به گزارش بازار، مسعود خدایی افزود: در خصوص پرداخت وام ضروری به بازنشستگان از این صندوق، این خدمت در سال 1401 به مبلغ 15 میلیون تومان در 8 نوبت به بازنشستگان واجد شرایط پرداخت شد.
وی ادامه داد: در سال 1402 با نظارت بر مراکز بازنشستگی و با نظر مدیر کل وقت صندوق بازنشستگی کشوری و موافقت بانک، این تسهیلات به 30 میلیون تومب افزایش یافت که مقرر شد ماهیانه پرداخت شود. در مجموع 400000 نفر در 8 شیفت.
خاشید خدایی با بیان اینکه یکی از خدمات مالی و رفاهی صندوق بازنشستگی کشوری در سال های اخیر و امسال پرداخت تسهیلات مالی به بازنشستگان و نیروهای خدماتی تحت پوشش است، تاکید کرد: مبلغ وام مورد نیاز برای بازنشستگان تحت پوشش این صندوق است. 30 میلیون تومان با اقساط 36 ماهه و کارمزد سالانه 4 درصد.
این تسهیلات به 30 میلیون تومبا افزایش یافت که مقرر شد ماهیانه و در مجموع به 400 هزار نفر در 8 قسط پرداخت شود.
وی افزود: ثبت نام وام ضروری بازنشستگان صندوق بازنشستگی از یک ماه قبل از سال به صورت اینترنتی آغاز شد و امسال نیز به صورت مستمر ادامه دارد.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری از پرداخت پنجمین قسط وام ضروری 30 میلیون تومانی حدود 33 هزار مستمری بگیر کشوری واجد شرایط در 25 آذرماه جاری خبر داد.
وی گفت: بازنشستگان و مشمولان صندوق بازنشستگی کشوری می توانند طبق شرایط و ضوابط نسبت به دریافت وام ضروری اقدام کنند و پس از اعلام اسامی متقاضیان واجد شرایط، مبلغ وام به شماره حساب متقاضی در بانک صادرات ایران واریز می شود. . بر اساس اولویت تعیین شده
خدایی افزود: وام 30 میلیون تومانی فقط به حساب متقاضی نزد بانک صادرات که در سامانه سفارش قرار دارد و از این حساب مستمری/مالیات دریافت می کند، واریز می شود.
مبلغ وام مورد نیاز بازنشستگان تحت پوشش این صندوق 30 میلیون تومان با اقساط 36 ماهه و کارمزد سالانه 4 درصد است.
وی با اشاره به اینکه هرگونه تسویه حساب مربوط به وام های دوره های قبل تاثیری در اولویت بندی یا احراز شرایط دریافت وام نخواهد داشت، تاکید کرد: متقاضیانی که تاریخ انصراف آنها کمتر از یک سال باشد نمی توانند ثبت نام کنند.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه ثبت نام در سامانه حق بازپرداخت وام را برای متقاضی ایجاد نمی کند، گفت: پس از پایان مهلت ثبت نام، سوابق متقاضیان با احتساب کل مبلغ وام ثبت نام می شود. . دریافتی، بهره مندی از سایر تسهیلات، میزان حقوق و … بررسی و اولویت بندی شده و بر اساس میزان اعتبار اختصاص یافته از سوی بانک عامل، «واجدین» تعیین و اسامی در سامانه اعلام می شود.