افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 20 November , 2024
1

نارضایتی و مجلس هفتم – پایگاه خبری تحلیلی جدید

  • کد خبر : 438725
نارضایتی و مجلس هفتم – پایگاه خبری تحلیلی جدید

اگر سیستم مشکلات اقشار متوسط ​​و پایین را در نظر بگیرد و راه حل جبرانی را اجرا کند و جریمه ها را رفع کند و قیمت ها را واقعی کند، جبران کاستی ها و رفع اختلافات پنج سال زمان می برد. اطلاع رسانی کند جریان جدید علی محمد نمازی، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی […]

اگر سیستم مشکلات اقشار متوسط ​​و پایین را در نظر بگیرد و راه حل جبرانی را اجرا کند و جریمه ها را رفع کند و قیمت ها را واقعی کند، جبران کاستی ها و رفع اختلافات پنج سال زمان می برد.

اطلاع رسانی کند جریان جدید علی محمد نمازی، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی در همه میهن نوشت: اگر نظام مشکلات اقشار متوسط ​​و پایین جامعه را در نظر بگیرد و راه حل جبرانی را اجرا کند، تحریم ها را رفع می کند و قیمت ها را به صورت واقع بینانه افزایش می دهد. پنج سال.” جبران کمبودها و رفع نارضایتی ها زمان زیادی می برد.

کمبود نوع کالا و خدمات یارانه ای و معضل جدی تامین و تامین آن که هم اکنون در بخش برق و قطعی های متناوب آن در کشور مشهود است، تحت عنوان نارضایتی به موضوعی رایج تبدیل شده است. و اعضای کابینه به صورت دوره ای به آن رسیدگی می کنند.

سوال جدی که به ذهن خطور می کند این است که چرا زودتر به فکر حل آن نبودند؟ اولاً تا سال 1368 باید حذف شود. اما با شروع کار عمرانی دولت در لایحه بودجه سالانه، قیمت کالاهای یارانه ای سالانه درصد افزایش یافت تا به تدریج قیمت ها واقعی شود. اما این رقم پاسخگوی رشد تورم نبود و فاصله قیمت واقعی تا نرخ فروش حفظ شد.

تا اینکه در دوره مجلس ششم که هماهنگی دولت و مجلس به اوج خود رسید و فضای اقتصادی و سیاسی از ثبات لازم برخوردار بود و شرایط برای تغییرات و تحولات مهم فراهم شد، بحث واقعی شدن قیمت ها و رقابت پذیری مطرح شد. فعالیت های اقتصادی از زمانی آغاز شد که تصمیم برای تحقق قیمت ها در چارچوب برنامه چهارم در دستور کار قرار گرفت و ابتدا ساختار وزارت کار، رفاه، تامین اجتماعی و هدفمندی یارانه ها اصلاح شد در ماده سوم برنامه چهارم در طرح توسعه آمده است: به منظور حداکثر بهره وری از منابع انرژی تجدید ناپذیر، تشکیل مازاد اقتصادی، انجام اصلاحات اقتصادی، بهینه سازی و ارتقای فناوری در تولید، مصرف و همچنین تجهیزات و امکانات. که مصرف انرژی و برقراری عدالت اجتماعی است، دولت موظف است مقدمات از جمله گسترش حمل و نقل عمومی را فراهم و برای اقدامات زیر سیاست های مستقیم جبرانی را اعمال کند. از ابتدای برنامه چهارم اجرا کنید:

الف- در خصوص تعیین قیمت نفت گرمایش، گازوئیل و بنزین بر اساس قیمت عمده فروشی در خلیج فارس، اقدامات زیر بر اساس منابع به دست آمده انجام شد:

1- کمک مستقیم و جبرانی از طریق سیستم تامین اجتماعی به اقشار آسیب پذیر.

2- مقاوم سازی ساختمان ها و منازل شهری و روستایی در برابر زلزله و بهینه سازی ساختمان ها در مصرف انرژی.

3- کمک به گسترش و ارتقای کیفیت حمل و نقل عمومی (شهری و برون شهری، ریلی و جاده ای)، تولید خودروهای دوگانه و همچنین توسعه عرضه گاز طبیعی فشرده با قیمت یارانه ای برای حمل و نقل عمومی در شهر.

4- کاهش تصادفات جاده ای و تجهیز شبکه فوریت های پزشکی پیش بیمارستانی و بیمارستانی کشور.

5- اجرای طرح های بهینه سازی و کمک به بهبود و به روز رسانی فناوری دستگاه های مصرف کننده انرژی، تجهیزات و سیستم های کارخانه برای کاهش مصرف انرژی و آلودگی هوا و توانمندسازی مردم در استفاده از فناوری های کم مصرف.

نظر 1- گازوئیل برای تامین آب بخش کشاورزی به صورت اقساطی به قیمت نفت سفید یارانه ای عرضه می شود.

نظر 2- در خصوص مصرف نفت و گاز ماشین آلات بخش کشاورزی، هر ساله معادل یارانه مربوطه در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرار می گیرد تا براساس آیین نامه های پیشنهادی وزارت جهاد کشاورزی و وزارت جهاد کشاورزی در اختیار بخش کشاورزی قرار گیرد. اداره کشور و سازمان برنامه ریزی و تصویب هیأت وزیران.

ب- قیمت گاز طبیعی برای صنایع توسط دولت در ابتدای برنامه بر اساس پایین ترین سطح قیمت آن در صنایع کشورهای همسایه تعیین می شود.

ج- در انرژی الکتریکی خانه های کم مصرف باید حمایت شوند.

توجه – عرضه نفت سفید و گاز مایع برای مصارف تجاری و صنعتی با قیمت بدون یارانه (طبق رویه بند «الف» این ماده) انجام می شود.

د- آیین نامه اجرایی این تبصره به تصویب هیأت وزیران خواهد رسید.

همانطور که مشاهده می شود در سال اول (1393) دستور تولید سه محصولی که بیشترین یارانه را دارند صادر شد و قیمت بقیه محصولات به صورت پلکانی انجام می شد و مجلس هفتم این کار را انجام نداد. تصمیم به ثابت نگه داشتن قیمت 16 محصول دارد و طبق آن ماده سه مورد مذکور را از برنامه چهارم حذف نکرده بود، امروز نه مشکلی از نارضایتی و نه مشکل اسراف و اختلاس و قاچاق وجود دارد. ملت حداقل باید از هیأت رئیسه مجلس هفتم سؤال و توبیخ کند که چرا چنین اشتباهی کردند؟

اگر سیستم مشکلات اقشار متوسط ​​و پایین را در نظر بگیرد و راه حل جبرانی را اجرا کند و جریمه ها را رفع کند و قیمت ها را واقعی کند، جبران کاستی ها و رفع اختلافات پنج سال زمان می برد.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=438725

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.