به گزارش خبرآنلاین، بدن زمانی بهترین عملکرد را دارد که تغذیه مورد نیاز خود را دریافت کند. تغذیه منظم سوختی است که مغز برای حفظ سطوح بالای انرژی و تمرکز به آن نیاز دارد. حذف وعده های غذایی عواقب منفی برای سلامتی شما دارد. شامل:
1) اضطراب
هنگامی که برای مدت طولانی گرسنه میمانید، قند خون شما کاهش مییابد و به بدن شما سیگنال میدهد که شروع به تولید کورتیزول کند. در واقع کورتیزول (هورمون استرس) برای کمک به تنظیم این افت قند خون ترشح می شود، اما نوعی واکنش استرس در بدن ایجاد می کند. این نه تنها باعث می شود فرد احساس اضطراب یا افسردگی کند، بلکه باعث کاهش خلق و خو، تحریک پذیری و سردرگمی می شود.
2) از دست دادن انرژی
مغز ما از گلوکز استفاده می کند و ترجیح می دهد این ماده را از طریق مصرف کربوهیدرات دریافت کند. حذف یک وعده غذایی نه تنها به معنای کاهش سوخت رسانی به مغز است، بلکه کالری کمتری به بدن می رساند و باعث افت انرژی و احساس خستگی می شود.
3) اختلال در روند رشد.
حذف وعده های غذایی می تواند باعث کمبود مواد مغذی در بدن شود. به عنوان مثال، حذف صبحانه به این معنی است که بدن خود را از دریافت ده ها ماده مغذی ضروری مانند: غلات کامل، میوه ها، تخم مرغ، حبوبات و محصولات لبنی محروم می کنید و روند رشد را مختل می کنید.
بیشتر بخوانید:
بهترین زمان برای وزن کردن چه زمانی است؟/ چرا صبح ها وزن کمتری داریم؟
5 ترفند برای اینکه با خوردن غذای کمتر احساس سیری کنید
تمام مضرات مصرف زیاد نمک و عارضه ای که هنوز به آن فکر نکرده اید
آشفتگی ذهنی چیست؟ ۸ غذایی که باعث سردرگمی ذهنی می شود
آبنما: خوب خوردن
۴۷۲۳۲