افزونه پارسی دیت را نصب کنید Monday, 25 November , 2024
1

وزش باد شدید با سرعت 101 کیلومتر بر ساعت زابل را اصابت کرد / اوری: در سیستان و بلوچستان باد می وزد و برق قطع می شود + فیلم

  • کد خبر : 354409
وزش باد شدید با سرعت 101 کیلومتر بر ساعت زابل را اصابت کرد / اوری: در سیستان و بلوچستان باد می وزد و برق قطع می شود + فیلم

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، سید هاشم اورعی، استاد دانشگاه شریف درباره اینکه پزشکان و دولت چهاردهم چه مدت زمان برای تغییر فرآیند مدیریت انرژی در راستای تحولات جهانی در حال وقوع در حوزه انرژی های تجدیدپذیر در اختیار دارند، گفت. ، برای جلوگیری از چرخه اقتصادی. و صنعت جهان جانمند به خبرنگار محیط زیست […]

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، سید هاشم اورعی، استاد دانشگاه شریف درباره اینکه پزشکان و دولت چهاردهم چه مدت زمان برای تغییر فرآیند مدیریت انرژی در راستای تحولات جهانی در حال وقوع در حوزه انرژی های تجدیدپذیر در اختیار دارند، گفت. ، برای جلوگیری از چرخه اقتصادی. و صنعت جهان جانمند به خبرنگار محیط زیست رکنا گفت: قطار انرژی با سرعت بالایی در حال حرکت است و تاکنون موفق به سوار شدن آن نشده ایم. به همین دلیل فکر می کنم این قطار برای ما متوقف نمی شود. تقریباً می توان گفت قطار از ایستگاه رد شده است و ما باید دنبال آن بدویم و بپریم تا سوار قطار شویم و موضوع این است که این قطار در حال شتاب گرفتن است، یعنی هر چه بیشتر می دویم تا سوار قطار شویم. شانس کمتری برای سوار شدن به قطار خواهیم داشت. در نتیجه تقریباً می توان گفت زمان را از دست داده ایم. اگر نتوانیم در سه چهار سال آینده اقدامات جامع و موثری انجام دهیم، برای مدت طولانی از اقتصاد جهانی عقب خواهیم ماند. انرژی های تجدیدپذیر به شدت به اقتصاد و محیط زیست بستگی دارد.

ما در یک مقطع از نظر درآمد سرانه و تولید ناخالص داخلی رتبه اول را در منطقه داشتیم.

دکتر سید هاشم اورعی استاد ارشد دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف افزود: با کمال تاسف باید بگویم که قبلاً از نظر درآمد سرانه و تولید ناخالص داخلی رتبه اول منطقه را داشتیم، اکنون رتبه چهارم و با رتبه عالی متأسفانه می بینیم که امروز در گروه 20 اقتصاد G20 هستیم، ترکیه و عربستان سعودی در منطقه حضور دارند اما ایران حضور ندارد.

متوسط ​​نرخ رشد اقتصادی ما کمتر از کشورهای همسایه است.

این استاد دانشگاه اعلام کرد: اگرچه کشور چهارمین ذخایر بزرگ نفت و دومین ذخایر گازی جهان و یک درصد جمعیت جهان است، اما مشارکت آن در اقتصاد جهانی تنها 42 درصد است. در جهان روز به روز بدتر می شود.

و ادامه می دهد: باید واقعیت را بپذیریم، نمی توانیم امیدمان را بالا ببریم و به سراب آینده دل خوش کنیم، باید بپذیریم که در صحنه اقتصاد جهانی عملکرد خوبی نداشتیم و در نتیجه روز به روز جایگاه خود را به دست می آوریم. و سهم ما از اقتصاد جهانی کوچکتر و کوچکتر خواهد شد.

وی در پاسخ به این سوال که مانع دستیابی به انرژی های تجدیدپذیر در کشور چیست، گفت: در انرژی های تجدیدپذیر به ویژه بادی و خورشیدی ظرفیت زیادی داریم. بیش از نعمت نفت و گاز در سرزمین ما، برکت استفاده بالقوه از انرژی باد و خورشید است.

این استاد دانشگاه در این خصوص توضیح داد: باید به دنبال صنعت انرژی های تجدیدپذیر باشیم. بارها گفته ام و این یک واقعیت است که در صنعت انرژی های تجدیدپذیر با تولید برق از انرژی باد و خورشید می توان موتور محرکه اقتصاد ملی را راه اندازی کرد.

انرژی های تجدیدپذیر صنعتی است که باعث پیشرفت ما می شود

وی تاکید کرد: باید با توسعه یعنی برنامه ریزی و توسعه صنایع آینده نگر اقتصاد خود را پیش ببریم. انرژی های تجدیدپذیر صنعتی است که باعث پیشرفت ما می شود و در واقع در رشد اقتصادی نقش دارد. مثلا شرق کشور که بهش میگن کم توسعه یافته ترین منطقه که به نظرم درسته که بگیم عقب افتاده ترین. در گذشته به عنوان انبار غلات ایران شناخته می شد. اکنون برای ما غیرقابل تصور است که روزی این منطقه خشک، انبار غله ایران باشد. ببینید تغییرات آب و هوایی با زمین چه می کند. اما نکته اینجاست که امروزه در سیستان و بلوچستان کشاورزی از نظر اقلیمی امکان پذیر نیست اما ساعات طولانی آفتاب و باد دارد. در این شرایط باید نقشه راه را تغییر داد و به سمت «اقتصاد اقلیمی» حرکت کرد. یعنی دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر در سیستان بلوچستان، خراسان جنوبی، خراسان رضوی و نقاط مختلف کشور نظارت داشته باشند و بگویند. نوع اقتصادی که در هر منطقه توسعه می یابد می تواند رونق و اثربخش باشد. مثلا زمانی در سیستان و بلوچستان آب بود گندم می کاشتند اما الان آبی برای کاشت نیروگاه بادی نیست. در آن زمان گندم درو می کردند و می فروختند، حالا باد درو می کنند، آن را به برق تبدیل می کنند و به همسایگان خود می فروشند.

وی در ادامه با تاکید بر اهمیت فناوری در رشد و توسعه خاطرنشان کرد: بذر فناوری نیاز به خاک حاصلخیز دارد. تصور کنید که تکنولوژی بذر شماست و شما این اولین دانه عالی را در بیابان می گذارید، هیچ چیز در آنجا کار نمی کند، خاک حاصلخیز فرهنگ توسعه است، فرهنگ توسعه یعنی ما، همه ما که کار جدیدی انجام می دهیم، دست به کار شویم و بازی کنیم. یک کاغذ نقش آن در اقتصاد ملی

این پژوهشگر حوزه انرژی در پاسخ به اینکه اثرات تغییرات اقلیمی و خطرات اقلیمی و روش غلط مصرف انرژی همه کشورها و امور کشور را تحت تاثیر قرار داده است و آن را به درستی و موثر انجام می دهند. گفت: گویا کار رها شده است. واقعیت این است که ما مسیر را اشتباه می رویم. ببینید انقلاب صنعتی در نیمه دوم قرن هجدهم در بریتانیا شروع شد، زمانی که کار از دست انسان به دست ماشین ها منتقل شد و در نتیجه انرژی تولید شده توسط انسان نیروی محرکه آن بود. از ماشین آلات از سوی دیگر مصرف زیاد انرژی باعث گرم شدن کره زمین و آلودگی بیولوژیکی شد و به ماه عسل طولانی زمین پایان داد.

وی با ارائه این موضوع ادامه داد: در اروپا 35 درصد از انرژی های تجدیدپذیر استفاده می کنند در حالی که در ایران تیرماه گذشته بر اساس آمار وزارت نیرو سهم انرژی های تجدیدپذیر در مصرف برق کشور 6 درصد بوده است. و افزود: بعد. 20 سال این رقم در شرایطی که میانگین افزایش دمای کره زمین از زمان انقلاب صنعتی تا امروز 1.3 درجه سانتیگراد است، همانطور که رئیس سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد هیچ معنی ندارد. 2. 7 درجه سانتیگراد است یعنی داریم کل جنوب ایران را غیر قابل سکونت می کنیم و در نتیجه این اشتباهات مدیریتی مهاجرت از جنوب به شمال صورت گرفته است.

مهاجرت داخلی کشور را آشفته کرده است.

هاشم اوری وی با اشاره به اینکه مهاجرت در این شرایط سایر اقلیم ها را به خطر می اندازد، گفت: شمال ایران مانند شمال کانادا و شمال روسیه نیست که جمعیت کمی در فضای وسیعی زندگی کنند، شمال ایران ظرفیت این حجم از مهاجر را ندارد و آنها منابع برای این جمعیت کافی نیست. یعنی مهاجرت داخلی کشور را ویران می کند. مسئولانی که اکنون در رأس امور قرار دارند، نباید نسبت به این مسائل بی تفاوت باشند، مگر اینکه برای خود و آینده فرزندانشان در جایی دیگر در سرزمین دیگری آرزو داشته باشند. کسانی که مهاجرت می کنند مقصر نیستند، اما تقصیر مدیرانی است که باعث مهاجرت مردم شده اند.

وی در پاسخ به خشک شدن دریاچه ارومیه گفت: زمانی که در دبستان و راهنمایی بودم و نقشه ایران را دیدم همه چیز قهوه ای و سبز بود. یکی دو نقطه آبی بود، از جمله دریاچه ارومیه، من تا زنده بودم آن روز فکر نمی کردم و آن روز آن لکه های آبی را قهوه ای می دیدم.

و با لحنی گلایه آمیز افزود: ما موفق شدیم آبی دریاچه ارومیه را روی نقشه قهوه ای کنیم، احتمالا با ادامه این روند مدیریت آب، منابع و انرژی در کشور، پروژه بعدی تبدیل شدن به آن است. دریای خزر قهوه ای است.”

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=354409

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.