افزونه پارسی دیت را نصب کنید Thursday, 28 November , 2024
3

چالش «پزشکان» با تندروهای اصلاح طلب – خبرگزاری مهر اخبار ایران و جهان

  • کد خبر : 295873
چالش «پزشکان» با تندروهای اصلاح طلب – خبرگزاری مهر اخبار ایران و جهان

خبرگزاری مهر ، گروه سیاسی – طیب بیات: تاریخ چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به 15 روز تا زمان برگزاری انتخابات رسیده و بر اساس جدول برنامه های تبلیغاتی 6 نامزد تایید صلاحیت شدند. دیروز 31 خرداد 1403 تریبون رسانه ملی 3 نامزد داشت. از جمله «محمدباقر قالیباف، امیرحسین قاضی زاده هاشمی» و سعید جلیلی». […]

خبرگزاری مهر ، گروه سیاسی – طیب بیات: تاریخ چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به 15 روز تا زمان برگزاری انتخابات رسیده و بر اساس جدول برنامه های تبلیغاتی 6 نامزد تایید صلاحیت شدند. دیروز 31 خرداد 1403 تریبون رسانه ملی 3 نامزد داشت. از جمله «محمدباقر قالیباف، امیرحسین قاضی زاده هاشمی» و سعید جلیلی».

قالیباف در گفت وگوی ویژه مطبوعاتی با تاکید بر لزوم اجرای «برنامه هفتم» در دولت آینده، گفت: یکی از دلایلی که احساس کردم باید در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنم، اجرای برنامه هفتم توسعه بود. این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه “من با برنامه هفتم زندگی کرده ام”، گفت: یکی از دغدغه های من اجرای صحیح این طرح بود که در دومین برنامه تبلیغاتی خود در رسانه ملی نیز به این موضوع اشاره و تصریح کرد: . برای ساماندهی اتباع غیرایرانی: «ما برای محاصره کامل مرزهای شرقی بودجه در نظر گرفتیم و بر اساس برنامه هفتم، اتباع غیر ایرانی غیرقانونی قطعا کشور را ترک خواهند کرد.

از سوی دیگر سعید جلیلی به دولت سایه ای اشاره کرد که خود سال ها پیش در برنامه «با مردم» راه اندازی کرد و گفت: خوشحالم که صحبت های دولت سایه توانست مدل متفاوتی را در کار سیاسی آشکار کند وی همچنین با اشاره به پیشنهادات دولت در سایه به دولت فعلی گفت: راهکارهای فروش نفت را به دولت وقت (دولت روحانی) دادیم اما در دوره شهید رئیسی جدی گرفته شد و به جایی رسیدیم فروش نفت ما به بیش از یک میلیون و 500 هزار بشکه در روز رسید. به معنای پیمانکار نیست. ریاست جمهوری محل تشخیص و تصمیم گیری است. دولتی که صدها اولویت دارد در واقع هیچ کدام را ندارد.

«امیرحسین قاضی زاده هاشمی» نیز روز گذشته (22 خرداد) اعلام کرد که از اردوگاه اصولگرایان است اما در عین حال گفت: من خودم را وابسته به جناحی نمی دانم و این موضوع را مشکل ساز می دانم. چون مشکل مردم است این سیاست نیست، بلکه مسائل استراتژیک مانند معیشت و اقتصاد است. به گفته قاضی زاده هاشمی، «در دولت نباید سریع مدیران را عوض کنیم، حتی با تغییر روسای جمهور هم نباید ثبات مدیریت ما خدشه دار شود زیرا مردم آسیب می بینند.

اما در آن سوی اردوگاه اصولگرایان، یعنی در میان اصلاح طلبان، پس لرزه ها و ترس از اولین مصاحبه تلویزیونی «مسعود مزیکیان» همچنان ادامه دارد. فعالان سیاسی اصلاح طلب با قدرت مضاعف شخصیت سیاسی پزشکان را با بدنه اجتماعی خود توجیه می کنند. ارگانی که انتظار دارد پزشکان در قالب اپوزیسیون به مقابله با دولت بپردازند و سخنان تند و رادیکالی مانند اظهارات «حسن روحانی» در انتخابات ۱۳۹۵ بیان کنند.

به گفته ناظران سیاسی، جریان اصلاحات در پنج سال اخیر، تحقیر و تخریب چهره نظام، سازمان انتخاباتی آن را از صندوق انتخاباتی دور کرده و گاه به چریک های سیاسی علیه حکومت تبدیل کرده است. افرادی که انتظاراتی دارند سرخ کردن آنها توانایی “مسعود پزشکی” را از او دارند.

«روزنامه شرق» در سرمقاله امروز (چهارشنبه) خود نوشت: «پزشک نماینده جریانات موافق اصلاحات اساسی (تغییر قانون اساسی) نیست»، از سوی دیگر، عبدالله رمضان زاده، سخنگوی دولت اصلاحات نیز گفت: راهبرد آقای پزشک تنش آفرینی نیست، راهبرد ادامه با نکات مثبت برنامه های قبلی است، از سوی دیگر «احمد زیدآبادی» نیز تاکید کرد که «پزشکان قصد تکرار روش حسن را ندارند. روحانی، گفت: رفتار آقای روحانی نوعی رفتار است مقابله با مراکز اصلی قدرت تفسیر شد، اما مدزیکیان این مدل را ناکارآمد می‌داند و به راه او ادامه می‌دهد و در سطوح مختلف قدرت اعتماد و همکاری می‌کند.»

«حسین مرعشی» دبیرکل حزب کارگزاران نیز در پاسخ به درخواست برخی پزشکان مبنی بر «پیشنهاد سخنان تند و تیزبینانه علیه مراکز قدرت در ایران» گفت: توصیه من به آقای برگیران این است که ایشان حتما همانطور که در تلویزیون و در جلسات عمومی ظاهر می شود.” من دوست ندارم کاندیدای ریاست جمهوری مواد مخدر مصرف کند و بیاید در مورد دیگران صحبت کند. هیچ چیز بهتر از اصالت نیست.”

در مورد نامزدهای انتخاباتی چطور؟

در ادامه برنامه های تبلیغاتی نامزدهای چهاردهمین دوره قانونگذاری انتخابات ریاست جمهوری در رسانه ملی، سعید جلیلی وی در 31 خرداد 1403 در بخشی از بیانیه خود در برنامه «با مردم» با اشاره به سخنرانی دولت در سایه اذعان داشت: «در یازده سال اخیر بیشتر وقت من و صدها نفر از همکارانم در دولت سایه بوده است. سخنرانی او بر درک مشکلات کشور و راه حل آنها متمرکز بود تا در مجامع اجتماعی. فله سلام مشارکت سیاسی؛ البته این موضوع باعث گلایه برخی دوستان شد.»

این کاندیدای ریاست جمهوری افزود: در 11 سال گذشته سعی کردم ذهنم را به روی حاشیه ها، لابی ها و جلسات سیاسی سطح پایین ببندم و در عوض درهای دفترم را به روی صدها کارشناس، متخصص، مدیر، دانشمند باز کردم. ، فعالان اجتماعی و دانشگاهیان و… کسانی که از ماندن در پشت لابی های مضر سیاسی و روابط بین جناح ها خسته شده بودند.

من ذهنم را به روی لابی ها بسته ام و دفترم را به روی صدها کارشناس باز کرده ام / با مطالعه شب امتحان نمی توان تصمیم درستی گرفت / رئیس جمهور بعدی فرصتی برای تردید یا تأخیر حتی یک روز ندارد / ضروری است از تاخیر و عجله اشتباه پرهیز کنید رئیس جمهور شدن / دولتی که صدها اولویت دارد یعنی اولویت ندارد / قبل از شهید رئیسی گفته می شد که نمی توانیم نفت بفروشیم / چهار موضوع اصلی را سرلوحه دولت خود قرار می دهم / انضباط مالی اولویت های اصلی رئیس جمهور آینده/دولت باید جریان پول در کشور را کنترل کند/ مشارکت مردم در توسعه کشور موضوع مهم دولت جلیلی است/نیازمند تصمیمات مشخص هستیم/اجازه اظهار نظر مغرضانه را نمی دهم نگر جلوگیری از تصمیمات راهبردی/ هنر مردم ایران انتخاب های بزرگی است/ برای حل مشکلات نظام فرسوده حکومتی باید فکر و اندیشه داشت» از عناوین مهم صحبت های جلیلی در برنامه با مردم بود.

محمد باقر قالیباف وی همچنین در برنامه «گفتگوی ویژه خبری» در تشریح روند تصویب برنامه هفتم توسعه گفت: آغاز به کار دولت سیزدهم دولت شهید رئیسی با پایان برنامه ششم بود که مقرر شد برای تمدید آن برای سال 96 دو سال.» در مجلس یازدهم و دولت سیزدهم برای برنامه هفتم وقت گذاشته شد و در تدوین لایحه کار کارشناسی دقیق و دقیقی انجام شد و هماهنگی بین مجلس و دولت وجود داشت.

این کاندیدای چهاردهمین دوره مقننه یکی از موضوعات مهمی که مردم را نگران می کند، موضوع گرانی عنوان کرد و ادامه داد: گرانی منشاء آن است. نارضایتی سیاست های بانکی و پولی و بانکی دارد. برنامه هفتم این چشم انداز تهیه شد و این برنامه حاصل کار مشترک دولت و مجلس بود.

* «برنامه هفتم میثاق ملی همه ما خواهد بود، من با برنامه هفتم توسعه زندگی کردم/ دولت با سهام 7 درصدی ایران خودرو هیأت مدیره و مدیرعامل را تغییر می دهد/ سازمان ملی زمین و مسکن یک میلیون هکتار زمین در اختیار شما / نارضایتی بانک ها یکی از معضلات ما در کشور هستند / ما به زنجیره تولید می پردازیم / باید زنجیره تولید و بازار سرمایه را درست کنیم / فرار مالیاتی زیادی داریم / باید ارزش پول ملی را حفظ کنیم. دارندگان مهم سخنرانی قالیباف و رقص خبری ویژه بود.

همچنین سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی وی با تشریح مسئولیت های خود در سال های اخیر در برنامه «صف اول» با تاکید بر اینکه مردم سرمایه هستند و سرمایه ثروت آفرین است، افزود: در واقع مردم هستند که همه مشکلات را حل می کنند، نخبگان باید فعال شوند، تجار، سرمایه گذاران. من معتقدم که حکومت مردمی نباید به آنها دروغ بگوید به تنهایی دلیل محبوبیت آنها بود.

این کاندیدای انتخابات خاطرنشان کرد: انقلاب در امور اداری کشور حلال مشکلات کشور است. به همین دلیل است که فوریت دولت من اقتصاد است، اما اولویت دولت من خانواده است.

* مردم را در مصیبت تنها نگذاریم/ شهید آیت الله رئیسی همیشه در بلایا و مصائب طبیعی در کنار مردم بود تا احساس تنهایی نکنند/ دلیل محبوبیت ایشان همین بود. بنابراین راه او باید ادامه داشته باشد/ شخصیت شهید رئیسی متکثر و دارای اخلاقیات گوناگون بود/ میراثش پیوند اخلاق و استفاده از کارآمدی در تبلیغات انتخاباتی بوده است/ از علم خود برای افشای موارد و حتی رابطه با یکتا استفاده نکرد. که توهین کرده بود بهتر شد / حصر پدر انسجام ملی و وحدت خانه ایرانی را از بین برده است و نباید اجازه دهیم این حصر سیاسی و اداری به شهید رئیسی هاشمی که در ردیف اول برنامه بود نسبت داده شود.

* محمدرضا میرشمسی از امروز (چهارشنبه) به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی امیرحسین قاضی زاده هاشمی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری آغاز به کار کرد.

مسعود بزیکیان یکی دیگر از نامزدهای چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی مشکلات را نوشت و با هشتگ اصلاح کرد.para_iranمن گوش حواس شما در فضای مجازی هستم و خودم را مسئول می دانم با من صحبت کنید.

عبدالمهدی ساکنان سخنگوی ستاد تبلیغات مصطفی پورمحمدی در پی انتشار خبر انتصاب حسام الدین آشنا به عنوان مشاور رسانه ای پورمحمدی در این زمینه اظهار داشت: تصمیم دولت حجت الاسلام والمسلمین پورمحمدی تعامل و گفتگو با همه نخبگان و دلسوزان نظام و انقلاب است و از این حیث راه و منش آقای پورمحمدی و دولت ایشان بهره گیری از همه توان و گفتگو و مشورت با مدیران کارآمد و شخصیت های برجسته علمی، فرهنگی و اقتصادی است.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=295873

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.