افزونه پارسی دیت را نصب کنید Sunday, 17 November , 2024
2

وعده های این 3 کاندیدای انتخاباتی کام شما را شیرین می کند

  • کد خبر : 296130
وعده های این 3 کاندیدای انتخاباتی کام شما را شیرین می کند

شب گذشته محمدباقر قالیباف، امیرحسین قاضی زاده هاشمی و سعید جلیلی سه کاندیدای چهاردهمین دوره ریاست جمهوری با حضور در تلویزیون به بیان نظرات خود آن هم در حوزه اقتصادی پرداختند. قالیباف: برای اجرای برنامه هفتم آمده ام محمدباقر قالیباف با تاکید بر اهمیت برنامه هفتم تلویزیون، یکی از موضوعات مهمی که مردم را نگران […]

شب گذشته محمدباقر قالیباف، امیرحسین قاضی زاده هاشمی و سعید جلیلی سه کاندیدای چهاردهمین دوره ریاست جمهوری با حضور در تلویزیون به بیان نظرات خود آن هم در حوزه اقتصادی پرداختند.

قالیباف: برای اجرای برنامه هفتم آمده ام

محمدباقر قالیباف با تاکید بر اهمیت برنامه هفتم تلویزیون، یکی از موضوعات مهمی که مردم را نگران می کند، موضوع گرانی است که ریشه در اختلافات بانکی و سیاست های پولی و بانکی دارد. برنامه هفتم با در نظر گرفتن این موضوع ایجاد شده است. همچنین در برنامه هفتم حفظ قدرت خرید خانوار در نظر گرفته شده است. پیش بینی می شود دستمزد حداقل دستمزدها به اندازه تورم در طول برنامه افزایش یابد زیرا گاهی اوقات به زیر خط فقر و فقر مطلق می رسد.

یکی از نیازهایی که احساس کردم حضور و کنار گذاشتن جستجوی رفاه، برای اجرای برنامه هفتم بود. بودجه و برنامه مربوط به زندگی مردم است. بنابراین برنامه هفتم توسعه باید تحولی در زندگی و معیشت مردم و رشد و توسعه آنها ایجاد کند.

وی همچنین تاکید کرد: یکی از نیازهایی که احساس کردم حضور و کنار گذاشتن جستجوی سلامت، برای اجرای برنامه هفتم بود. بودجه و برنامه مربوط به زندگی مردم است. بنابراین برنامه هفتم توسعه باید تحولی در زندگی مردم و معیشت، رشد و توسعه آنها ایجاد کند. این طرح باید چشم انداز و قابل پیش بینی باشد تا سرمایه گذاران و کارمندان بتوانند زندگی خود را برنامه ریزی کنند. برنامه هفتم نقشه راه ما است و به شدت در حال اجرای آن قدم به قدم هستیم. مردم باید مطمئن باشند که هدف از این برنامه ثبات اقتصادی و کنترل تورم در کشور است.

وی با بیان اینکه بهره وری و سرمایه گذاری لازمه رشد اقتصادی است، نحوه مدیریت دولت و دخالت های آن در بهره وری را مهم دانست و گفت: به عنوان مثال در بازار خودرو مشارکت دولت در ایران خودرو حدود 7 درصد است اما با با این میزان مشارکت، دولت صدر صدر در سیاست گذاری، تصمیم گیری و قیمت گذاری مشارکت می کند که نتیجه آن را می توان در باقی مانده بدهی ها دید، سپس دولت مجبور به دخالت در تعیین قیمت ها و در دادن رانت و جبران هزینه ها می شود. . دولت سهام هیات مدیره و مدیرعامل را با 7 درصد جایگزین می کند. برای این کار شما پول بخش دولتی و منافع عمومی را روی خودرو سرمایه گذاری می کنید، سپس خودرو را تولید می کنید و سپس دولت و بخش خصوصی، تولیدکننده و مردم ناراضی هستند.

قالیباف همچنین ضایعات در حوزه انرژی، نارضایتی بانک ها، مشکلات پرداخت تسهیلات تولیدی، لزوم اصلاح زنجیره تولید و بازار سرمایه را برشمرد و درباره برنامه خود برای اجرای برنامه هفتم مسکن گفت: باید برویم. به‌گونه‌ای که یکی، اگر یکی، کارمندان و کارگرانی که تمام درآمد خود را صرف مسکن می‌کنند، باید بعد از 7.5 سال بتوانند مسکن تهیه کنند. اکنون حدود 14 سال است که این شاخص در کشور وجود دارد و باید به نصف کاهش یابد، بنابراین مسکن ارزان شود و از زمین به درستی استفاده شود.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود با بیان اینکه فرار مالیاتی زیادی داریم، گفت: نزدیک به 12 میلیون نفر مالیات می پردازیم که از این تعداد حدود 9 میلیون نفر تشکیل پرونده داده اند و حدود 5 میلیون نفر هم مالیات نداده اند. مشمول مالیات می شود و سقف معافیت مالیاتی برای آنها در نظر گرفته شده است که نمونه آن معافیت مالیاتی تولیدکنندگان و برخی افراد است. مالیات بر عایدی سرمایه نیز شامل یک درصد افراد می شود، یعنی کسانی که سفته بازی می کنند و خودروهای زیادی خرید و فروش می کنند و به عبارت دقیق تر، بدون زحمت و با رانتی کسب درآمد می کنند که کنترل می شود تا فشار نه بیایید. تولید کننده و مردم عادی

قاضی زاده هاشمی: فوریت دولت من اقتصاد است

امیرحسین قاضی زاده هاشمی نیز در یک برنامه تلویزیونی گفت که فوریت دولتش اقتصاد است اما اولویت دولتش خانواده است.

تلاش برای ارتقای ارزش سرمایه اجتماعی کشور یکی از مهمترین اقدامات دولت اینجانب خواهد بود. به این ترتیب پاسپورت و پول یک شهروند ایرانی باید ارزشمند باشد.

وی همچنین یکی از مسائل پیچیده کشور را عقب نشینی دولت از حاکمیت شرکتی عنوان کرد و گفت: تولید الگوی حاکمیتی، عمومیت بخشیدن به آن و رساندن آن به الگوی اجرایی از فعالیت های اصلی خود در بنیاد شهید بود. او معتقد است که هرم حکومت باید وارونه شود و ارکان حکومت باید بیشترین ارتباط را با مردم داشته باشند.

وی همچنین گفت: باید کاری کنیم که همه ابعاد جامعه دست به دست هم بدهند. تلاش برای ارتقای ارزش سرمایه اجتماعی کشور یکی از مهمترین اقدامات دولت اینجانب خواهد بود. به این ترتیب پاسپورت و پول شهروند ایرانی باید ارزشمند باشد. از طرفی مردم سرمایه هستند و سرمایه ثروت آفرین است. در واقع این مردم هستند که همه مشکلات را حل خواهند کرد. نخبگان، تجار، سرمایه گذاران و سایر افراد جامعه باید فعال شوند.

جلیلی: اولویت انضباط مالی است

سعید جلیلی در گفت‌وگوی تلویزیونی، انضباط مالی را یکی از اولویت‌های رئیس‌جمهور آینده دانست و گفت: با توجه به نتیجه‌ای که از مطالعه نسبتاً گسترده‌ای که در امور مالی ایران از قانون اساسی تا امروز گرفتم، انضباط مالی را مهم می‌دانم. موضوع. 30 سال پیش بازرس ارشد وزارت امور خارجه بودم. بعدها در سمت معاون وزیر و سپس دبیر شورای عالی امنیت ملی دقیقاً این را تجربه کردم و به این نتیجه رسیدم که تا زمانی که انضباط مالی حاصل نشود بیشتر ادارات دولتی متضرر می شوند.

ما باید به بازارهای منطقه ای و جهانی دسترسی داشته باشیم، بنابراین تعامل سازنده با اکثر کشورها لازم است. امکان توسعه روابط با 200 کشور جهان وجود دارد.

وی ادامه داد: به دلیل کمبود بزرگواران و انضباط، سالانه حدود 7 میلیارد دلار از منابع را هدر می دهیم. دولت دقیقاً نمی داند چقدر نفت تولید، توزیع و فروخته شده است. برخی می گویند انحراف حدود 4 درصد طبیعی است! این یعنی حدود 7 میلیارد دلار در سال! آیا این عدد طبیعی است؟ چرا برای کشورهای دیگر عادی نیست؟ با هزینه ای حدود یک میلیارد دلار ظرف چند ماه از سال 7 میلیارد دلار به منابع دولت اضافه می شود. البته پس از تلاش های فراوان دولت سایه این موضوع در دستور کار هفتم قرار گرفت و باید تکمیل شود.

جلیلی همچنین به نیاز نخبگان دولتی برای گردش پول، مشارکت مردم در توسعه کشور و نقش روستاها در توسعه و صادرات اشاره کرد و گفت: پایان تولید صادرات است. ما باید به بازارهای منطقه ای و جهانی دسترسی داشته باشیم، بنابراین تعامل سازنده با اکثر کشورها لازم است. امکان توسعه روابط با 200 کشور جهان وجود دارد. یک زمانی گفتند افتتاحیه برقرار شده است. صادرات ما به افغانستان دو برابر کشورهای اروپایی بود. زمانی فقط با سه چهار کشوری که دشمن ما بودند ارتباط داشتیم. در سه سال گذشته نفت ما فروخته شد و بسیاری از کشورها می گویند که می خواهند با ایران روابط استراتژیک داشته باشند. اجازه نخواهم داد که نظرات جانبدارانه مانعی برای همکاری سودآور برای کشور باشد.

آبنما:
اقتصاد۱۰۰

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=296130

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.