به گزارش خبرنگار مهر مجید عشقی در نشست خبری با رسانهها با اشاره به اینکه اگر فردی صلاحیت لازم را نداشته باشد و در جایگاه سرپرست نهادهای مالی بنشیند با وی برخورد قانونی خواهد شد گفت: صندوق توسعه بازار به صورت مستمر در بازار وجود دارد و منابع را صرف حمایت از بازار میکند.
رئیس سازمان بورس ادامه داد: از جمله اهداف تشکیل این صندوق حمایت از حقوق سرمایهگذاران با تاکید بر منافع بلندمدت و همچنین تسهیل گری در تأمین مالی، تشکیل سرمایه و مدیریت ریسک است.
این مقام مسئول با بیان اینکه به منظور حمایت از حقوق سرمایهگذاران اقداماتی چون توجه ویژه به ابزارهای سرمایهگذاری در مسکن، صندوقهای املاک و مستغلات، پیش فروش متری (سلف مسکن) و گواهی سپرده کالایی (سیمان، فلزات و …)؛ افزایش کیفیت خدمات به سرمایهگذاران، رقابتی شدن بورس انجام شده است گفت: نهادهای مالی با جهش در صدور مجوزها (مجوز کارگزاری پس از ۱۳ سال)، اتصال به درگاه صدور مجوزهای دولت، کاهش مدت زمان واریز سود سهامداران از ۸ ماه به ۴ ماه و واریز سودهای رسوبی از دیگر اقدامت انجام شده است.
عشقی در واکنش به ریزش سنگین بورس در روز یکشنبه گفت: با تنشهای سیاسی امروز و دیروز وضعیت ریزش شدید در بورس را شاهد بودیم که این تنشها گذرا بوده و ثبات قطعاً به بازار بازخواهد گشت.
رئیس سازمان بورس ادامه داد: نحوه تهیه گزارش حسابرسان شرکتها بسیار مهم است و ما نظرات خود را در این رابطه اعلام کردهایم و همواره در تعامل با شرکتها هستیم.
عشقی دلهره امروز بازار سرمایه را موضوع جدی ندانست و به سهامداران توصیه کرد عجله نکرده زیرا در شرایط فعلی نیازی به تعطیلی بازار سرمایه نخواهد بود.
رئیس سازمان بورس به سهام عدالت اشاره کرده و افزود: شرکت سپرده گذاری در حال پرداخت سود نقدی از شرکتهای سهام عدالت است.
عشقی به موضوع عرضه خودرو در بورس کالا اشاره کرده و گفت: تا یک سال و نیم آینده خودرو در سامانه یکپارچه عرضه خواهد شد و برنامهای برای عرضه خودرو در بورس کالا وجود ندارد.
رئیس سازمان بورس به وضعیت عرضه فولاد و سیمان اشاره کرد و گفت: وزارت اقتصاد باید بسترهای لازم را برای عرضه مصالح ساختمانی برای ساخت مسکنهای حمایتی فراهم کند؛ این موضوع مربوط به امروز و فردا نیست بلکه موضوعی است که چهار سال ادامه خواهد داشت.
عشقی با اشاره به خرید وفروش نمادهای شرکتهای استانی سهام عدالت گفت: باز شدن نمادهای شرکتهای استانی سهام عدالت منفعتی برای سهامداران در شرایط فعلی نمیرساند و در شرایط ریزشی فعلی بهتر است بسته بماند اما پیگیر هستیم که این نمادها زودتر تعیین تکلیف شوند و تا به امروز نیز بازگشایی این نمادها به تأخیر افتاده و دیر شده است.
رئیس سازمان بورس افزود: از سال ۹۴ همیشه زمزمههایی برای خروج کالاهایی مانند پتروشیمی و فولاد از بورس کالا وجود دارد که این زمزمهها واقعیت نداشته و سال به سال به کالاهای موجود در بورس کالا افزوده شده است.
در حال تکمیل…