- حالت: اصفهان
- حوزه انتخابیه: شاهین شهر و میمه و برخوار
- شعار انتخاباتی: به جای نفرین به تاریکی، شمعی روشن کن.
ستاد بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ انتخاب کارآمدی و شایستگی» تلاش می کند با فراهم آوردن بستر مناسب برای معرفی کاندیداهای دوازدهمین دوره شورای اسلامی، گامی در جهت تصمیم گیری صحیح مردم و برگزاری انتخابات پرشور بردارد.
نجفلی اکبری خرزوقی وی یکی از کاندیداهای دوازدهمین دوره شورای اسلامی است که در زیر می توانید خاطرات کوتاهی از وی و پاسخ های وی به سوالات مهر در دو بخش سراسری و استانی را بخوانید:
رزومه:
– در سال 1350 در شاهین شهر به دنیا آمدم و دوران ابتدایی و راهنمایی را در مدارس خورزوق برخوار گذراندم و در سال 65 در سن 15 سالگی به دلیل حضور داوطلبان در جبهه های نبرد به تحصیل در مقطع راهنمایی ادامه دادم. در مجتمع رزمندگان اسلام خوزستان و مدرک دانشگاهی ام را به پایان رساندم.
سوالات در مورد کشورها:
* مهمترین آسیب عملکردی شورای اسلامی از دیدگاه شما چیست؟
مهمترین آسیب مجلس گرفتار شدن در فشار شدید و قشربندی است، به گونه ای که تصمیمات به شدت مغرضانه و باند محور است و نمایندگان در «تضاد» طرف مردم و منافع عمومی را نمی گیرند». منافع» بین منافع شخصی و گروهی با مردم.
* مجلس برای تقویت نقش نظارتی و قانونگذاری خود چه اقداماتی باید انجام دهد؟
با در نظر گرفتن نقش تخصصی قانونگذاری در مجلس، حداقل نیمی از تعداد کمی و کیفی نمایندگان مجلس و کمیته ها باید از وکلای مجرب و متعهد انتخاب شوند. همچنین نظام اداری مجلس باید امکان تشکیل تیم های بیشتری از کارشناسان و مشاوران آسیب شناسی و ارائه راهکارهای کارشناسی به نمایندگان حوزه انتخابیه خود را فراهم کند تا قوانین و تصمیمات در بستر علمی و تخصصی پیشنهاد و تصویب شود.
* چرا نمایندگان نباید اسیر تجمل گرایی شوند و چه تدابیری برای جلوگیری از این آسیب لازم است؟
نمایندگان باید وضعیت عموم مردم را که درگیر بسیاری از مشکلات فرهنگی و معیشتی هستند درک کنند، پس باید از دل مردم باشند و زخم و مشکلات مردم را درک کنند و با پوست و خون خود لمس کنند.
* همکاری و همکاری مجلس و سایر قوا و نهادها چه تأثیری در پیشرفت کشور می تواند داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین جلوه این همکاری چیست؟
به یاد داشته باشید یکی از مهمترین وظایف مجلس پس از قانونگذاری، نظارت بر اجرای صحیح و سریع قوانین توسط قوه مجریه و سایر نهادها است، بنابراین هماهنگی متوازن و جدی قوا و حل مشکلات اقتصادی بسیار مهم است. که ریشه همه مشکلات فرهنگی و سیاسی است.
* پاسخگویی به مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این اهمیت غفلت کنند چه پیامدهای منفی ایجاد می شود؟
نماینده باید بر اساس شرع و وظایف قانونی و سوگند، نهایت غیرت، جاه طلبی و آزادی فکر را در راستای منافع ملی و مصالح موکلان خود داشته باشد. در غیر این صورت بی اعتمادی گسترده عمومی و ناامیدی سیاسی در کشور ایجاد خواهد شد. مردم و کم کم مردم متکی به حاکمیت ناراضی هستند و این باعث تضعیف مشارکت آنها می شود که ضربه جدی به اقتدار ملی کشور خواهد بود.
* محبوب بودن یکی از ویژگی های مهم هر نماینده است. چگونه یک نماینده می تواند این ویژگی را بدون گرفتار شدن در ورطه مردمی سازی و شعارهای غیرواقعی انجام دهد؟
ایده ارتباط مستقیم و بدون واسطه بین نماینده و مردم باید به طور مستمر حفظ شود و شبکه های مجازی علاوه بر دیدارهای حضوری کمک خوبی خواهد بود، همچنین مشکلات باید توسط نماینده جمع آوری و تحلیل شود. تیم مشاوره و راهکارهای حل آنها به ترتیب فراوانی و اهمیت واج ها را در نظر بگیرید.
* طبق قانون اساسی یک نماینده مسئول همه مردم ایران است. برای تحقق این اصل مهم و پرهیز از تفرقه چه نکاتی را باید در نظر گرفت؟
البته پیشروی در راستای منافع ملی و حفظ نظم و انسجام اجتماعی وظیفه نهایی هر نماینده است و علاوه بر توجه به ارباب رجوع نماینده در حوزه انتخابیه، عملکرد نماینده در گفتار و عمل خود باید بر اساس آن باشد. منافع ملی و حفظ آبروی نظام و کمک به مشکلات عمومی جامعه.
سوالات استانی:
* اصفهان بحرانی ترین وضعیت آب کشور، فرونشست، ایجاد نقاط داغ را دارد گرد و غبار، کاهش تولیدات کشاورزی، افزایش بیماری های تنفسی و پوستی و… پیامدهای کنونی این بحران. به نظر شما برای حل بحران آب در این استان چه باید کرد؟ باید تدابیری اتخاذ شود. آیا آب از خلیج فارس و دریای عمان به اصفهان هدایت می شود. کمک به حل این مشکل؟
به عقیده انتقال اندک آب از دریا تنها می توان مشکل صنایع فولاد را به آب حل کرد و این روش پرهزینه محدودیت های زیادی دارد و مسکن چیزی جز عوام فریبی و شعار در موضوع آب نیست. با توجه به اینکه کشاورزی بیشترین مقدار آب را مصرف می کند. با کاربردهای دیگر قابل مقایسه نیست. قبل از هر چیز باید از هدر رفت بی رویه آب و منابع آبی در کشاورزی به ویژه در زمینه الگوی کشاورزی کم آب و همچنین اجرای طرح های آبخیزداری و استفاده از فناوری های نوین در آبیاری به صورت علمی جلوگیری کرد. . همچنین از نظر فنی و نه سیاسی به جریان آب از سدها به زاینده رود توجه کرد. سالانه بیش از 21 میلیارد لیتر آب شیرین بدون استفاده مفید از حوضه آبریز کارون به خلیج فارس و دریای آزاد سرازیر می شود که با برنامه ریزی علمی و فنی و تکمیل و توسعه پروژه هایی مانند کوهرنگ 3 و بهشت آباد. تونل ها، کمتر از نیمی از این مقدار آب می تواند باشد. مشکل بیابان ایران به ویژه کلانشهر اصفهان و … را حل کرد و جریان دائمی زاینده رود را ایجاد کرد، اما نگاه طبقه بندی شده و سیاسی به این معضل، سیاست اصفهان و ترس بی مورد استان های همجوار مانع از آن شده است. تصمیمات فنی صحیحی در این زمینه اتخاذ شود که به اعتقاد من یک تشکیلات استانی است و نمایندگان منطقه در مجلس می توانند بر این مشکل فائق آیند.
* طبق آمار اصفهان کمترین میزان هوای پاک را در بین کلانشهرهای ایران دارد. دارد. برای حل معضل آلودگی هوای اصفهان چه برنامه ای دارید؟
ببینید اولین قدم این است که دولت و مجریان عمومی باید منافع متضاد مردم را در اولویت قرار دهند. مثلاً در نیروگاه شهید منتظری اولویت تولید برق بر سلامت و تنفس مردم است و اجازه مصرف نفت کوره به جای گاز عقلانی نیست و مردم با مشکلات بیماری خطرناکی مواجه می شوند که به آنها تحمیل می کند. چندین بار. هزینه تولید برق برای جامعه یا خروج از معادن سنگ و آجرسازی و صنایع آلوده در شهرها اولویت دارد و نباید منافع عده محدودی بر منافع عمومی ترجیح داده شود و هزاران اتوبوس دیزلی. تعمیر و نگهداری کامیون ها و آلودگی روزانه هوای شهر اصفهان و برخوار و حومه غیرمنطقی است و باید هر چه سریعتر متوقف شود. با انگیزه های لازم برای استفاده از فناوری های نوین مانند تولید انرژی خورشیدی و استفاده از اتوبوس های برقی. ایجاد راهآهن برقی و توسعه مترو برویم و تولید خودروهای هیبریدی و صادرات خودروهای فرسوده باید فوراً در اولویت قرار گیرد و بدون اتلاف وقت اقداماتی برای حذف صنایع آلوده از محیط زیست انجام شود. منطقه شهری و هزینه این موارد باید پوشش داده شود، زیرا خسارت و هزینه به مردم وارد می شود. مردم و دولت به ویژه نظام سلامت چندین برابر این هزینه ها را متحمل خواهند شد و این هزینه ها در واقع سرمایه است نه هزینه، زیرا بسیاری از آسیب ها جبران ناپذیر و کشنده است.
* برنامه شما برای دو برابر شدن ظرفیت صنایع دستی استان چیست؟
صنایع دستی در درجه اول میراث ملی ماست و حفظ آن وظیفه ملی ماست و رونق این صنایع روح ملی و تاریخ هزاران ساله ایران و اصفهان را به جهانیان می آورد و مایه مباهات و افتخار ماست. از مهمترین عوامل غرور فرهنگی و ملی ما در جهان، توجه به این صنایع موجب خوشحالی مردم و جذب گردشگر و سود اقتصادی جالبی برای استان و کشور می شود. همچنین این صنایع که در میان صنایع کوچک و حتی خانگی، اشتغالزایی مناسبی برای اقشار مختلف و به ویژه اقشار محروم از جمله زنان سرپرست خانوار و غیره دارند که باید به صورت جدی و با امکانات مناسب، کافی و مناسب مورد حمایت قرار گیرند. توسعه. صنایع تولید، بازاریابی و بسته بندی و ارسال کمک و مساعدت لازم برای رونق آنها.