افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 27 November , 2024
1

وزیر امور خارجه باید دیپلماسی زیست محیطی را بداند/ سیاست های کشور تنوع زیستی را به خطر انداخته است/ وزارت نیرو برای 60 میلیارد مترمکعب آب خانگی هزینه ای نمی دهد.

  • کد خبر : 286321
وزیر امور خارجه باید دیپلماسی زیست محیطی را بداند/ سیاست های کشور تنوع زیستی را به خطر انداخته است/ وزارت نیرو برای 60 میلیارد مترمکعب آب خانگی هزینه ای نمی دهد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، تغییرات اقلیمی در جهان شرایط خاصی را برای همه کشورها ایجاد کرده است. کشورها سعی می کنند آب بیشتری را برای حفظ منابع آبی و حیات خود اختصاص دهند. سیاست خارجی دیگر محدود به مسائل سیاسی نیست و باید در حوزه محیط زیست نیز نقش داشته باشد. دریافت عناوینی مانند […]

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، تغییرات اقلیمی در جهان شرایط خاصی را برای همه کشورها ایجاد کرده است. کشورها سعی می کنند آب بیشتری را برای حفظ منابع آبی و حیات خود اختصاص دهند. سیاست خارجی دیگر محدود به مسائل سیاسی نیست و باید در حوزه محیط زیست نیز نقش داشته باشد. دریافت عناوینی مانند حقابه هامون و هورالعظیم یکی از مهمترین مواردی است که وزارت امور خارجه باید آن را در اولویت قرار دهد.

عیسی کلانتری، رئیس سازمان محیط زیست کشور در گفتگو با خبرنگار اجتماعی رکنا درباره اجرای سیاست آب در کشور و حقوق تالاب ها گفت: می توانیم از طالبان حقوق هیرمند و حقوق هامون و هورالعظیم را مطالبه کنیم. از عراق و ترکیه می‌توانستیم وزارت نیرو حقابه هیرمند، جازموریان، ارومیه، دشت ارژن و گاوخونی، شادگان و بختگان.

تمام تالاب های کشور خشک شده است

کلانتری افزود: کامل شد. تالاب های کشور خشک است، در شرایطی است که فقط یک سوم است صلاحیت این تالاب ها از خارج از مرزها تامین می شود و دو سوم آن باید از داخل تامین شود. رفتار ما با طبیعت دوستانه نیست.

وزارت نیرو برای 60 میلیارد مترمکعب آب خانگی هزینه ای نمی دهد

وی تاکید می کند: بحث آب در کشور یک دعوای داخلی است; 60 میلیارد مترمکعب آب خانگی از سوی وزارت نیرو تامین نمی شود و فقط 2 میلیارد مترمکعب ذخیره آب در خارج از مرزها داریم که ندارد. تأثیر زیادی در حفظ تالاب ها دارد.

بعد از استعفای عراقچی از وزارت امور خارجه دیگر نتوانستیم عنوان هیرمند را تکمیل کنیم.

عیسی کلانتری می گوید: ما با مدیریت و سیاست های غلط منابع طبیعی و آب را در کشور خودمان تخریب می کنیم. از زمانی که آقای عراقچی از وزارت امور خارجه استعفا داده است، وزارت امور خارجه نتوانسته به طور کامل جایگاه هیرمند را در اختیار بگیرد. و در برخورد با حکومت طالبان جدی نبوده است.

حقابه حر کرخه تا سرریز شدن سد تحویل داده نمی شود

وی توضیح می دهد: یک سوم هورالعظیم در داخل ایران و دو سوم در عراق است. لقب هور را کرخه نمی دهد و هر سال پس از پر شدن سد و طغیان، رودخانه. سرریز به حور می رسد. سد را بستیم و از آب آن برای مصارف کشاورزی استفاده کردیم و عراق که مانند مخزن آب است و نمی تواند آب تامین کند. آبراه های عراق از دجله و فرات می آید که آب آن بیشتر از فرات است و از دجله می آید. .

ترکیه 157 میلیارد متر مکعب سد بر روی دجله ساخته است

رئیس سابق سازمان محیط زیست کشور با تاکید بر اینکه وزیر امور خارجه باید دیپلماسی زیست محیطی را بداند افزود: به عنوان مثال ترکیه 157 میلیارد مترمکعب سد بر روی دجله ساخته و سوریه و عراق را فقیر کرده و تالاب های آن را خشک کرده است. وقتی وزیر امور خارجه دیپلماسی آب و به طور کلی دیپلماسی محیط زیست و آگاهی نسبت به محیط زیست و اهمیت آن داشته باشد، کشور امن تر و سالم تر خواهد بود.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=286321

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.