پرسپولیس که نتایج قابل قبولی در لیگ برتر کسب کرد، نتوانست انتظارات هوادارانش را در لیگ الیت آسیا برآورده کند که حالا به چالشی جدی برای قرمزها تبدیل شده است.
به گزارش ایسنا، روزی که خوان کارلوس گاریدو رسما به عنوان سرمربی پرسپولیس معرفی شد، هواداران این تیم روی نیمکت تیم خود مربی ای را دیدند که سابقه قهرمانی در جام کنفدراسیون ها در آفریقا و به لطف تجربه حضور در جام ملت های اروپا را دارد. لیگ و لیگ قهرمانان اروپا می تواند تیمی را برای سرخ پوشان بسازد که در آسیا حرف های زیادی برای گفتن داشته باشد اما نتایج این تیم در اولین دوره لیگ برتر آسیا تا این حد پیش نرفت. هواداران پرسپولیس می توانستند به آینده خود امیدوار باشند.
امکانات کم و توقعات زیاد.
هرچند پرسپولیس زیر نظر گاریدو در لیگ برتر ایران نتایج قابل قبولی کسب کرده و حالا یکی از احتمالات قهرمانی محسوب می شود، اما باید پذیرفت برای تیمی که در 8 سال 7 قهرمانی لیگ برتر را تجربه کرده است، این عنوان کافی نخواهد بود. دیگر طرفدارانش را راضی نمی کند و به دنبال کسب عناوین مهم و بین المللی است. البته در این سال ها پرسپولیس با وجود قدرت تیم های آسیایی دو بار به فینال لیگ قهرمانان آسیا رسید اما نتوانست قهرمان آسیا شود و شاید به همین دلیل است که می توان گفت فقط آنها قهرمان آسیا هستند. . البته اگر واقع بین باشیم، با حضور تیم هایی مانند الهلال عربستان که رکوردهای چشمگیری از خود به جای می گذارند، شاید صحبت از قهرمانی پرسپولیس (و هر تیم ایرانی دیگری) در آسیا رویایی دست نیافتنی باشد، اما آیا باید وضعیت تیم به جایی می رسد که در بین 12 تیم غرب آسیا، هشتم هم نیست؟
بازی خوب، نتیجه بد
انتقادات زیادی درباره عملکرد فنی گاریدو وجود دارد که باید به دقت بررسی شود، اما باید پذیرفت که تیم او در زمینی صاف و هموار فوتبال خوبی ارائه می کند، بنابراین برابر تیمی مانند الغرافه قطر با توجه به آمار ارائه شده ، انتظار 2 گل می رسد 0.57; امید به گلی که به دلیل بی دقتی محض مهاجمان پرسپولیس به گل نرسید تا قرمزها هنوز طعم پیروزی در لیگ برتر آسیا را نچشیده باشند و در پایان هفته چهارم در رده نهم 12 نفره قرار بگیرند. تیم هایی با 2 امتیاز
پیچ و تاب ترکیب آزار دهنده.
می توان گفت یکی از مهم ترین ناکامی های گاریدو عدم مشورت با دستیارانش است. این مربی تمایل چندانی به کمک گرفتن از دستیاران خود در طراحی تمرینات و اتخاذ تاکتیک ها ندارد و حتی آنالیزوری مانند سایر مربیان ندارد. شاید به همین دلیل در نیم فصل با مهرداد خانبان مشکل پیدا کرد و از جمع سرخ پوشان جدا شد. از سوی دیگر تغییرات مداوم در ترکیب پرسپولیس و ترکیب بازیکنان نیز باعث شده تا تیم گاریدو گاهی در برخی پست ها نتواند انتظارات را برآورده کند. مثلاً علی علیپور در چند مسابقه به عنوان فوروارد بازی می کند و ناگهان در بازی با السعد قطر به عنوان وینگر راست بازی می کند و جای او در پست فوروارد را ژائو که کمتر بازی می کند، می گیرد.
البته این را هم باید در نظر گرفت که مصدومیت برخی از بازیکنان تاثیرگذار مانند استون اورونوف و ایوب العمود تاثیر بسزایی در عملکرد فنی پرسپولیس در برخی مسابقات داشته است اما مصدومیت برای همه تیم ها اتفاق می افتد و این مشکل نمی تواند باشد. را عامل اصلی ناکامی قرمزها در آسیا دانست.
2 بازی برای زنده ماندن از امیدها
پرسپولیس اکنون به مصاف الریان قطر، الشرطه عراق، الهلال و النصر عربستان می رود و روی کاغذ این شانس را دارد که با قهرمانی راه صعود به مرحله یک هشتم نهایی لیگ برتر آسیا را هموار کند. امتیازات لازم را در مقابل این رقبا دریافت می کنیم، اما باید آن را بپذیریم. پیروزی مقابل الهلال و النصر عربستان بسیار سخت است و قرمزها باید در دو بازی مقابل الریان و الشرطه به دنبال شانس صعود باشند. نکته جالب اینجاست که بازیکنان پرسپولیس نیز در فاصله زمانی باقیمانده تا این دو دیدار حساس، در انجام گام های مهم آماده سازی دچار مشکل شده اند. مراحل تغییر. این تغییر لزوماً در ترکیب بازیکنان یا کادرفنی نیست، هرچند دور از ذهن نیست، اما میتوان انتظار تغییر بزرگی در رویکرد و شیوه بازی کلی تیم داشت. تغییر تفکر سرمربی یا حتی خودش هر چه باشد، برای اظهار نظر کمی زود است اما باید دید در روزهای آینده پرسپولیسی ها چه چیزی را شاهد خواهند بود.
انتهای پیام