افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 6 November , 2024
2

نگهداری حتی یک قوطی شیرخشک در انبار امکان پذیر نیست – خبرگزاری مهر ایران و جهان

  • کد خبر : 316610
نگهداری حتی یک قوطی شیرخشک در انبار امکان پذیر نیست – خبرگزاری مهر ایران و جهان

به گزارش خبرنگار مهر، شیر خشک ضامن سلامت کودکان است تا در آینده دچار سوء تغذیه نشوند. امروزه به هر دلیلی ممکن است برخی از نوزادان نیاز به استفاده از شیرخشک به جای شیر مادر داشته باشند یا حتی از این غذا به عنوان یک غذای کمکی در کنار شیر مادر بهره مند شوند. تنظیم […]

به گزارش خبرنگار مهر، شیر خشک ضامن سلامت کودکان است تا در آینده دچار سوء تغذیه نشوند. امروزه به هر دلیلی ممکن است برخی از نوزادان نیاز به استفاده از شیرخشک به جای شیر مادر داشته باشند یا حتی از این غذا به عنوان یک غذای کمکی در کنار شیر مادر بهره مند شوند. تنظیم بازار این محصول بسیار حساس است.

در روزهای اخیر خبری مبنی بر کاهش عرضه شیر خشک منتشر شد که «یکی از دلایل مهم کمبود شیرخشک امروز در داروخانه ها، تلاش تولیدکنندگان و واردکنندگان برای افزایش قیمت است».

محمد طاهری عضو شورای اسلامی و عضو کمیسیون بهداشت و درمان بار گفته بود، در جلسه ای که با رئیس سازمان غذا و دارو داشتیم، مشکلاتی را که در خصوص بی نظمی در بازار شیرخشک به ما اعلام شد، به اطلاع رئیس سازمان رساندیم. شرایط توزیع شیرخشک بین شهروندان و داروخانه ها به گونه ای است که طرفین ناراضی هستند.

این نماینده مجلس با اشاره به مشکلات مردم و داروخانه ها در توزیع شیرخشک گفت: سهمیه بندی شیرخشک به دلیل تلاش برای رفع مفاسد و قاچاق شیرخشک انجام شد و داروخانه ها باید کد ملی را ارائه و ثبت نام کنند. در سیستم تی شیر خشک تکی به همه کودکان به صورت سهمیه ای ارائه می شود. امروزه بسیاری از تولیدکنندگان و واردکنندگان بر سر قیمت عرضه شیر خشک با یکدیگر اختلاف دارند.

وی سپس به مشکل سیستم توزیع شیرخشک از تولیدکنندگان به داروخانه ها اشاره کرد و گفت: شیرخشک طبق سهمیه به مقدار کافی به داروخانه ها نمی رسد.

خبرنگار مهر سپس از طریق انجمن تولیدکنندگان پودر بچه پیگیر موضوع شد. هانی تبارزاده رئیس این انجمن در خصوص کاهش عرضه شیرخشک به خبرنگار مهر گفت: اخیرا مطالبی در رسانه های کشور مبنی بر عدم عرضه شیرخشک بچه برای افزایش قیمت این محصول منتشر شده است که اتحادیه تولیدکنندگان شیر خشک و غذای کودک تکذیب می کند.

وی افزود: کارخانجات ملی شیرخشک علیرغم عدم افزایش قیمت این محصول که طبق وعده مسئولان وزارت بهداشت ماه ها پیش باید بازنگری می شد، تنها در درک مسئولیت حرفه ای و برای آرامش خاطر والدین نوزادان، با تمام توان خود را وقف تولید و حتی برای ادامه تولید این محصول استراتژیک می کنند، با در نظر گرفتن عواقب و خطرات مالی فراوان، مواد اولیه لازم برای تولید انواع محصولات تهیه شده برای نوزادان قبل از تخصیص و تامین ارز توسط مراجع ذیربط بصورت اعتباری تهیه شده و در مقایسه با تولید و عرضه شیرخشک اقداماتی انجام داده و همچنان ادامه دارد.

وی ادامه داد: روند تولید شیر خشک به این صورت است که به محض تولید هر قوطی شیر خشک در کارخانه، قیمت مصرف کننده، تاریخ تولید، تاریخ انقضا، شماره سریال ساخت و سایر مشخصات مربوطه در پایین قوطی درج می شود. . . علاوه بر این، هر قوطی با یک برچسب اصالت که حاوی شناسه منحصر به فرد هر قوطی برای تخصیص به مصرف کننده است، چسبانده شده است. پس از قرار دادن این برچسب، مقدار مواد مصرفی به صورت خودکار از موجودی مواد اولیه کسر می شود.

رئیس انجمن صنفی تولیدکنندگان پودر بچه در ادامه سخنان خود تصریح کرد: در ادامه وزارت بهداشت علاوه بر بازدیدهای روزانه و دوره ای، هر روز موجودی مواد اولیه و محصولات تولیدی هر یک از کارخانه های سامانه را ثبت می کند . . TTC استخراج، نظارت و تایید. بنابراین، تولید و نگهداری حتی یک قوطی شیر خشک بدون انجام فرآیند فوق و درج قیمت واضح در انبار کارخانه، عملا غیرممکن است.

زاده زاده گفت: ایران با 5 کارخانه تولیدی ظرفیت تولید 123 میلیون قوطی شیر خشک را دارد که نیاز بازار 70 میلیون قوطی در سال است. در صورت تخصیص به موقع ارز مورد نیاز، تولیدکنندگان می توانند ضمن تامین نیازهای داخلی، ارز کسب کنند.

من باید بگویم؛ در 15 سال گذشته نیازهای داخلی تنها با تولیدات داخلی بدون واردات تامین می شد، اما واردات این محصول از سال گذشته از سر گرفته شد.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=316610

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.