افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 1 November , 2024
2

نقره وارد فاز نزولی کوتاه مدت شد دلیل افت قیمت طلا و نقره چیست؟

  • کد خبر : 350059
نقره وارد فاز نزولی کوتاه مدت شد دلیل افت قیمت طلا و نقره چیست؟

بازار؛ گروه بین الملل: با افزایش مجدد شاخص دلار در روزهای اخیر، قیمت جهانی نقره صبح سه شنبه برای سومین روز متوالی کاهش یافت و در بازارهای آسیایی به 28 دلار و 50 سنت در هر اونس رسید. همانطور که می دانیم قیمت نقره معمولا هماهنگ با قیمت طلا تغییر می کند و دلیل اصلی […]

بازار؛ گروه بین الملل: با افزایش مجدد شاخص دلار در روزهای اخیر، قیمت جهانی نقره صبح سه شنبه برای سومین روز متوالی کاهش یافت و در بازارهای آسیایی به 28 دلار و 50 سنت در هر اونس رسید.

همانطور که می دانیم قیمت نقره معمولا هماهنگ با قیمت طلا تغییر می کند و دلیل اصلی افت قیمت اخیر افت قیمت طلا است که بار دیگر به زیر محدوده 2500 دلار بازگشته است. در حال حاضر افزایش تنش در خاورمیانه به دنبال عدم توافق اسراییل و حماس برای دستیابی به آتش بس را می توان عامل مثبتی برای طلا دانست که ممکن است باعث افزایش قیمت آن در روزهای آینده شود.

از سوی دیگر، شاخص تولید هم در آمریکا و هم در چین به عنوان اقتصادهای اصلی جهان، بهبود شرایط را نشان داده است که ممکن است منجر به کاهش نرخ سود بانکی در ماه جاری شود. علاوه بر این، نرخ بیکاری در ایالات متحده نیز پس از ایجاد 163000 شغل توسط دولت در ماه اوت بهبود یافت و رقم بیکاری در این کشور به کمتر از 4.2 درصد رسیده است. در حال حاضر بر اساس آخرین گزارش های منتشر شده از سوی موسسات اقتصادی و هلدینگ های فعال در بازار ارز آمریکایی، احتمال آغاز کاهش نرخ سود بانکی از مرداد ماه حدود 69 درصد (به ازای هر 25 واحد) است که در نظر گرفته شده است. یک چهره مهم . با این حال، احتمال کاهش 50 واحدی نرخ سود بانکی در این ماه تنها حدود 31 درصد است، چیزی که نمی توان روی آن حساب کرد.

از نظر فاندامنتال، طبق روال هفته های اخیر توصیه می شود آخرین اخبار مربوط به تنش های خاورمیانه را با جدیت کامل برای معاملات طلا و نقره دنبال کنید. در ادامه، شاخص دلار و آخرین اخبار مربوط به تعیین نرخ سود بانکی همچنان از دیگر عوامل تعیین کننده و مهم در تعیین روند قیمت در این بازار محسوب می شود.

تحلیل فنی قیمت نقره

نمودار نقره روزانه نشان می دهد که قیمت این فلز در کانال نزولی قرار دارد که نشان دهنده نزولی بودن بازار در کوتاه مدت است. همچنین اندیکاتور RSI 14 روزه نقره ای 50 است که نشان دهنده وضعیت خنثی بازار و خروج خریداران است. بنابراین می توان گفت که وضعیت بازار در دوره 14 روزه نزولی و نزولی است. اندیکاتور MACD همچنین حرکت قیمت را در محدوده زیر خط سیگنال نشان می دهد که یک سیگنال نزولی برای بازار است. در شرایط فعلی می توان گفت که وضعیت بازار چندان مساعد نیست و احتمال کاهش قیمت نقره بیشتر از افزایش آن است.

اما اگر بازار کاهش یابد، ممکن است قیمت در پایین ضلع پایین مثلث نزولی اصلاح شود و تا محدوده 27.70 دلار سقوط کند. علاوه بر این، هر کاهش بیشتر در زیر ضلع پایین مثلث ممکن است منجر به کاهش بیشتر به کف حمایتی 16.50 دلاری شود.

اما اگر روند بازار معکوس شود، اولین مقاومت عمده در برابر نقره دقیقاً در بالای مثلث نزولی قرار دارد که متقارن با متحرک نمایی 9 روزه است و رقم 28.97 دلار را نشان می دهد. تنها در صورتی که این مقاومت مهم شکسته شود، می‌توان انتظار داشت که قیمت به سمت مرز سه ماهه 31.76 دلاری قیمت نقره ادامه دهد.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=350059

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.