به گزارش رکنا، ظهر امروز عباس علی آبادی وزیر صمت هنگام حضور در شرکت ایران خودرو وی در نشستی چهار ساعته با مدیران ارشد این گروه صنعتی ضمن بررسی زیرساخت های موجود برای توسعه و تولید محصول و همچنین برنامه های تحول آفرین ایران خودرو در این زمینه، به تحلیل مشکلات و موانع موجود در حوزه های مختلف فعالیت پرداخت. . از این تجارت
علیمردان عظیمی مدیر کل این گروه صنعتی که برای ماموریت کاری به ازبکستان سفر کرده است، سوالات مطرح شده از سوی وزیر را به صورت تلفنی پیگیری کرد.
ایران خودرو در مسیر توسعه خوبی قرار دارد
وزیر صامت در دیدار با مدیریت ایران خودرو و در بازدید از خط تولید و مرکز تحقیقات جدید این شرکت با تشریح دلیل برگزاری این نشست گفت: تحقق اهداف راهبردی که برای تحول صنعت خودرو دنبال می کنیم نیازمند است. با گفت و گو با صنعت گران و خودروسازان، در این راستا نشستی با مدیران ایران خودرو برای بررسی استراتژی های توسعه صنعت خودرو برگزار کردیم.
وی گفت: نظارت مستمر و مجدانه وزارت حراست در هشت ماه گذشته برای رفع موانع تولید در صنعت خودرو بوده تا خودروسازان به برنامه های وعده داده شده خود عمل کنند.
علی آبادی با بیان اینکه در آستانه یک تحول جدی و مهم هستیم، اظهار داشت: تبدیل خودروهای بنزینی به خودروهای برقی و تبدیل خودروهای معمولی به خودروهای هوشمند تحولی مهم و بزرگ در این صنعت است و همه ما هستیم. انتظار در آینده قطعا اتفاق خواهد افتاد.
وزیر صامت با بیان اینکه خوشبختانه ایران خودرو در مسیر تحول خوبی قرار گرفته است، ایجاد تحول در این خودروساز را خواست ذینفعان دانست و گفت: علاوه بر کارکنان، همه ذینفعان که شامل همه مردم می شوند، هستند. ایران. ، من باید این آرزو را داشته باشم.
وی تصریح کرد: اگر مردم ایران تمایل داشته باشند و همه نسبت به خودرو، پیشرفت و کیفیت آن حساس باشند و بخواهند آن را ارتقا دهند و سازنده به صدای ذینفع خود گوش دهد، تحول در این صنعت رخ می دهد.
علی آبادی افزود: به نظر من با توجه به اینکه مطالبه مردم مشخص است و این خودروساز باید بتواند با آمادگی برای تحول پاسخگوی ذینفعان خود باشد، این تحول مبارک در ایران خودرو می تواند اتفاق بیفتد.
وی با بیان اینکه ایران خودرو امروز نه تنها یک شرکت اقتصادی نیست، بلکه باید نمادی از توانمندی های ملت ایران باشد، تصریح کرد: نکاتی وجود دارد که قابل ارتقا است که باید اصلاح کنیم تا این نماد در حد واقعی خود باشد. محل.
وزیر صامت، پیشرفت به سمت خودروهای آینده را بسته به شرایط فعلی ارزیابی کرد و گفت: در حال حاضر مسائل زیست محیطی ایجاب می کند که به سمت خودروهای درون سوز حرکت نکنیم.
وی گفت: احترام به محیط زیست هدف دولت سیزدهم است که ما در صنعت کشور متعهد به رفع این نیاز جدی زندگی مردم هستیم.
وی ادامه داد: خودروهای برقی در حال حاضر یکی از راه های حل معضل آلایندگی و محیط زیست هستند و شاید در آینده راهکارهای دیگری ارائه شود که باید مدام به دنبال به روز رسانی آن باشیم.
وزیر صامت گفت: دنیا به دنبال برقیسازی حملونقل بوده است و آنچه در کشور ما میگذرد به دلیل پیمودن این مسیر نیست، بلکه به دلیل نیاز جامعه این راهبرد را دنبال میکنیم.
وی تاکید کرد: علاوه بر اجرای برنامه های جاری، پیشرفت به سمت برقی شدن حمل و نقل خودرو در کشور باید جایگاه ویژه ای در برنامه تحول خودروسازان به خود اختصاص دهد.
علی آبادی دلایل اقتصادی را یکی دیگر از دلایل حرکت به سمت برق رسانی حمل و نقل عنوان کرد و گفت: اقتصادی که به سلامت مردم و مصرف سوخت بستگی دارد باید به سمت استفاده از انرژی های پاک حرکت کند.
راهبرد وزارت حراست حمایت از صنعت خودرو است
وی راهبرد وزارت حراست را حمایت از تمامی صنایع از جمله خودرو دانست و تاکید کرد: ایران خودرو یک مجموعه صنعتی بسیار مهم با سابقه 60 ساله در صنعت کشور است که البته باید نواقص آن را برطرف کنیم.
علی آبادی با بیان اینکه ایران خودرو به عنوان بزرگترین خودروساز کشور باید در کنار تمامی صاحبان صنعت خودرو تلاش زیادی برای تولید محصولات باکیفیت داشته باشد، اظهار داشت: اجرا و عمل به تعهدات خودروسازان تا پایان این وزارتخانه امنیت به طور مداوم بر قطعنامه 1402 نظارت خواهد کرد. و ما بر لزوم رعایت کامل تعهدات تاکید می کنیم.
وزیر صمت با تاکید بر لزوم توسعه و تولید خودروهای باکیفیت گفت: خودروسازان باید خودرویی در خور شأن مردم ایران تولید کنند و این اصل اساسی در سیاست های کلی وزارت صمت از اهمیت بالایی برخوردار است.
لازم به ذکر است در این رویداد از محصولات آتی ایران خودرو به ویژه خودروهای برقی با محوریت تحویل به ناوگان حمل و نقل عمومی و لزوم تسریع در ورود این خودروها به چرخه مصرف با توجه به زمانبندی اعلام شده بازدید شد. .
وزیر صمت در پایان این نشست و بازدید میدانی از آخرین وضعیت تحویل خودروهای تولیدی این شرکت به خریداران بازدید و روند بارگیری و ارسال خودروها را بررسی کرد.
منبع: Ecopress