به گزارش بازار، بهزاد لایقی دبیر اجرایی هفتمین همایش بین المللی تغییر اقلیم گفت: محورهای اصلی این همایش «پیش بینی و پیش بینی اقلیم، سیل و سایر مخاطرات هواشناسی و اقلیمی»، «تغییر اقلیم و پیامدهای آن» است. و «توسعه پایدار؛ قدرت اقلیمی سازگاری، تاب آوری و کاهش اثرات مضر است.
وی ادامه داد: سازمان هواشناسی کشور این رویداد دوره ای را با همکاری برخی سازمان ها، نهادها و نهادهای علمی ملی و بین المللی برگزار می کند.
معاون توسعه پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات جوی سازمان هواشناسی افزود: از دیگر محورهای همایش میتوان به «مدلهای پیشبینی اقلیم فصلی تا دههای (دینامیک، آماری و…)، ناهنجاریهای اقلیمی، پیشبینی آبوهوا، مدلسازی تغییرات اقلیمی، گازهای گلخانه ای، فن آوری های جدید در مطالعات تغییرات آب و هوا و شواهد دانش در مورد تغییرات آب و هوا.
لایقی بیان کرد: از دیگر موضوعات اقلیمی این همایش می توان به اثرات گرمایش جهانی، تغییرات اقلیمی و کشاورزی، تغییر اقلیم و منابع آبی، تغییرات اقلیمی و محیط زیست (خاک، حیات وحش، کیفیت هوا، دریاچه ها، رودخانه ها و تالاب ها و … اشاره کرد). تغییرات اقلیمی و انرژی، تغییرات اقلیمی و سلامت، تغییرات آب و هوایی و پیامدهای اقتصادی-اجتماعی، تغییرات اقلیمی و خطرات شدید، تغییرات آب و هوایی و حمل و نقل و غیره.
وی گفت: پژوهشگران می توانند مقالات خود را بر اساس زمان بندی درج شده در سایت کنفرانس به نشانی www. iccc7. به دبیرخانه کنفرانس ارسال کنید.
دبیر اجرایی هفتمین کنفرانس بین المللی تغییرات اقلیمی افزود: یکی از محورهای همایش، حوزه «توسعه پایدار» است؛ «قدرت اقلیم، سازگاری، تاب آوری و کاهش اثرات مضر» اختصاص دارد که پژوهشگران می توانند مقالاتی را در این زمینه ارائه کنند. حوزه «قدرت اقلیمی، توسعه پایدار و تابآوری در امنیت ملی، توان اقلیمی، توسعه پایدار و تابآوری در امنیت غذایی، توان اقلیمی، توسعه پایدار» و تامین تابآوری در شهرکهای کشور و…