به گزارش رکنا، قدرت الله محمدی در جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران گزارشی از این عملیات ارائه کرد. آتش نشانی در بیمارستان گاندی گفت: ساعت 18:20 پنجشنبه شب آتش سوزی در بیمارستان گاندی به مرکز فرماندهی آتش نشانی اطلاع داده شد و با توجه به اینکه خط قرمز برای مراکزی است که مردم در آن نباشند در صورت وقوع حادثه می توانند خود را نجات دهند. 10 ایستگاه آتش نشانی به سرعت به محل حادثه اعزام شدند.
وی ادامه داد: اولویت نجات بیماران بود و بعد بحث آتش سوزی پیش آمد. آسانسورها قطع شده بود و انتقال بیماران را دشوار می کرد. حتی از کردستان به ما زنگ زدند که پسرم جایی در بیمارستان است و باید نجات پیدا کند. 9 جنین نجات یافتند و به این ترتیب جنین منتقل شد. بیمار 70 ساله و 11 بیمار ICU در بیمارستان نجات یافتند.
در بیمارستان از یک جنین تا یک بیمار 70 ساله و 11 بیمار ICU نجات یافتند.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران ادامه داد: تنها یک بیمار بود که در صورت قطع دستگاه فوت می کرد و با مراقبت های ویژه او را در اتاق مخصوص نگهداری کردیم و آن بیمار نیز نجات یافت.
محمدی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به اینکه آتش سوزی بیمارستان گاندی از اتاق 106 واقع در طبقه 16 شروع و به نمای کامپوزیت بیمارستان منتقل شد، افزود: در بین لایه های کامپوزیت ماده قابل اشتعال مانند بنزین وجود دارد. من نمی دانم کدام آزمایشگاه ایجاد شده این نما را تایید کرده است. آتش سوزی ما در طبقه شانزدهم رخ داد، اما اگر نمای این ساختمان کامپوزیت نبود، هیچ یک از طبقات آتش نمی گرفت و آتش در همان طبقه خاموش می شد.
وی افزود: سایت بیمارستان را نجات دادیم، 50 درصد این بیمارستان هتل و 50 درصد بیمارستان بود، اگر آتش به 50 درصد بیمارستان سرایت می کرد این بیمارستان از کار افتاده بود و با کمبود. جاری. از بیمارستان های تهران، این بیمارستان به طور کامل از کار می افتد. در عملیات اطفای حریق چطور نتوانستیم طبقه 16 را کانالیزه کنیم و باید از سیستم های اطفای حریق در آنجا استفاده می شد اما فیزیک آنجا بود اما آب نبود. اگر یک هزارم خسارت وارده به این بیمارستان را صرف امنیت می کردند، این حادثه در این مقیاس رخ نمی داد. ما ممنوعیتی را اعلام نمی کنیم، اما شرکت ساختمانی باید ایمنی ساختمانی که می سازد را تضمین کند.
اگر یک هزارم خسارت وارده به این بیمارستان را صرف امنیت می کردند، این حادثه در این مقیاس رخ نمی داد.
50 درصد ساختمانهای دولتی و وزارتخانهها ناامن هستند
محمدی تاکید کرد: متأسفانه 50 درصد ساختمان های دولتی و وزارتخانه های ما ایمن نیستند اما به ما اجازه بازدید نمی دهند که بیمه ها می توانند در این زمینه کمک کنند. چرا ساختمانی که گواهی آتش نشانی ندارد بیمه می شود؟ ساختمان ها برای بیمه باید گواهی آتش سوزی دریافت کنند.
وی ادامه داد: سرنوشت صدا خفه کن های خودرو در شرکت های خودروسازی چه بود؟ اگر خودرویی در شهر آتش بگیرد، عابران کمک می کنند، اما در جاده این کپسول های آتش نشانی هستند که می توانند کمک کنند. قطعا اولویت اول و آخر ما پیشگیری است اما یک سازمان به تنهایی نمی تواند همه اقدامات را در این زمینه انجام دهد. در حال حاضر در تهران یک آشفتگی امنیتی داریم.
20000 ساختمان ناایمن سازه در تهران
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران با اشاره به اینکه تعداد ساختمان های ناایمن به 75 ساختمان کاهش یافته است، افزود: در این زمینه کوتاهی نخواهیم کرد و در سال 1403 تعداد این ساختمان ها را به صفر خواهیم رساند و اجازه نمی دهیم “س” یک ساختمان ناایمن دیگر تولید خواهد کرد 20000 ساختمان ناایمن سازه در تهران داریم روزانه 400 حادثه در تهران بر اثر سهل انگاری رخ می دهد.
وی ادامه داد: سال گذشته وزیر بهداشت دستور داد تا تمامی مراکز بهداشتی درمانی تاییدیه سازمان آتش نشانی را دریافت کنند و به این ترتیب 1800 مرکز بهداشتی درمانی 2500 مورد تاییدیه آتش نشانی را دریافت کردند. خودمان به شهر شهید بروجردی رفتیم و ایمن سازی کردیم. شهر شهید بهشتی را با 8 هزار واحد مسکونی پس از 30 سال مجبور به ایمن سازی کرده ایم. سایر محلات مانند چیتگر، شهید محلاتی و… آنها همچنین جلسه ای برای ایمن سازی تشکیل داده اند.
محمدی با اشاره به اخبار منتشر شده در برخی رسانه ها مبنی بر اینکه اگر پله بلندتر می شد این عملیات زودتر به پایان می رسید، گفت: بزرگترین پلکان دنیا 64 متر است و در تهران چهار راه پله از این دست وجود دارد و ساخت و ساز نشده است اما از آخرین ورژن تجهیزات موجود در دنیا استفاده کرده است، البته باید به ارتقای آن کمک کرد، ارتقای تجهیزات را نمی توانیم حتی یک سال به تعویق بیندازیم، بر این اساس شورای شهر باید در بودجه اطفای حریق کمک کند تا می توانیم تجهیزات به روز بخریم از طرفی پرسنل آتش نشانی کل استان تهران به جز شهر تهران زحمت می کشند که باید به آتش نشانی تهران کمک کنید تا بخشی از مشکلات معیشتی آنها را برطرف کند.
پس از ارائه گزارش، محمدی مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران، چمران، سرپرست شهرداری تهران نیز اظهار داشت: در سال 1394 مصوبه ای مبنی بر ممنوعیت استفاده از نماهای کامپوزیت داشتیم، اما فشار زیادی را وارد کردند. . نامه ها و مصاحبه ها، تا اینکه در نهایت این ممنوعیت به ساختمان های مسکونی محدود شد. قطعاً باید طرحی برای ممنوعیت استفاده از نماهای کامپوزیت در ساختمانهای عمومی مانند هتلها و بیمارستانها ارائه کنیم.