بر اساس گزارش بازار، هزینه بازسازی کامل یک خانه 90 متری بسته به شرایط و خواست افراد به طور متوسط هزینه دارد حدود 530 میلیون تومان بالا تخمین زده می شود.
این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل 30 تا 35 درصد افزایش داشته است. جدول زیر به طور تقریبی هزینه بازسازی قسمت های مختلف یک آپارتمان 90 متری را برآورد می کند:
نوع فضا |
هزینه بازسازی (میلیون تومان) |
اتاق پذیرایی |
۱۰۷ |
آشپزخانه |
۱۶۵ |
دو اتاق خواب |
۱۲۰ |
حمام |
۶۵ |
حمام |
۷۷ |
این گزارش نشان می دهد که مبلغی که مردم باید برای خرید خانه پرداخت می کردند، برای بازسازی کل یک واحد 90 متری کافی نیست!
لازم به ذکر است منبع و مرجع هزینه های بازسازی ذکر شده در این صفحه سایت طراحان نصر می باشد. این شرکت با سالها تجربه در زمینه مقاوم سازی ساختمان های مختلف جداول هزینه های بازسازی را به تفکیک متراژ و انواع بازسازی در سایت خود قرار داده است که برای کسب اطلاعات دقیق تری از هزینه های بازسازی می توانید با آن ها مشورت نمایید. به وب سایت آنها به آدرس atnasr.ir مراجعه کنید.
در مورد هزینه های بازسازی، به طور کلی، هزینه های ذکر شده در بالا تقریبی است و در صورت نیاز به خدمات بازسازی ساختمان، بهتر است از چندین شرکت و پیمانکار مختلف بخواهید که از خانه شما بازدید کنند و بسته به شرایط و خواسته های شما، مقدار بیشتری را تخمین بزنند. قیمت دقیق هزینه
توصیه می شود حداقل 10 درصد از بودجه خود را به عنوان صندوق اضطراری رزرو کنید تا بتوانید هزینه های غیرمنتظره ای که در طول پروژه رخ می دهد را مدیریت کنید.
همچنین برای کاهش هزینه ها بهتر است از محصولات داخلی و مقرون به صرفه استفاده کنید. به عنوان مثال کابینت ام دی اف یا شیرآلات شرکت های معتبر ایرانی گزینه های مناسبی هستند که با کیفیت نسبتا خوب و قیمت پایین تری نسبت به رقبای خارجی موجود می باشند.
همیشه یک گزینه جایگزین برای لوازم و تجهیزات داشته باشید. این به شما این امکان را می دهد تا در صورت نیاز بدون ایجاد اختلال در پروژه، لوازم مورد نیاز را تامین کنید.
نکته مهمی که اکثر شرکت های ساختمانی به آن پی می برند کاهش شدید تقاضا برای خدمات نوسازی ساختمان توسط مردم است که مهم ترین دلیل آن افزایش شدید قیمت تجهیزات و مصالح ساختمانی است.
در مورد افزایش قیمت مصالح ساختمانیاین موضوع را با مثالی از قیمت کاشی و سرامیک بررسی می کنیم. قیمت سفال مدل الوند ویستا با ابعاد 60*60 سانتی متر در آبان ماه 1402 حدود 220 هزار تومان بوده در حالی که در آبان 1403 قیمت آن با افزایش تقریبی 57 درصدی به 345 هزار تومان رسیده است.
در مواد کناف قیمت 5 کیلوگرم پودر بتونه کناف از حدود 40000 تومان در آبان 1402 به 56000 تومان در آبان 1403 افزایش یافت. حدود 40 درصد افزایش یافته است.
قیمت رنگ هم بهتر از مواد دیگر نیست، قیمت کل پلاستیک 12 کیلویی افرا کد 100 در آبان ماه 1402 حدود 745 هزار تومان بود در حالی که هم اکنون قیمت آن با حدود 30 درصد افزایش به 965 هزار تومان رسیده است.
همین افزایش قیمت در سایر مواد، تجهیزات و تأسیسات ساختمانی. همچنین می توان دریافت که نتیجه آن افزایش چشمگیر هزینه های نوسازی ساختمان و خدمات پیمانکاری است.
در مجموع، با وجود تورم و قیمتهای بازار، سرمایهگذاری در نوسازی یک انتخاب هوشمندانه است و بازگشت آن را در قالب ارزش افزوده ملک و کیفیت زندگی بالاتر نشان میدهد.
تصور کنید هر روز صبح از خواب بیدار می شوید و به خانه ای فکر می کنید که دقیقا مطابق سلیقه و نیاز شما طراحی شده است. رنگ های مورد علاقه شما، آشپزخانه ای که بتوانید به راحتی در آن آشپزی کنید و فضایی بهینه از نظر طراحی و راحتی. اما بازسازی تنها به زیبایی و راحتی ختم نمی شود. یک نوسازی هوشمند و هدفمند می تواند ارزش ملک شما را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.
با در نظر گرفتن قیمت آپارتمان های بازسازی شده می توان گفت که با انجام بازسازی علاوه بر افزایش کیفیت منزل، ارزش ملک شما را نیز افزایش می دهد. طبق آمار و تجربیات ثبت شده در سایت ساختمان طراحان نصر، بازسازی اساسی و برنامه ریزی دقیق می تواند ارزش آپارتمان های 90 متری در بازار را تا چند درصد افزایش دهد و شانس فروش و اجاره آنها را با قیمتی بالاتر افزایش دهد.
ارتباط موثر و نظارت بر فعالیت های پیمانکار بسیار مهم است. برای تکمیل پروژه با کیفیت و در حد بودجه به نکات زیر توجه کنید:
جلسات هفتگی یا دوهفته ای با مدیر یا سرپرست پروژه خود داشته باشید و کیفیت و پیشرفت پروژه را نظارت کنید. این به شما امکان می دهد تا به سرعت مشکلات احتمالی را شناسایی کنید تا پیمانکار مناسب بتواند آنها را برطرف کند.
همچنین توصیه می شود استانداردهای کیفی و مراحل اجرای پروژه را مشخص کنید. برای هر قسمت از پروژه یک چک لیست داشته باشید و هر مرحله را قبل از شروع مراحل بعدی ارزیابی و تأیید کنید.
در صورت نیاز به تغییراتی در حین کار، در جلسه با ناظر پروژه خود آنها را به صورت کتبی ثبت کنید و از پیمانکار بخواهید که هزینه و زمان اجرا را با توجه به تغییرات جدید تعیین کند. با این کار از اختلافات و سوء تفاهمات احتمالی در آینده جلوگیری می شود.