به گزارش رکنا؛ دکتر اسکندر مومنی در سومین نشست تخصصی معاونان، مدیران کل و دبیران شوراهای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کل کشور که با عنوان «نقش رسانه ها و فضای مجازی در پیشگیری از بیماری ها» برگزار شد، این مطلب را بیان کرد. اعتیاد و مبارزه با اعتیاد به مواد مخدر» در مجتمع فرهنگی شقایق: «خوشبختانه ترانه بر اساس یک کار تحقیقاتی توسط یکی از دانشگاه های معتبر کشور، رشد اعتیاد متوقف شده است و این دستاورد حاصل تلاش همه دستگاه هاست. و ایجاد حساسیت در جامعه.
وی با تاکید بر اینکه اولویت راهبردی ستاد مبارزه با مواد مخدر همچنان باید پیشگیری باشد، تصریح کرد: ضمن پیگیری موضوع مبارزه، پیشگیری را نیز در اولویت اول قرار دهیم و برای این کار باید از ظرفیت ها استفاده کنیم. رسانه و فضای مجازی
مومنی با تاکید بر لزوم شناخت ویژگی های رسانه تصریح کرد: امروزه رسانه با گذشته متفاوت است و صرفاً بستری برای پیام یک طرفه نیست، ضمن برقراری ارتباط مناسب با رسانه ها، پیام باید تاثیرگذاری بیشتری داشته باشد. در یک پلت فرم تعاملی
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، مخاطب شناسی را یکی دیگر از ارکان مهم دانست و تصریح کرد: ابتدا باید مخاطبان خود را بشناسید و سپس برای آنها محتوا تولید کنید و در این صورت محتوای خوب جایگاه خود را در بین مخاطبان شما باز می کند.
مومنی گفت: باید ابتکارات و دستاوردها در راستای امید آفرینی و تلاش برای شفاف سازی به مخاطبان منعکس شود.
وی تاکید کرد: رسانه ها کارگزار ما نیستند و سطح رسانه ها نباید صرفاً به انعکاس گزارش عملکرد محدود شود، بلکه باید رفتاری حرفه ای و محترمانه با یکدیگر داشته باشند.
دبیر ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه دنیای امروز بدون رسانه معنا ندارد، تصریح کرد: باید با برنامه ریزی و هنر، محتوای درست تولید کنیم و ادبیات ما باید سربلند باشد و باید بدانیم که محتوای کوتاه در شرایط فعلی تاثیر بیشتری دارد. .
مومنی استفاده از ظرفیت رسانه های جدید ستاد را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: بازی های آنلاین به عنوان مثال بستر مناسبی برای انتقال پیام های خاص به ویژه برای جوانان و نسل های جوان است که باید آن را دنبال کنیم.