به گزارش بازار، این محصول پهپاد Captain Bee نام دارد که به دلیل ساختار طراحی، کاهش مصرف باتری و طراحی خاص بال های آن از پایداری بیشتری برخوردار است. استفاده از پادمن (ماژول) و پنل های خورشیدی برای بهبود عملکرد سمپاشی بال پرنده از ویژگی های این پهپاد است.
یکی دیگر از ویژگی های منحصر به فرد این پهپاد گردگیر کشت، قابلیت ردیابی و کنترل پرنده از راه دور با هوش مصنوعی است.
محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی در مراسم معرفی این پهپاد در جمع خبرنگاران گفت: امروز از شرکت های دانش بنیان حاضر در نمایشگاه آبادیران بازدید کردیم که بسیار خوب کار کرده اند و این شرکت ها تولید کننده هستند و با حمایت ما دارند. و همچنین به آنها کمک می کنیم تا پیشرفت کنند.
وزیر جهاد کشاورزی گفت: نمایشگاه آبادیران محل عرضه و تقاضا است. یعنی از یک طرف شرکت های دانش بنیان محصولات خود را ارائه می کنند و از طرف دیگر کشاورزان و تولیدکنندگان برای خرید محصولات و همچنین قراردادهایی بین خود و فروش محصولات خود به نمایشگاه می روند.
رضا رستمی یکی از کارشناسان شرکت دانشبانیان سیرنگ در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه گفت: از آخرین نمایشگاه آباد ایران بحث ساخت و تولید پرندگان کشتی هوایی را در دستور کار داشتیم که یکی از این پرندگان پهپاد کاپیتان بی است. از جمله ویژگی های این پهپاد می توان به کاهش مصرف باتری به لطف طراحی خاص بال های پرنده و استفاده از ماژول ها و پنل های خورشیدی برای بهبود عملکرد پاشش بال ها اشاره کرد.
رستمی گفت: یکی از ویژگی های منحصر به فرد این پهپاد کراپ داستر امکان ردیابی و کنترل پرنده از راه دور با هوش مصنوعی است.
نمايشگاه آباديران اولين نمايشگاه فناوري و محصولات غير ممتاز است و وجه تمايز اين نمايشگاه از ساير نمايشگاه هاست. شرکت هایی که ایده یا دغدغه ای برای توانمندسازی افراد، افزایش مهارت و کارآفرینی دارند، گرد هم آمدند تا با همکاری نهادهایی مانند کمیته امداد و بنیاد مستضعفان و خیرین حاضر در نمایشگاه، محصولات متنوعی را با هزینه کمتر در اختیار روستاها و دهیاری ها قرار دهند. . دستیابی به کمترین علاقه ظرفیت نیروهای بومی و انسانی و محصولات متنوعی که در مناطق دورافتاده یا محروم کشور وجود دارد مستعد ایجاد شغل و کسب و کار است که بیشتر آنها با تجهیزات ارزان و ساده ایجاد می شود و می تواند شغل ایجاد کند. برای مناطق روستایی جمعیت
این رویداد ملی دومین دوره خود را با شعار نوآوری برای توسعه در چهارمین دوره معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با هدف پیشرفت و توسعه کشور برای رفع چالش ها از 22 خرداد آغاز می کند. از مناطق روستایی و محروم، ایجاد اشتغال پایدار و توسعه زنجیره ارزش توانمندی های محلی است. مناطق کم برخوردار شروع به استفاده از ظرفیت شرکت های فناورانه، خلاق و دانش بنیان و سایر عناصر اکوسیستم نوآوری و فناوری کردند که امروز به پایان می رسد.