به گزارش بازار، مجید سلطانی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار ما با بیان این مطلب افزود: هدف دولت سیزدهم در خصوص توسعه زیرساخت های ارتباطی مبتنی بر فناوری فیبر نوری بسیار مطلوب بود. اکنون اجرای این طرح ملی با سرعت خوبی پیش می رود.
سلطانی گفت: با توجه به قدمت و گستردگی شرکت مخابرات و حضور این شرکت در اقصی نقاط کشور، متعهد شده بودیم با دولت و سیاست های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و به تبع آن از خرداد ماه پیش برویم. 1401 در قالب طرحی به نام نجما (جنبش جهاد مخابرات فیبر نوری ایران) ابلاغیه سراسری دریافت کردیم مبنی بر اینکه توسعه فیبر نوری طبق برنامه زمانبندی و شرایط هر استان پیش برود.
وی افزود: بر این اساس هر دو هفته یک بار در تهران و استان های مرکزی افتتاحیه طرح نجما را داریم و صاحبان مشاغل و منازل به اینترنت پرسرعت مبتنی بر فیبر نوری متصل می شوند.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اصول صدور مجوز شبکه و خدمات یکپارچه ارتباطی (UNSP) را تدوین کرده بود و چندین شرکت ارتباطی این مجوز را از سازمان رگولاتوری دریافت کرده بودند، اما شرکت مخابرات نخواست. برای پیوستن به این مجوز برای قدمت و گستره آن شرایطی داشت و ما معتقد بودیم که مخابرات را نباید با شرکتی مقایسه کرد که عمر مفید آن 5 تا 10 سال است.
سلطانی افزود: بر این اساس جلسات مکرری با مدیران سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی داشتیم و به نکات خوبی رسیدیم و در نهایت در تفاهم با این سازمان به عنوان هشتمین شرکت مجری طرح ملی فیبر نوری عمل کردیم. توسعه. و بر این اساس مجوز شرکت مخابرات ایران تا سال 1410 تمدید شد و با مصالحه هایی در این تمدید مجوز موافقت کردیم.
وی گفت: البته از آنجایی که خود شرکت مخابرات پروژه نجما را شروع کرده بود، به نوعی از قبل به تعهدات خود عمل کرده بود، اما با تفاهمی که با سازمان تنظیم مقررات داشتیم، پوشش 7 میلیونی را تا پایان برای ما در نظر گرفتند. از سال. دولت سیزدهم
سلطانی افزود: از این ۷ میلیون پوشش، یک میلیون پوشش در سطح کلانشهرها و یک میلیون پوشش در سطح استان تهران تعهد داریم و ۵ میلیون پوشش خارج از مراکز استان ها انجام می شود.
وی گفت: پیشرفت کار را به مردم و سازمان تنظیم مقررات گزارش می دهیم و تلاش می کنیم زودتر از موعد به اهداف خود برسیم.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درباره مقایسه اینترنت مبتنی بر فیبر نوری با اینترنت مبتنی بر کابل مسی افزود: جدا از سرعت های چندگانه فیبر نوری، دیگر با مشکل سرقت کابل مواجه نخواهیم بود. مس و علاوه بر آن شبکه فیبر نوری بسیار پایدارتر است و برای کارآفرینان، مراکز صنعتی و سازمان های بزرگ بسیار مهم است.
سلطانی افزود: بر اساس مصوبات مرکز ملی فضای مجازی، 80 درصد خانه های کشور باید به اینترنت پرسرعت دسترسی داشته باشند و به نظر من تنها راه توسعه شبکه فیبر نوری است تا این سند وارد شود. کار کردن.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درباره نحوه درخواست مردم برای اینترنت فیبر نوری گفت: درگاه های مختلفی برای درخواست داریم که یکی تماس از طریق سامانه 2020 و دیگری مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی شرکت مخابرات به نشانی www.tci. دات آی آر و افراد از هم می توانند با مراجعه به امور مشترکین اقدام کنند.
چاسلطانی بیان کرد: در برخی از مکان هایی که پوشش داده شده است، به محض درخواست مشتری، کابل دسترسی به منزل و محل کار حداکثر تا دو هفته تمدید می شود و در مکان هایی که پوشش وجود ندارد، زمانی که مشتری باشد مراجعه کنندگان، این ثبت نام ها بررسی شده و محله هایی که بیشترین تقاضا را دارند در اولویت قرار می گیرند.