به گزارش بازار، در پیام «سید صولت مرتضوی» آمده است: آموزه ها و باورهای دینی مسلمانان، اقیانوسی بی کران از دانش در عرصه علوم مختلف را به روی انسان می گشاید. به درستی گفته شده است که راه دستیابی به هر نوع دانش و آگاهی از درب تحقیق می گذرد.
برخلاف تصور ناآگاهان، علم و تحقیق با رنسانس در غرب آغاز نشد، اما شواهد تاریخی انکارناپذیر نشان میدهد که قرنها پیش از رنسانس در اروپا، در دوران رنسانس اسلامی و شیعی، محققان مسلمان بر اهمیت علم تأکید داشتند. پژوهش. . پژوهش های بنیادی در جامعه امروز ایران نیز تنها راه غلبه بر مشکلات اداری و اجرایی کشور است.
در ادامه این پیام تاکید شده است: در خصوص بررسیهایی که در سالهای اخیر گریبانگیر پژوهشهای کشور شده است، به نکته تاسفباری اشاره میکنم. انتشار تحقیقات بدون اولویت که من از آن به تحقیق فانتزی تعبیر می کنم.
برادران و خواهران عزیز! محققین و همکاران محترم در دنیایی که فناوریهای علمی مانند ناموس جوامع با بیشترین وسواس حفظ میشود و از انتقال آن به جوامع عقبماندهتر جلوگیری میشود، آیا میتوان تحقیقات خارقالعاده را در اولویت قرار داد؟ آیا نباید بخش بزرگی از بودجه های محدود تحقیقاتی کشور صرف تحقیقاتی شود که به راحتی بتواند نتایج آن را به راهکارهای عملی تبدیل کند؟
در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز بررسی ها باید متوجه جامعه هدف یعنی کارگران، بازرگانان و کارکنان مدیریتی مرتبط با آنها باشد. موضوعات مهمی مانند روابط صنعتی، اقتصاد کار، حقوق کار، بهداشت و ایمنی شغلی و روانشناسی شغلی باید در رأس فعالیت های تحقیقاتی مرتبط قرار گیرند.
همچنین رفاه و تامین نیروی کار در کشور و چگونگی بهبود این مسائل می تواند از موضوعات مهم پژوهشی این وزارتخانه باشد.
تشكيل كارگروه هاي علمي و فني و تمركز بر موضوعات ياد شده و تفكر در اين راستا مي تواند راهگشا باشد.
همکاران عزیز! ضمن تبریک هفته پژوهش و فناوری، امیدوارم پژوهش های کشور به سمت حل مسئله و ساماندهی جامعه مورد نظر وزارتخانه یعنی امور کارگران، کارفرمایان و کارکنان وزارتخانه باشد. به خواست خدا
در پایان ضمن گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری از زحمات جامعه پژوهشگران و پیشکسوتان عرصه علم و فناوری کشور به ویژه پژوهشگران وزارت تعاون و کار تشکر و قدردانی می نمایم. و امور اجتماعی با آرزوی موفقیت برای همه از خداوند منان.