به گزارش رکنا، سرهنگ فدائیان رئیس پلیس فتای استان سمنان 26 اردیبهشت ماه با اعلام این خبر، اظهار داشت: با توجه به پیشرفت تکنولوژی امروزه بسیاری از خدمات بانکی به صورت غیرحضوری قابل انجام است و این خدمات با روش های مختلف قابل انجام است. مانند بانک اینترنتی قابل دریافت در بانک و …
وی افزود: مجرمان سایبری با طراحی بانک های جعلی با بدافزار و قرار دادن نرم افزار بر روی منابع غیرقابل اعتماد، اقدام به دسترسی غیرمجاز به تلفن همراه و کارت های بانکی و سرقت و برداشت غیرمجاز از حساب شهروندان می کنند.
سرهنگ فدائیان خاطرنشان کرد: شهروندان توجه داشته باشند برای پرهیز از این اقدام گوشی تلفن همراه خود را به آنتی ویروس معتبر مجهز و به طور مستمر به روز رسانی کنند. همچنین باید در نظر داشته باشند که اطلاعات مهمی مانند رمز اول کارت ها، رمز سیستم های بانکی، cvv2 و تاریخ انقضای کارت را روی تلفن همراه ذخیره نکنند.
سرهنگ فداییان به شهروندان توصیه کرد: برای نصب اپلیکیشن های بانکی حتما از پلتفرم های ملی عرضه نرم افزار موبایل و یا سایت رسمی بانک ها استفاده کنند و از دانلود و نصب اپلیکیشن های آلوده که اکثرا لینک شده اند خودداری کنند. مجرمان سایبری از ارسال پیام یا پیامک ارسال شده توسط پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی برای شما اکیدا خودداری کنید.
رئیس پلیس سایبری ایران استان سمنان از شهروندان خواست: در صورت برخورد با موارد مشکوک و مجرمانه مراتب را از طریق سامانه اورژانس سایبری 096380 یا سایت پلیس فتا اطلاع دهند.