افزونه پارسی دیت را نصب کنید Thursday, 7 November , 2024
3

می گویند چرا «حادثه کاری» او کم شأن است! اخبار ایران و جهان

  • کد خبر : 119277
می گویند چرا «حادثه کاری» او کم شأن است!  اخبار ایران و جهان

محمدهادی قمیشی بازیگر، طراح صحنه و کارگردان پیشکسوت سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار مهر درباره آخرین فعالیت های خود گفت: این روزها منتظر تصویربرداری فصل سوم سریال «زخم کاری» هستیم. ادامه فصل دوم این سریال که تا چند روز آینده شروع می شود به غیر از این پروژه فعلا مشغول کار دیگری نیستم. […]

محمدهادی قمیشی بازیگر، طراح صحنه و کارگردان پیشکسوت سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار مهر درباره آخرین فعالیت های خود گفت: این روزها منتظر تصویربرداری فصل سوم سریال «زخم کاری» هستیم. ادامه فصل دوم این سریال که تا چند روز آینده شروع می شود به غیر از این پروژه فعلا مشغول کار دیگری نیستم.

بازیگر نقش «املشی» در سریال زخم کاری درباره نقدهای منفی درباره فصل دوم این سریال گفت: این یک واقعیت است که ما ایرانی ها معمولا با عجله هستند. مخاطب از ابتدای این فصل منتظر ورود آقای جواد عزتی به داستان بوده و برای تحقق آن عجله دارد. در حالی که اگر در ابتدا این اتفاق می افتاد، شرایط داستان تغییر می کرد. اکنون نویسندگان در حال گسترش داستان هستند و به همین دلیل فصل های بعدی این سریال نیز در دست تولید است. به نظر می رسد برخی از افراد و منتقدان برای دانستن پایان داستان عجله دارند، در حالی که من به عنوان بازیگر این سریال و بسیاری از بازیگران دیگر، پایان این داستان را نمی دانم زیرا گروه نویسندگی در حال نوشتن هستند.

وی افزود: به نظرم داستان این سریال در حال حاضر پیچیدگی هایی پیدا کرده است که در آینده جذابیت بیشتری خواهد داشت و اگر مخاطب با حوصله بیشتری داستان را دنبال کند، قسمت های جذاب تری را در آینده خواهد دید. شخصیت ها چیزهای مختلفی وارد داستان می شود که در برخورد با شخصیت اصلی اتفاقات دیگری را رقم می زند که از نظر درام سازی بسیار زیباتر و جذاب تر خواهد بود.

این بازیگر در پاسخ به اینکه آیا محمدحسین مهدویان فیلمنامه کامل را به بازیگران داده است، توضیح داد: اینطور نیست که ما فیلمنامه نداریم، آنطور که نوشته شده، فیلمنامه در اختیار ماست و آقای مهدویان هم هدایت می کنند. ما گروه تا لحظه نگارش در جریان داستان است.

وی همچنین درباره نظرات مردم درباره نقشش در این سریال گفت: نظرها متفاوت است. برخی خود را با داستان وفق داده اند و آن را دنبال می کنند، اما برخی دیگر که عجله دارند مدام می پرسند چرا جواد. افتخار شما کم است! از این گذشته، هرچه داستان پیچیده تر باشد، جذاب تر می شود. وقتی وارد کلاس می شوم و تعدادی از دانش آموزان در مورد این سریال کنجکاو می شوند، از آنها می خواهم که کمی صبور باشند تا داستان پیش بیاید.

داستان شباهت عجیب به بازیگر دیگر

این بازیگر که به دلیل شباهت زیاد به زنده یاد عباس امیری، برخی فکر می کنند در سریال پیامبر یوسف ایفای نقش کرده است، درباره شباهت ظاهری خود به این بازیگر فقید و واکنش مردم گفت: من در سریال پیامبر یوسف نبودم. اتفاقاً یادم هست که هر دو در یک سریال نقش آفرینی کردیم. عده ای از من پرسیدند 2 نقش بازی کرده ای؟ من هم به او توضیح دادم که اینطور نیست. خدا آقای امیری را بیامرزد و این سوال بهانه ای شد برای یادی از ایشان.

قمیشی درباره ماندگارترین نقش خود در خاطره مردم گفت: نقش من در «پس از باران» را بیشتر مردم به خاطر دارند. آن سریال داستان داشت و در آن زمان که بیش از 20 سال پیش بود، مردم با آن ارتباط خوبی داشتند. کما اینکه 90 درصد مردم ایران آن زمان این سریال را دنبال می کردند!

و افزود: مردم عکس العمل های متفاوتی به من نشان می دهند. برخی که اجرای من را در پس از باران دیده بودند، تصور می کردند که من اصالتاً شمالی هستم، در حالی که من اهل جنوب هستم. گاهی پیش می آمد که یک پیرزن شمالی به خاطر این ذهنیت شروع به صحبت با من به زبان خودش می کرد و فکر می کرد که من زبان او را می فهمم. گاهی باید از شمال هم حرف می زدم! (می خندد)

این بازیگر تاکید کرد: مردم همیشه به ما لطف دارند و من به شخصه از آنها انرژی زیادی می گیرم. من بارها گفته ام که حقوق اصلی خود را از مردم دریافت می کنیم. بیشتر مردم من را دوست دارند و هدفم از بازیگری همیشه این بوده که در کارم لحظات خوبی برای مردم ایجاد کنم. اصالت هنر در ایجاد حال بهتر مردم است.

تفاوت فضای سینمایی امروز با محیط دهه 60

قمیشی درباره تفاوت فضای فعلی فیلم نسبت به دهه 60 و 70 گفت: امروزه تجهیزات فیلم به روز شده و روز به روز شاهد ورود امکانات بهتری در این زمینه هستیم. به خصوص عوامل فنی می توانند راحت تر به نتیجه برسند و این اتفاقات مشکلات چندین ساله روند تولید فیلم را کاهش داده است. در آن زمان باید منتظر می ماندیم تا نگاتیو به آزمایشگاه برود تا بتوانیم نتیجه کار را ببینیم و بارها باید آن را تکرار می کردیم، اما امروز همه چیز دیجیتال شده است و می توانیم تصاویر را مرور کنیم و حل کنیم. مشکلات در یک لحظه

وی افزود: در آن زمان پروژه ها محدودیت هایی در استفاده از نگاتیو داشتند و اگر تعداد چاپ ها از حدی فراتر می رفت، تولیدکننده را با مشکل مواجه می کرد. امروزه همه چیز دیجیتالی شده است و می توانید تصاویر را مرور کنید و مشکلات را در یک لحظه حل کنید. محدودیتی در تعداد برداشت وجود ندارد. به این ترتیب همه چیز آسان تر شده است. در عین حال برخی از دوستان جانباز و بخصوص فیلمبرداران قدیمی های سینما همچنان معتقدند که کیفیت منفی سینما چیز دیگری است و همیشه با اشتیاق خاطرات خود را از آن دوران تعریف می کنند.

می گویند چرا «کار زخمی» او کم شأن است!

این بازیگر پیشکسوت تاکید کرد: در آن زمان فردی که تجربه بیشتری داشت می توانست موفق تر باشد. همه چیز شبیه یک معادله ریاضی بود. شرایط مثل امروز نبود که بشود با موبایل فیلم ساخت. همه چیز باید با توجه آنها از فرمول و قانون خاصی پیروی می کردند.

وی در پاسخ به تفاوت نقش کارگردان و تهیه کننده در پروژه ها در سال های اخیر نسبت به دهه های قبل، افزود: در پروژه هایی که کارگردان و تهیه کننده یکی بودند، عموما روند این محاسبات بهتر انجام می شد. محاسبات مالی فیلم بهتر بود و عوامل با دقت بیشتری کار کردند. ضمن اینکه امکانات بسیار محدود بود و کار با مشکلات بیشتری مواجه بود. اینها مشکلات بود، اما جزئیات بیشتری نیز وجود داشت. امروزه همه چیز ساده تر شده و امکانات به آسان شدن فیلم کمک کرده است.

برگرد برم سراغ یه حرفه دیگه!

قمیشی در خصوص احساس فعلی خود نسبت به دنیای بازیگری و اینکه آیا در صورت بازگشت به زمان، دوباره همان حرفه را انتخاب می کند، گفت: واقعیت این است که شرایط سختی را پشت سر گذاشتیم و شاید اگر به گذشته برگردم. ، من به سینما نمی آیم. من به سینما علاقه داشتم اما اگر این آینده را پیش بینی می کردم شاید تصمیمم تغییر می کرد. به خصوص که تخصص اصلی من در هنر نقاشی بود. در فیلم بیشتر طراحی کرده ام تا بازیگری. در کل شرایط سینما مساعد نیست و هر روز برای امثال من سخت می شود. به همین دلیل می گویم که اگر به گذشته برمی گشتم مسیر شغلی دیگری را دنبال می کردم.

وی افزود: شرایط به گونه ای است که مدیریت سینما قاعدتا بدون هماهنگی با مجموعه هنرمندان تصمیم می گیرد و بسیاری از این تصمیمات باعث می شود نتوانیم در عرصه سینما راحت تر کار کنیم. در این شرایط طبیعتاً هنرمند دلسرد کردن قطعاً وقتی وارد این حرفه شدیم همه ما عاشق سینما بودیم و به همین دلیل است که هنوز آرزو داریم شرایط کار بهتر شود. امروزه بسیاری از هنرمندان در زندگی شخصی و معیشتی خود دچار مشکل شده اند. حل این مشکلات در سینما، تلویزیون و اخیراً در شبکه خانگی نیازمند سیاست گذاری های درست است. هر مدیری که وارد می شود معمولا به دنبال حل مشکلات خودش است نه مشکلات هنرمندان! به همین دلیل، مشکلات همچنان پیچیده تر می شوند.

این بازیگر پیشکسوت در پایان در پاسخ به اینکه آیا دوست دارد فرزندانش در همین حرفه به کار ادامه دهند یا خیر، گفت: من سه دختر دارم که هر سه به نوعی درگیر عرصه هنری هستند. از کارگردانی انیمیشن گرفته تا تئاتر در این زمینه فعالیت دارند اما من برای تشویق آنها در این زمینه دخالتی نکرده ام. خودشان هم علاقه مند شده اند و در این زمینه کنکاش کرده اند.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=119277

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.