افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 6 November , 2024
1

میانگین فضای آموزشی برای هر دانش آموز باید به 6.1 درصد برسد

  • کد خبر : 423142
میانگین فضای آموزشی برای هر دانش آموز باید به 6.1 درصد برسد

ایسنا/ همدان معاون پارلمانی و حقوقی وزیر آموزش و پرورش گفت: در حال حاضر میانگین فضای آموزشی به ازای هر دانش آموز 5.28 درصد است که طبق مصوبه قانونگذار و نمایندگان مجلس باید به 6.1 درصد برسد. روز چهارشنبه ۲۵ آبان ماه دکتر قاسم احمدی لشکی در سفر یک روزه خود به شهرستان های روزن […]

ایسنا/ همدان معاون پارلمانی و حقوقی وزیر آموزش و پرورش گفت: در حال حاضر میانگین فضای آموزشی به ازای هر دانش آموز 5.28 درصد است که طبق مصوبه قانونگذار و نمایندگان مجلس باید به 6.1 درصد برسد.

روز چهارشنبه ۲۵ آبان ماه دکتر قاسم احمدی لشکی در سفر یک روزه خود به شهرستان های روزن و درگزین به منظور بررسی مسائل آموزشی و ارتقای کیفیت آموزشی این منطقه در حاشیه بازدید از دارالعلم -مدرسه دخترانه فونون شهرستان روزن در جمع خبرنگاران گفت: دستیابی به میانگین فضای آموزشی 6.1 درصدی برای هر دانش آموز اعتبار قابل توجهی است که می طلبد در لایحه بودجه سال آینده تلاش شود نسبت آموزش و پرورش افزایش یابد. فضاهایی برای پروژه های ناتمام است، بنابراین این اعتبار از این نظر افزایش چشمگیری می یابد.

وی با اشاره به استخر آموزشی شهرستان روزن با پیشرفت فیزیکی 65 درصدی تصریح کرد: پروژه های ناتمام تعلیم و تربیت را آغاز کردیم تا از حالت رکود خارج شویم و از این حیث درصد پیشرفت فیزیکی این ها را در نظر بگیریم. پروژه ها برای ما بسیار مهم است.

احمدی لشکی ادامه داد: به پروژه هایی که درصد پیشرفت فیزیکی بالایی دارند، در پایان کار و اتمام آن 100 درصد اعتبار برای سرعت پیشرفت فیزیکی تعلق می گیرد و اگر پروژه ای درصد پیشرفت فیزیکی پایینی داشته باشد، اعتبار لازم است. منابعی که در یک پروسه دو ساله به پروژه تخصیص داده می شود برای تحقق برنامه فوق الذکر داده می شود.

وی همچنین به مدارس چرخشی کشور اشاره کرد و گفت: سیستم شش، سه، سه یا چهار، سه که در سند تحول بنیادین آمده است باید فضای فیزیکی و معلم کافی به آن معنا و هر زمان که بتوانیم داشته باشد. با داشتن این فضای فیزیکی و معلمان کافی، مدارس از حالت چرخشی خارج می شوند.

احمدی لشکی افزود: از این حیث در برخی استان های کشور با چالش جدی مواجه هستیم، بنابراین در سیستان و بلوچستان با 900 هزار دانش آموز و برخی شهرهای تهران با یک میلیون و 100 هزار دانش آموز، خروج مدارس از این مدارس کار سختی است. نحوه چرخش در برنامه قانونگذاری و نمایندگان مجلس که بودجه لازم برای این منظور در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=423142

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.