افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 1 November , 2024
2

پیامدهای منفی تمرکز صرف بر مسکن

  • کد خبر : 142937
پیامدهای منفی تمرکز صرف بر مسکن

بازار؛ گروه راه ها و خانه ها: ارسلان مالکی، مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن در یادداشتی مسکن را یکی از نیازهای اساسی و اساسی انسان دانسته و می نویسد: بر اساس قانون اساسی و اصل 31 آن، داشتن مسکن متناسب با نیاز، ضروری است. حق هر فرد و خانواده ایرانی است و دولت موظف […]

بازار؛ گروه راه ها و خانه ها: ارسلان مالکی، مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن در یادداشتی مسکن را یکی از نیازهای اساسی و اساسی انسان دانسته و می نویسد: بر اساس قانون اساسی و اصل 31 آن، داشتن مسکن متناسب با نیاز، ضروری است. حق هر فرد و خانواده ایرانی است و دولت موظف است اجرای این اصل را برای کسانی که بیشترین نیاز را دارند تضمین کند.

بررسی تجربه ساخت و ساز مسکن در سال های اخیر نشان می دهد که ساخت و ساز مسکن در کشور بیش از هر زمان دیگری نیازمند تحقیقات علمی صحیح و روشمند و تاکید بر مقوله ساخت و ساز مسکن بدون توجه کافی به جنبه های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و اقلیمی است. ، و نیازهای خاص و منحصر به فرد بودن مناطق مختلف پیامدهای زیادی دارد. بنابراین باید بر اساس نیازها و مشکلات واقعی مناطق یا نهادهای خاص، مسکن در کشور (و ابتدا تامین و تخصیص زمین) انجام شود.

توجه به نیازهای واقعی ما را به یک سوال مهم و اساسی در حوزه زمین و مسکن سوق می دهد و آن این است که طرح ها و برنامه های دولت در این زمینه که به دلایل مختلف ضروری است، باید به گونه ای اجرا شود که موضوع ساخت مسکن در جامعه ایرانی مناسب است. زندگی مردم باید از نظر اجتماعی، فرهنگی و اقلیمی پیش برود و همه عناصر و اجزای آن (اعم از نقشه های ساختمانی، مصالح ساختمانی، طراحی شهری و…) متناسب با مقتضیات و مقتضیات جامعه ایرانی تدوین شود.

در این صورت و با اقدام فعال و برنامه ریزی پیشگامانه دولت و در اختیار گرفتن مدیریت زمین و مسکن، ساخت و ساز مسکن با نیازهای واقعی شهروندان تناسب کامل پیدا می کند، بنابراین مشکل تامین مسکن حل می شود. به صورت واقعی و اساسی و همچنین جلوگیری از پیامدهای منفی احتمالی در حوزه فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و ….

راه حل اساسی توجه به نکته راهبردی فوق در توجه به نیازها و مشکلات واقعی این است که با بررسی تجربیات قبلی و ارائه الگوی علمی مناسب به دنبال شناسایی «فرصت های بهبود» در زمینه تأمین زمین و ساخت مسکن باشیم. به عبارت ساده تر، به عنوان مثال، نیازهای مناطق مختلف کشور اعم از نواحی صنعتی و همچنین سازمان ها و مؤسساتی که به دنبال تأمین مسکن برای کارکنان خود هستند، مبنا و بر اساس نیازهای دقیق و واقعی آنها در نظر گرفته می شود. گروه ها، خانه بسازید.

این راه حل با هدف توجه به این موضوع اساسی است که مناطق و محلات مختلف کشور از نظر نیازها و مشکلات خود دارای تفاوت ها و تمایزات جدی هستند و نمی توان برای همه آنها دستور العملی کلی و منحصر به فرد به کار برد. زمینه زمین و مسکن برای مثال با توجه به وجود کارخانه ها و مجتمع های صنعتی، کارکنان و نیازهای آنها، فرصت پیشرفت در این زمینه قابل توجه و امکان تحقق می یابد، با توجه به مشکلات واقعی مجتمع های صنعتی و برآورد دقیق نیاز آنها، اقدام به ساخت و ساز کردیم. خانه ها ، موضوعی که هم اکنون با عنوان «صنعت شهر» و در قالب طرح «حمیار صنعت» در حال اجراست.

در واقع نیاز واقعی مسکن کارخانه ها و کارکنان و کارگران آنها دقیقاً این کارکرد را دارد که از تجربیات قبلی آسیبی نبینند و بتوانند با مطالعه و تحقیق اصولی در این زمینه الگوها و نمونه های موفقی را طراحی، پیاده سازی و معرفی کنند. تامین مسکن زمین و ساختمان برای اساتید و کارکنان دانشگاه نمونه دیگری از ساخت و ساز مسکن بر اساس آمار نیاز واقعی است.

دستاورد ارزشمند این رویکرد راهبردی این است که با مطالعه تجربیات قبلی و توجه به نیازهای واقعی مناطق و مجموعه‌های مختلف – به عنوان «فرصتی برای بهبود» – واردات بی رویه اصول و برنامه‌های مسکن و شهرسازی از صفر امکان‌پذیر خواهد بود. به 100 متوقف شد و توانمندی های بومی ما که برآمده از اقلیم، فرهنگ و جامعه ایرانی-اسلامی است در نظر گرفته می شود.

* ارسلان مالکی، مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=142937

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.