به گزارش رکنا، اوایل سال 1392 خانواده زنی با مراجعه به اداره پلیس آگاهی تهران اعلام کردند که چند ماه است از این زن به نام اکرم خبری ندارند و قصد دارند مفقودی وی را گزارش کنند. یکی از اعضای خانواده اکرم به ماموران گفت: اکرم 33 ساله و کارمند بانک است.
او با پسری به نام شاهین ازدواج کرده و در خانه خود زندگی می کنند. از اواخر سال 2012، اکرم تلفن همراه خود را پاسخ نداده است. هر بار که برای دیدن او به خانه او رفتهایم، شوهرش به ما گفته است که اکرم نمیخواهد شما را ببیند، زیرا با شما مشکل دارد و دکتر به او توصیه کرده است که شما را نبیند. الان هم نمی دانم اکرم کجاست.
بدین ترتیب با ثبت این شکایت و اعلام ناپدید شدن اکرم، تیمی از ماموران اداره آگاهی تهران تحقیقات خود را برای یافتن وی آغاز کردند.
ماموران در اولین قدم شاهین را به اداره اطلاعات احضار کردند. شاهین به مأموران گفت: من و اکرم در خرداد 1392 طلاق گرفتیم و دیگر چیزی از او نمی دانم.
شاهین همچنین مدارکی مبنی بر جدایی خود از اکرم را به عنوان شاهدی بر اظهارات خود به پلیس ارائه کرد.
با وجود این، ماموران در جریان تحقیقات به اظهارات شاهین مشکوک شدند و متوجه جعلی بودن مدارک ارائه شده توسط شاهین شدند. به همین دلیل شاهین دستگیر شد.
پس از آن شاهین تحت بازجویی های تخصصی قرار گرفت و همچنان منکر اطلاع از اکرم شد. وی بعداً وقتی با شواهدی که ماموران برای رد اظهارات وی به دست آورده بودند، لب به اعتراف گشود و گفت: اکرم با مادرش خانه مشترک داشت و من او را تحت فشار قرار دادم که سهمش از خانه را بفروشد تا برنامه ریزی کنیم. زندگی خودمان، این ماجرا ادامه داشت تا اینکه حدود شش ماه پیش، یک روز که از خانه مادرش به خانه ما آمد، گفت خانه فروخته نشده است. این شد که عصبی شدم و با اکرم درگیر شدم. بالاخره گلویش را فشار دادم و بعد از چند دقیقه متوجه شدم که مرده است.
این جوان که از مظنون بودن به متهم تبدیل شده بود در ادامه اظهارات خود به مأموران گفت: پس از قتل اکرم جسد او را به همراه یکی از دوستانم به باغی در فیروزکوه بردیم و در آنجا دفن کردیم.
با دریافت این اطلاعات تحقیقات درباره اظهارات شاهین آغاز شد و در جریان رسیدگی به پرونده مشخص شد وی در شبی که جسد اکرم را به فیروزکوه منتقل می کرد از سوی پلیس راهنمایی و رانندگی جریمه شده است. همچنین بررسیها نشان داد که اکرم غیر از خانه مشترکی که با مادرش داشت، داراییهای دیگری بود که شاهین آنها را از طریق اسناد و مدارک جعلی به افراد دیگری واگذار کرد، اموال و داراییهای اکرم از قبیل خودرو، تلفن همراه و سایر داراییهای خود همسر
به دنبال این نتایج تحقیقات وارد مرحله جدیدی شد و تحقیقات در این پرونده منجر به شناسایی چند نفر از افراد فعال در زمینه کلاهبرداری شد.
در ادامه تحقیقات گسترده در مورد این پرونده ادامه یافت تا اینکه چندی پیش پرونده صادر شد. اتهام وی برای رسیدگی به شعبه دوم دادگاه کیفری استان تهران اعزام شد. اما به دلیل وجود ایرادات متعدد با توجه به اینکه مدارک از طریق دفتر رسمی جعل شده و تصمیمی در این خصوص گرفته نشد، مجدداً پرونده برای رفع ایرادات به دادسرای امور جنایی تهران ارسال شد.
حسین روشن، وکیل مدافع خانواده مقتول وی در خصوص جزئیات رسیدگی به این پرونده گفت: با توجه به جرایم متعدد متهم و دوستانش پس از قتل که موضوع را پیچیده کرده است، موضوع کشف تمامی حقایق و بررسی ابعاد وسیع ماجرا است. جنایات با وجود گذشت سه سال از این حادثه، تصمیم قطعی در مورد قتل صادر نشده و متهم همچنان در ندامتگاه و با قرار بازداشت تحت بازداشت است.
این وکیل دادگستری افزود: متأسفانه در این پرونده شاهد بودیم که پس از وقوع جرم اولیه، به جای توبه و مشاوره برای اعلام اشتباه و ترمیم آن، مرتکب بسیاری از جرایم دیگر شده اند تا جرم اولیه خود را پنهان کنند و این موضوع به آنها آسیب رسانده است. احساسات، خانواده قربانی و اعضای جامعه.
منبع: اعتمادآنلاین