به گفته مانیبان، با توجه به احتمال درگیری در اقیانوس هند و اقیانوس آرام در سال های آینده، پیش بینی می شود که زیردریایی ها نقش مهمی در جنگ داشته باشند. تام شوگارت، تحلیلگر دفاعی، مجموعه ای از تصاویر ماهواره ای را در حساب کاربری X خود (توئیتر سابق) منتشر کرد که ممکن است کلاس جدیدی از زیردریایی های چینی در حال ساخت را نشان دهد.
بر اساس برآوردهای اطلاعاتی ارتش آمریکا، نیروی دریایی چین حدود 45 زیردریایی دیزل-الکتریکی دارد. حدود نیمی از آنها متعلق به کلاس یوان (Type 039A/B) هستند و توانایی پرتاب موشک های کروز را دارند.
اما بر اساس تجزیه و تحلیل شوگارت از تصاویر ماهواره ای ارائه شده توسط شرکت جهانی تصویربرداری Planet Labs، نیروی دریایی چین می تواند روی نوع جدیدی از کشتی کار کند.
یک زیردریایی جدید چینی می تواند نیروی دریایی ایالات متحده را مجبور کند که وضعیت و استراتژی خود را در اقیانوس هند و اقیانوس آرام تنظیم کند.
این زیردریایی جدید مجهز به امکاناتی است که در سایر زیردریایی های چینی وجود ندارد. زیردریایی جدید چین به فناوری X-stern مجهز شده است. طراحی صلیب شکل X stern قابلیت مانور بهتری را ارائه می دهد، که یک ویژگی مهم برای بقا و کارآمدی زیردریایی در جنگ است. زیردریایی هسته ای کلاس کلمبیا نیروی دریایی ایالات متحده که به زودی ساخته می شود، از فناوری X-stern بهره می برد. زیردریایی جدید بیش از 80 متر طول دارد.
نیروی دریایی ارتش آزادیبخش خلق که نام رسمی نیروی دریایی چین است به حدود 61 زیردریایی از همه نوع مجهز است. به طور خاص، پکن 45 زیردریایی تهاجمی، 9 زیردریایی هستهای و 7 زیردریایی موشک بالستیک مجهز به سلاح هستهای دارد.
منبع: خبرآنلاین