است.
خطیب افزود: در بحث ارز، دارو، مسکن و … تشکیلات اطلاعاتی در تلاش هستند تا با ابزار خود، اطلاعات لازم را در اختیار متصدیان اقتصادی قرار دهند. برای مثال اطلاعیه وزارت اطلاعات درباره شبکه اختلاگر ارز و یا فرقه صهیونیستی بهائی که شبکهای را شکل داده بودند و داروخانههای کشور را در امر احتکار و قاچاق دارو تحت سلطه خود درآوردند، نمونههایی از تلاشهای جدید وزارت اطلاعات است.
وی در ادامه در خصوص استمرار فیلترینگ گفت: ما با فیلترینگ موافق هستیم، ولی باید به نحوی پیش رود که احیانا با ابزارهای مختلف در اعمال حاکمیت ملی در فضای مجازی خللی ایجاد نکند و نکته دوم آنکه موجب اختلال در دسترسی و بهرهگیری مردم از این فضا نشود. فیلترینگ در تامین امنیت کشور نقش داشته است چراکه دسترسیها را محدود کرده است و همزمان نیز حضور مردم در شبکههای داخلی را بیشتر کرده است که به توسعه آنها نیز کمک کرده است.
وی درباره استفاده فرزندانش از فیلترشکن گفت: بر اساس یک توافق اخلاقی بین خود و فرزندان توانستیم به یک جمع بندی مبنی بر استفاده آنان از پیامرسانهای داخلی برسیم. البته توجه داشته باشیم که در کنار فیلترینگ باید فضایی را فراهم کنیم که هم نیاز جامعه را تامین کنیم و هم از مردم و جامعه صیانت نماییم.
وی درباره تاثیر عفو رهبری نسبت به معترضان و تلاش مجدد آنان در سالگرد ناآرامی ها گفت: دشمن به طور قطع تحرکات و اغتشاشات موردی و مقطعی را در نقاط محدود کشور ایجاد خواهد کرد و تمام نهادهای امنیتی کشور آمادگی لازم برای مقابله با هر نوع تحریک و اغتشاش دشمن را دارا هستند.