افزونه پارسی دیت را نصب کنید Saturday, 16 November , 2024
2

نقش کشورهای اسلامی در قطع عرضه انرژی و کالا به رژیم صهیونیستی

  • کد خبر : 132026
نقش کشورهای اسلامی در قطع عرضه انرژی و کالا به رژیم صهیونیستی

یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: متأسفانه برخی از کشورهای اسلامی از جمله جمهوری آذربایجان، ترکیه و امارات علیرغم برخی ادعاهایی که در حمایت از مردم فلسطین یا غزه در رسانه ها و یا در ملاء عام مطرح می کنند. به نظر می رسد، همچنان از شریان های اصلی تامین انرژی و دارایی های رژیم […]

یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: متأسفانه برخی از کشورهای اسلامی از جمله جمهوری آذربایجان، ترکیه و امارات علیرغم برخی ادعاهایی که در حمایت از مردم فلسطین یا غزه در رسانه ها و یا در ملاء عام مطرح می کنند. به نظر می رسد، همچنان از شریان های اصلی تامین انرژی و دارایی های رژیم صهیونیستی هستند.

به گزارش ایسنا، رهبر معظم انقلاب صبح یکشنبه 7 آبان ماه در بازدید از دانشگاه علوم و فنون هوافضا عاشورایی با بیان اینکه شکست رژیم صهیونیستی در غزه یک واقعیت است، در بخشی از سخنان خود درباره غزه اظهار داشتند: وظایف و عملکرد حکومت های اسلامی. آنها در حمایت از مردم فلسطین تصریح کردند: برخی از دولت های اسلامی در مجالس ظاهرا جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کردند و برخی هنوز آن را محکوم نکرده اند، اما این قابل قبول نیست. وظیفه اصلی آن قطع شریان و جریان حیاتی رژیم صهیونیستی و جلوگیری از رسیدن دولت های اسلامی با انرژی و کالا به این رژیم است.

به گزارش رسانه های اقتصادی، رژیم صهیونیستی تقریباً هیچ نفتی در داخل تولید نمی کند و روزانه 300 هزار بشکه نفت خام برای فرآوری در پالایشگاه های حیفا و اشدود وارد می کند. بر اساس آمار این منبع، تقریبا نیمی از این حجم شامل نفت خام قزاقستان و نفت سبک آذربایجان از جمهوری آذربایجان است که از طریق خط لوله باکو-جیهان (شهری در ترکیه) به دریای مدیترانه صادر می شود.

قزاقستان و جمهوری آذربایجان از اعضای سازمان همکاری اسلامی و در عین حال اعضای غیراوپک گروه اوپک پلاس نیز هستند.

به گفته برخی کارشناسان، تامین امنیت بنادر نفتی و آب های سرزمینی مهمترین موضوع رژیم صهیونیستی در حفظ امنیت تجارت خود به ویژه در حوزه واردات نفت است. بر این اساس ناامنی مسیرهای تجاری و مبادی تجاری در کنار تحریم نفتی رژیم توسط کشورهای اسلامی می تواند معادلات جنگ را به نفع مردم غزه تغییر دهد. به گفته رسانه های غربی، تحریم نفتی کشورهای مسلمان مانند آذربایجان و قزاقستان، زندگی اقتصادی تل آویو را با بحران جدی مواجه خواهد کرد.

میدان نفتی «مجد» رژیم صهیونیستی

«سید هادی صدفقی» کارشناس مسائل غرب آسیا. وی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در رابطه با غزه و اقدامات برخی کشورهای اسلامی در رابطه با این موضوع، علیرغم برخی اظهارنظرها، اظهار کرد: مقام معظم رهبری در سخنرانی روز یکشنبه خود و همچنین وی در برخی از سخنرانی های قبلی خود در رابطه با موضوع غزه و جنایات رژیم صهیونیستی بر این نکته تاکید کرد که کشورهای اسلامی باید اقدامات عملی و موثری در خصوص حمایت از فلسطین از جمله تحریم دارایی های اسرائیل یا ارسال انرژی و دارو به فلسطین انجام دهند. رژیمی که در حال حاضر با یک بحران چند سطحی از جمله بحران اقتصادی مواجه است، باید از خودداری کند.

سیده فاخی با بیان اینکه برخی از کشورهای اسلامی و عربی مانند بحرین، امارات، مصر، سودان، ترکیه، آذربایجان و قزاقستان روابط سیاسی و بعضاً اقتصادی با رژیم صهیونیستی دارند، گفت: این کشورها حداقل می توانند با توجه به فشارها، اسرائیل را در نظر بگیرند. . از افکار عمومی آنها آنها تهدید به قطع روابط سیاسی و اقتصادی می کنند و به این رژیم هشدار می دهند، اما متأسفانه گاه می بینیم که این دولت ها علی رغم میل ملت های خود به همکاری سیاسی و اقتصادی با این رژیم ادامه می دهند.

وی با بیان اینکه البته باید به این نکته توجه کرد که شاید یکی از دلایل قطع نکردن روابط این کشورها با رژیم صهیونیستی ترس از آمریکا و تحریم های آن باشد، ادامه داد: در حال حاضر آمریکا علاوه بر حمایت های رسانه ای که از رژیم صهیونیستی در تبلیغات و نظامی حمایت می کند، از این رژیم نیز حمایت اقتصادی می کند. همانطور که در روزهای ابتدایی این بحران ۶.۵ میلیارد دلار به رژیم صهیونیستی کمک کرد و بعداً کنگره آمریکا با پیشنهاد بایدن موافقت کرد حدود ۱۶ میلیارد دلار به رژیم اسرائیل کمک کند.

سیده فقیهی تصریح کرد: کشورهای اسلامی که با رژیم صهیونیستی در ارتباط هستند عموما در زمینه اقتصادی با آمریکا همکاری منظم و جدی دارند و یا تحت حاکمیت این کشور هستند و به نظر می رسد یکی از دلایل عدم همکاری آنها همین باشد. رابطه خود را با رژیم صهیونیستی ترس از آمریکا قطع کردند.

نقش کشورهای اسلامی در قطع عرضه انرژی و کالا به رژیم صهیونیستی

سخنرانی اردوغان در نشست ضدصهیونیستی مردم ترکیه

این کارشناس مسائل غرب آسیا با تاکید بر اینکه اگر کشورهای اسلامی بتوانند در زمینه انرژی و کالا به رژیم صهیونیستی فشار بیاورند، جنگ و نسل کشی پایان می یابد و جنایات رژیم صهیونیستی در غزه کاهش یا متوقف می شود، تاکید کرد. اردوغان اسرائیل را یک رژیم تروریستی می‌داند، اما همچنان میوه‌ها، سبزیجات و مواد غذایی از این کشور به اسرائیل ارسال می‌شود و کشتی‌های تجاری از ترکیه به سمت این رژیم حرکت می‌کنند. از سوی دیگر می بینیم که امارات متحده عربی نیز یک پل هوایی برای رساندن غذا و دارو به رژیم صهیونیستی ایجاد کرده است و سازمان هلال احمر این رژیم با سازمان ستاره سرخ داوود رژیم صهیونیستی در این زمینه همکاری می کند. رشته. .

این کارشناس مسائل غرب آسیا تاکید کرد: متأسفانه همانطور که در بالا اشاره شد برخی از سران کشورهای اسلامی با وجود شعارها و سخنرانی های زیبایی که در حمایت از فلسطین مطرح می کنند حاضر به پرداخت هزینه برای دفاع از فلسطین نیستند.

سیدفقی همچنین با بیان اینکه در جریان حوادث اخیر ادعاهای واهی و مضاعف برخی کشورهای غربی در رابطه با موضوع حقوق بشر به خوبی برملا شد، گفت: اکنون شاهدیم که برخی از کشورهای غربی علیرغم اینکه همواره از کوچکترین موضوع حقوق بشر کوتاهی کرده اند. در مقابل نسل کشی رژیم صهیونیستی سکوت کرده و علیرغم فشار افکار عمومی خود، همچنان در عرصه های مختلف از جمله تامین مواد غذایی و کالا از این رژیم حمایت می کنند. از این نظر می توان به استرالیا اشاره کرد.

نقش کشورهای اسلامی در قطع عرضه انرژی و کالا به رژیم صهیونیستی

سفر رئیس رژیم صهیونیستی به باکو

به گزارش ایسنا، طی چند دهه گذشته چندین کشور غربی و آمریکا آشکارا از رژیم صهیونیستی حمایت کرده اند و این حمایت عمومی به هفته های اخیر محدود نشده و در این بین به نظر می رسد حمایت استرالیا از رژیم صهیونیستی و روابط آن بین بله آنها متفاوت است. او یک راز هم دارد.

با آشکار شدن بحران کنونی، استرالیا از اسرائیل خواسته است که در انجام «هر کاری که برای محافظت از مردمش و خنثی کردن تهدیدهایی که اکنون با آن مواجه هستند»، «هیچ خویشتنداری نشان ندهد».

این کشور در برابر بدتر شدن وضعیت غیرنظامیان غزه در موضع خود تزلزل نکرد و از رای گیری در قطعنامه اخیر مجمع عمومی سازمان ملل خودداری کرد.

علاوه بر این، استرالیا از جمله کشورهایی بود که به قطعنامه پیشنهادی آمریکا درباره غزه رای مثبت داد.

اخیراً مشخص شده است که استرالیا طی شش سال گذشته 322 صادرات نظامی به سرزمین های اشغالی را تایید کرده است که 49 مجوز صادرات به این رژیم در سال گذشته و 23 مجوز در سه ماهه اول سال جاری بوده است.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=132026

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.