به گزارش بازار، در هشتمین نمایشگاه بین المللی شیلات، آبزیان، شیلات، غذاهای دریایی و صنایع وابسته (IFEX 2024)، سفرا، نمایندگان کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی و مقامات کشوری و لشکری، بهره برداران، اتحادیه ها، تشکل ها، کارشناسان و کارشناسان متخصصان حاضر
سیدحسین حسینی، رئیس سازمان شیلات ایران، ایجاد نمایشگاه بین المللی را فرصت مغتنمی برای ارائه صنعت شیلات به مخاطبان اعم از سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی دانست و گفت: رفع موانع، حمایت از تولید و ایجاد بستر صادرات. از مهمترین محورهای نمایشگاه هشتم هستند.
وی افزود: تبادل ایده های نوآورانه و توسعه همکاری های اقتصادی و فنی، تجاری سازی و شناخت امکانات تجاری و تولیدی در سطح ملی و بین المللی و ایجاد بستر صادرات محصولات شیلاتی، زمینه ساز تحولات ملی است. و خارجی ها در این بخش حوزه صنعت ماهیگیری و تقویت و بهبود سیستم توزیع و تسهیل ارتباطات تجاری و فنی از مهمترین اهداف این نمایشگاه است.
حسینی ارتقای دانش فنی در تولید، فرآوری و بازاریابی، ایجاد فرصتهای شغلی بیشتر در صنعت شیلات کشور و معرفی پتانسیلهای جدید، فرهنگسازی و ترویج الگوی مصرف بهینه غذاهای دریایی و بسترسازی جدید در تولید، بازاریابی و فروش محصولات شیلاتی را از دیگر برنامههای خود عنوان کرد. یکی از موضوعات مهم قابل ارائه در این نمایشگاه است.
وی مهمترین محورهای این نمایشگاه را با در نظر گرفتن شعار سال 1403 (جهش تولیدی با مشارکت مردمی) برشمرد و ادامه داد: برگزاری 13 کارگاه آموزشی که در غرفه 18 برگزار می شود و برگزاری 11 برنامه در پنل تخصصی (IFEX TALK) در غرفه 38B از برنامه های موازی این نمایشگاه.
هشتمین نمایشگاه بینالمللی شیلات، فرآوردههای آبزی، شیلات، غذاهای دریایی و صنایع وابسته (IFEX 2024) از 22 تا 26 آذرماه به مدت چهار روز در محل دائمی نمایشگاههای جمهوری اسلامی ایران در سالنهای A38 و B، 38 برگزار میشود. ، 18 و 35 در فضایی به مساحت بیش از 16000 متر مربع مفید با حضور بیش از 141 شرکت ملی، چهار شرکت خارجی از چین، ترکیه و امارات متحده عربی و از ساعت 8 صبح تا 14 بعد از ظهر پذیرای بازدیدکنندگان خواهند بود. ساعت 16 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران. است