مدیر کل کمیته امداد استان کردستان به تشریح خدمات این نهاد برای ساخت مسکن برای مشمولان روستایی پرداخت.
رضا طوسی یکی از خدمات همیشگی و ارزشمند این موسسه را ارائه اسکان مناسب به مددجویانی که از حمایت کافی برخوردار نیستند، عنوان کرد و گفت: مددجویان روستایی که مسکن مناسب ندارند می توانند از خدمات این موسسه برای ساخت مسکن استفاده کنند.
و افزود: بر اساس بخشنامه امسال این نهاد به تمامی متقاضیان روستایی متقاضی ساخت مسکن 150 میلیون تومان به صورت رایگان پرداخت می کند.
طوسی تصریح کرد: همچنین این مشتریان می توانند با ارائه به بنیاد مسکن از نصب 350 میلیون تومانی با بازپرداخت 20 ساله بهره مند شوند.
وی ادامه داد: خانوارهای تحت حمایت دو نفره یا بیشتر ساکن شهرها و شهرهای زیر 25 هزار نفر می توانند از این خدمات بهره مند شوند.
مدیرکل کمیته امداد استان کردستان گفت: سال گذشته 738 واحد مسکونی روستایی ساخته و تحویل استان کردستان شد.
وی گفت: بر اساس توافق کمیته امداد و بنیاد مسکن امسال 500 واحد مسکونی روستایی در فاز اول برای روستاییان ساخته می شود.
اعطای تسهیلات 500 میلیون تومانی به شرکت های فعال در بسترهای ملی
مدیرکل نظارت، حسابرسی و نظارت سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: حداکثر سقف این تسهیلات برای مشاغل حقوقی پنج میلیارد ریال، مشاغل صنفی سه میلیارد ریال و مشاغل واقعی 2 میلیارد ریال است و نرخ سود آن نیز می باشد. 33.15. درصد، دارای مهلت شش ماه تا یک سال و دوره بازپرداخت سه ساله است.
به گزارش ایسنا، مهدی مظفری با بیان اینکه اعطای وام براساس تبصره 18 آیین نامه «حمایت از پلتفرم ها و شرکت ها در اقتصاد دیجیتال» است، درباره جزئیات این خبر گفت: این وام برای گروهی از شرکت های حقیقی است. . و اتحادیه هایی که حداقل سه ماه سابقه کار در زمینه فروش کالا یا ارائه خدمات در پلتفرم های گنجانده شده داشته باشند، پاداش می گیرند.
به گفته وی، این پلتفرم ها شامل ایتا، روبیکا، سروش پلاس، ترومپت، کسیبینو، آی گپ و بله است.
مظفری با اشاره به وجود دسته بندی در این تسهیلات افزود: سقف این تسهیلات برای شرکت های حقوقی پنج میلیارد ریال، برای شرکت های صنفی سه میلیارد ریال و برای شرکت های حقیقی 2 میلیارد ریال است. نرخ سود آن 33.15 درصد با مهلت شش ماه تا یک سال و بازپرداخت سه ساله است.
بر اساس اعلام سازمان فناوری اطلاعات ایران، مدیر کل نظارت، حسابرسی و نظارت در خصوص روند ثبت درخواست وام، اظهار داشت: متقاضیان می توانند با سامانه ۱۶۴۹ به نشانی https: //1649.ir مراجعه کنند. «رویه اعطای تسهیلات» به شرکتهای حوزه اقتصاد دیجیتال. پس از ارسال فرم، بارگذاری مدارک و انجام ارزیابی اولیه توسط کارشناسان، درخواست به ادارات کل ارتباطات استان مورد نظر ارسال و پس از مشخص شدن نتیجه نهایی، جهت پرداخت به بانک عامل ارسال خواهد شد. .
لازم به ذکر است که کوتاه شدن زمان بررسی، اجرا و تصویب این وام نسبت به دوره های گذشته مزیت اصلی آن نسبت به دوره های قبل است. بنابراین پیش از این، وام مصوب بین ۲ ماه تا ۷۵ روز طول می کشید تا به بانک برسد. اما در شرایط فعلی این زمان به حداکثر یک ماه کاهش یافته است.
وام 350 میلیونی دولت برای این خانه ها
مجید جودی بیان کرد: به ازای هر واحد آسیب دیده ناشی از آتش سوزی روستای امامزاده ابراهیم (ع) شهرستان شفت 350 میلیون تومان وام مسکن روستایی ارائه می کنیم.
وی روز گذشته 27 اردیبهشت ماه در حاشیه بازدید از روستای امامزاده ابراهیم (ع) شهرستان شفت در گفتگو با خبرنگاران با ابراز تأسف از حادثه آتش سوزی در روستای امامزاده ابراهیم گفت: متأسفانه آتش سوزی در این شهر سابقه طولانی دارد». بار دیگر عده ای از هموطنان جان و اقتصاد خود را از دست دادند.
وی با بیان اینکه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به عنوان یک دستگاه اجرایی دولت مسئولیت بازسازی واحدهای آسیب دیده را بر عهده دارد، تصریح کرد: امروز با مردم امامزاده ابراهیم تماس گرفتیم تا از نزدیک در جریان این حادثه قرار بگیریم. این شهرک دارای ویژگی خاصی است و زندگی، معیشت و اقتصاد ساکنان آن به هم گره خورده است و واحدهای مسکونی نه تنها محل سکونت و دارای منزلت وسیله زندگی هستند.
معاون مسکن روستایی و بازسازی بنیاد مسکن کشور ابراز امیدواری کرد که زندگی و معیشت اهالی امامزاده ابراهیم هر چه زودتر آغاز شود و گفت: تا زمانی که مصوبات لازم از هیات حاکمه اخذ نشود کار را آغاز خواهیم کرد. بازسازی و خوشبختانه کار نقشه برداری واحدها توسط بنیاد مسکن استان به پایان رسیده و از فردا عملیات آواربرداری را آغاز می کنیم.
جودی از تامین 350 میلیون تومان مسکن روستایی (پنج درصد) برای واحدهای آسیب دیده این روستا خبر داد و تاکید کرد: به ازای هر واحد خسارت دیده 350 میلیون تومان وام می دهیم و پس از اخذ مصوبات دیگر از هیات حاکمه، تکمیل می شود. کار بازسازی که انجام می دهیم
وی با بیان اینکه با همکاری و مشارکت مردم تا هفت ماه آینده عملیات بازسازی را به پایان خواهیم رساند، تصریح کرد: کار سختی نیست و با تلاش مردم و مسئولان محقق می شود.
معاون بنیاد بازسازی مسکن از همه مسئولان خواست تا برای بازگشت زندگی، اقتصاد و معیشت به مردم تلاش کنند و خاطرنشان کرد: علاوه بر تسهیلات، منتظر تصویب یارانه ها هستیم. البته برای تسریع در کار از وام مسکن روستایی کمک گرفتیم و به زودی تسهیلات تکمیلی دریافت خواهیم کرد.
وی با اشاره به دستور دولت برای اخذ ضمانت نامه زنجیره ای در پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، گفت: با بانک هایی که با ضمانت های زنجیره ای با سهولت بیشتری برخورد می کنند، همکاری خواهیم کرد. در صورت کمبود سهمیه وام مسکن روستایی در گیلان از سهمیه سایر استان ها کمک خواهیم گرفت.
داریوش بلدی معاون توسعه و عمران روستایی بنیاد مسکن روستایی نیز در گفتگو با خبرنگاران با تاکید بر لزوم احداث سایت بر اساس دستورالعمل طرح هادی این روستا اظهار داشت: طرح هادی امامزاده ابراهیم شفت محدوده تفکیک شهرک را 120 متر مشخص کرده است و لذا باید در کمیته مربوطه تصمیم گیری در مورد طرح هادی و کاهش حد تفکیک شود تا ساکنین بتوانند ساخت و ساز را انجام دهند.
وی مساحت روستای امامزاده ابراهیم را در بازنگری طرح هادی 35 هکتار دانست و افزود: 16.5 هکتار از اداره کل منابع طبیعی استان سند مالکیت گرفته ایم که واگذار می کنیم. عنوان مالکیت به زودی به مردم
معاون توسعه روستایی بنیاد مسکن با اشاره به هویت معماری شهرک مذکور که بر پایه چوب است، گفت: تلاش می کنیم در طراحی های جدید هم هویت بومی و هم هویت اقلیمی منطقه حفظ شود و از حوادث مشابه جلوگیری شود. .