به گزارش رکنا، فرهاد حیدری، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: پس از تماس پدر با اورژانس 115 و ارائه شرح حال از شروع بیماری. تشنج با توجه به ناراحتی پسر و همسرش، نزدیکترین دستگاه امدادی موجود بلافاصله به خانه تماس گیرنده ارسال شد.
حیدری با اشاره به اینکه آدرس ارائه شده به اورژانس عمومی بوده و محل دقیق بیمار در دسترس اورژانس نیست، افزود: پس از رسیدن واحد امداد اورژانس به آدرس، با اورژانس بیش از 30 تماس گرفته شد. بار. برای یافتن محل دقیق بیمار تماس گرفته شد، اما کسی به تماس پاسخ نداد.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان اصفهان ادامه داد: عدم حضور یک نفر به عنوان راهنمای آمبولانس، آدرس ناقص و عدم پاسخگویی به تماس پیگیری اورژانس از جمله مواردی است که با امکان انتقال بیمار به مرکز درمانی با وسیله نقلیه شخصی، تصمیم به لغو مأموریت اورژانسی محتمل است و یافتن موقعیت بیمار را دشوار می کند.
حیدری افزود: یکی از کارشناسان واحد اعزام و مدیریت مرکز فرماندهی عملیات اورژانس پیش بیمارستانی توانست خانواده تماس گیرنده را پیدا و تحویل نیروهای اورژانس دهد.
وی خاطرنشان کرد: پس از آن عوامل اورژانس پس از پرسیدن نام خانوادگی بیمار از اهالی، توسط یکی از همسایه ها به درب منزل امدادگر و به بالین خانواده ای چهار نفره هدایت شدند که همگی جان باختند. مسمومیت با گاز آنها از مونوکسید کربن بیهوش بودند.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی خاطرنشان کرد: کارشناسان عملیاتی اورژانس ضمن انجام اقدامات فوری و درخواست کمک، چهار مصدوم را به مرکز درمانی منتقل کردند که پس از پیگیری های فراوان اورژانس پیش بیمارستانی، جان سالم به در بردند.
حیدری بیان کرد: در مواردی مانند درخواست کمک کودک یا سالمند یا بیماری که به دلیل شرایطی که دارد نمی تواند آدرس کامل اورژانس را ارائه کند، کمک رسانی به بیمار مشکل است.
وی با اشاره به اینکه تا پایان آذرماه امسال اورژانس پیش بیمارستانی استان به حدود 276 نفر از مصدومان انتشار گاز مونوکسید کربن کمک رسانی کرده است، افزود: از مردم عزیز می خواهیم هشدارها را جدی بگیرند. گاز مونوکسید کربن بی رنگ و بی بو است و در ابتدا علائمی شبیه سرماخوردگی در فرد ایجاد می کند و تماس طولانی مدت با این گاز باعث بی هوشی و مرگ می شود.