افزونه پارسی دیت را نصب کنید Thursday, 31 October , 2024
2

مکانیسم توسعه ساختار مراکز مراقبت برای افراد آسیب دیده تعیین شد.

  • کد خبر : 108494
مکانیسم توسعه ساختار مراکز مراقبت برای افراد آسیب دیده تعیین شد.

به گزارش بازار، نمایندگان در دومین جلسه علنی امروز (یکشنبه 9 مهرماه) شورای اسلامی شهر در جریان بررسی جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه با بند ج ماده 85 لایحه مذکور با 162 رأی موافق. . موافق، 6 رای مخالف و 5 رای ممتنع از مجموع 207 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند. حسن لطفی عضو […]

به گزارش بازار، نمایندگان در دومین جلسه علنی امروز (یکشنبه 9 مهرماه) شورای اسلامی شهر در جریان بررسی جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه با بند ج ماده 85 لایحه مذکور با 162 رأی موافق. . موافق، 6 رای مخالف و 5 رای ممتنع از مجموع 207 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

حسن لطفی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در مقابل بند ج ماده 85 گفت: شورای اجتماعی وزارت کشور شامل 22 نهاد است که سالانه میلیاردها وجوه دریافت می کنند و هر کدام از آنها در زمینه آسیب های اجتماعی از مسئولیت خود غفلت کرده اند. . صرف اعتبارات این 22 دستگاه به نام آسیب های اجتماعی اتلاف سرمایه است. در پایان امیدواریم آسیب های اجتماعی به نحوی برطرف شود و یا برای رفع آن اقدام عاجل کنیم.

سید ناصر موسوی لارگانی نماینده فلورجان با پذیرش بند ج ماده 85 یادآور شد: بحث توسعه و ترویج اورژانس های اجتماعی است، بند ج یکی از بندهای لازم برای رفع آسیب های اجتماعی محسوب می شود، امروزه بسیاری از افراد در معرض خطر هستند. آسیب های اجتماعی که نیاز به حمایت سازمان و نهاد دارند، امروزه کودکان کارگر از جهات مختلف استخدام می شوند که این مراکز اورژانس اجتماعی باید به این موضوع رسیدگی کنند. توسعه و ترویج اورژانس های اجتماعی با هدف خدمت رسانی به آسیب دیدگان اجتماعی یکی از نیازهای اصلی کشور است.

محسن زنگنه سخنگوی کمیسیون تلفیق با پذیرش این بند گفت: در این ساختار که در اورژانس اجتماعی مد نظر است باید اصلاح شود، امروز در اورژانس کارکنانی هستند که وضعیت آنها مشخص نیست امیدواریم. که بتوانیم آنها را در برنامه هفتم ساختاربندی کنیم.

به موجب بند ج ماده 85 لایحه قانونی فوق الذکر؛ توسعه و بهبود ساختار مراکز اورژانس اجتماعی با هدف ارائه خدمات به موقع به افراد آسیب پذیر و آسیب دیده اجتماعی در چارچوب قوانین و مقررات مربوط.

همچنین نمایندگان در بررسی تبصره ج ماده 85 برنامه هفتم توسعه با 158 رأی موافق، 20 رأی مخالف و 4 رأی ممتنع از مجموع 203 نماینده حاضر در جلسه این لایحه را به تصویب رساندند.

نماینده دولت در مخالفت با بازنگری تبصره ج ماده 85 لایحه مذکور یادآور شد: دولت با اصل اصلاح ساختار اورژانس های اجتماعی موافق است، مشکل این است که در تمام شهرهای بالای 50 هزار نفر که حدودا در 60 شهر، بودجه لازم است برای این کار اختصاص داده شود. توجه به مغایرت با ماده 75 ضروری است.

در تبصره بند ج ماده 85 این لایحه آمده است: دولت می تواند تا پایان سال دوم برنامه در شهرهای بالای 50 هزار نفر جمعیت، نیروی انسانی متخصص و اورژانس اجتماعی را با اولویت خودرو تجهیز کند. پیاده سازی.

با تشخیص رئیس شورای اسلامی بند 3 همین تبصره به رسمیت شناخته و مورد رسیدگی قرار نگرفت.

به موجب بند ج ماده 85 لایحه قانونی فوق الذکر؛ استفاده بهینه از توانمندی های مردمی با گسترش و توسعه نقش افراد و سازمان های مردم نهاد در حوزه مشارکت گروهی و تامین مالی بر اساس رویکرد خیر اجتماعی و ایجاد سیستم اطلاعاتی یکپارچه سازمان های مردم نهاد.

همچنین در بررسی برنامه هفتم توسعه، تبصره بند ح ماده 85 این لایحه با 145 رأی موافق، 15 رأی مخالف و 12 رأی ممتنع از مجموع 202 نماینده حاضر در جلسه به تصویب رسید.

در بند ح ماده 85 لایحه مذکور مقرر می‌دارد: به منظور شناسایی و ساماندهی نقاط آسیب‌پذیر و بحران اجتماعی در بافت‌های شهری، حاشیه شهرها و سکونتگاه‌های غیررسمی، اقدامات زیر با محوریت ساماندهی فضاهای اجتماعی انجام می‌شود. و حداکثر سازی ظرفیت گروه های جهادی، واسطه ها و ساکنان با ایجاد نهادهای توسعه محلی در این مناطق:

– شناسایی مولفه های فیزیکی، جمعیتی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ساکنان این مناطق و ثبت اطلاعات مربوطه در سامانه مدیریت آسیب های اجتماعی تا پایان سال دوم اجرای برنامه.
– کاهش عوامل محرومیت و محرومیت اجتماعی، توانمندسازی گروه ها و گروه های آسیب دیده اجتماعی و بهبود کیفیت زندگی ساکنان این مناطق.
– تقویت همبستگی، مشارکت و احساس تعلق ساکنین از طریق تعیین و اجرای برنامه های فرهنگی اجتماعی جمعی.

تبصره- در راستای همگانی‌سازی و استفاده بهینه از امکانات دولتی و نقش مردم در حل بحران‌ها، آسیب‌ها و چالش‌های مناطق بحرانی و آسیب‌پذیر، آیین‌نامه مداخله تلفیقی دستگاه‌های اجرایی، نهادها و نهادهای غیردولتی، بهزیستی. سازمان های کشور در محلات و حاشیه شهرها با استفاده از ظرفیت حلقه های میانی که توسط وزارت کشور و با همکاری قرارگاه گرب بقیه الله تهیه و به تصویب هیات وزیران می رسد.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=108494

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.